Sian markering i Hamar lørdag, truer med å brenne Koranen etter at politiet i ettertid vil vurdere hvorvidt Sian fremsetter hatefulle ytringer

Den islamkritiske organisasjonen SIAN(Stopp Islamiseringen Av Norge) vil lørdag avholde en markering i Hamar sentrum. Politiet i Innlandet sier i et intervju med NRK at «alle som vil inn på Østre Torg blir kroppsvisitert, og det blir satt opp gjerde mellom SIAN og deltakerne i den tillyste motdemonstrasjonen». Politiet gir også en advarsel til medlemmene i SIAN at de vil straffeforfølge såkalte «hatefulle ytringer». – Skulle det bli fremsatt hatefulle ytringer vil det bli opprettet straffesaker i ettertid, men politiet har ikke anledning til å drive forhåndssensur, skriver politiet i en pressemelding.

SIAN skriver på sin egen nettside at de kommer til å brenne koranen om politiet bryter norsk lov ved markeringen på Ørste Torg i Hamar. «Dersom politiets forsett gjennomføres, vil SIAN som respons på politiets krigføring mot land og folk brenne koranen. Dersom politiet lovstridig avbryter koranbrenningen vil det bli brent koraner ukentlig i Innlandet politidistrikt resten av året», skriver SIAN-leder Lars Thorsen. Sians markering vil begynne klokken 13 og vare til klokken 15 eller til politiet må stoppe arrangementet på grunn av motdemonstrasjoner eller vold fra venstresiden og muslimer som ventelig vil møte opp for å demonstrere mot Sians markering.

Se: Her brennes Koranen i Rinkeby

Facebook Comments

3 tanker om “Sian markering i Hamar lørdag, truer med å brenne Koranen etter at politiet i ettertid vil vurdere hvorvidt Sian fremsetter hatefulle ytringer

 1. Kjell Andersen, du skriver:
  «Sikkert fornuftig å lese deres vedtekter. Jeg støtter deres rett til ytringsfrihet. Om de brenner sine egne bøker er forsåvidt ok for meg. Å brenne bøker er forsåvidt også en ytring.
  De vet at det provoserer. Jeg personlig tror det er langt mer fornuftig å bruke Koranen for å fortelle hva Koranen lærer når det gjelder vold mot jøder, kristne og vantro»

  Jeg støtter deg her 250 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  La de komme med sitt budskap, uten å bli truet og oppleve vold som mange muslimer og sympatisører til disse gjør og har gjort!

  Men argumenterer imot dem, eller det aller beste.
  Gjør det du selv har tro for, her er en artikkel jeg har skrevet om profeten Muhammed.

  https://blog.janchristensen.net/2012/10/nr-512-hvem-var-profeten-muhammed-som.html

 2. Tror nesten jeg må lære meg hva sian faktisk står for, så jeg vet hva de egentlig er. Greit å være kritisk til islam. Det er jeg selv også. Jeg hater faktisk islam, men ikke muslimene. De er også mennesker som Gud elsker like mye som meg og resten av oss.

  Skal sies at jeg får et veldig dårlig inntrykk av sian når jeg leser her inne. Truer med koranbrenning, på en veldig barnslig måte. Nesten som trassig unge.

  «Får jeg ikke viljen min, tisser jeg i buksa med vilje, og får jeg den ikke da heller, skal jeg tisse i buksa resten av uka»

  eller

  «får jeg ikke viljen min, så skriker jeg. Får jeg den fremdeles ikke, skriker jeg igjen»

  • Sikkert fornuftig å lese deres vedtekter. Jeg støtter deres rett til ytringsfrihet. Om de brenner sine egne bøker er forsåvidt ok for meg. Å brenne bøker er forsåvidt også en ytring.
   De vet at det provoserer. Jeg personlig tror det er langt mer fornuftig å bruke Koranen for å fortelle hva Koranen lærer når det gjelder vold mot jøder, kristne og vantro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *