John MacArthur og Grace Community Church tapte i retten og nektes å holde gudstjenester

John MacArthur og Grace Community Church har tapt sin sak i en lavere rettsinnstans og er pålagt å ikke arrangere innendørsgudstjeneste, melder The Biblethumpingwingnut Network.. John MacArthur planlegger likefullt å holde gudstjeneste på søndag, sier han til Fox News. Denne saken vil etter all sannsynlighet ende i høyere rettsinstanser

 

Facebook Comments

5 tanker om “John MacArthur og Grace Community Church tapte i retten og nektes å holde gudstjenester

  • Ja, når myndighetene kommer med anbefalinger, så retter vi oss etter det så langt som mulig. Man må ikke absolutt på alle møtene heller nei, men er mange andre ting som heller burde vært stengt for å si det sånn.

   For ordens skyld. Jeg holder meg hjemme. Har faktisk ikke besøkt familie siden starten av mars for å nevne noe. All kontakt går over telefon.

 1. Hjelpes. r-en vil visst ikke med i dag. Tror jeg trenger en kaffe til. Dumt jeg ikke kan redigere. Hehe.

 2. Mens samtidig skal blm få plyndre, drive hærverk, uttøve vold og trusler, og flokke seg så de i hvert fall bryter smittevern. Syns de kunne stenge alle utesteder og restauranter også, om de skal stenge møtene til menigheter.

  Er ikke tilhenger av mcathur, men det er ikke han som utgjør den største smitterisikoen for å si det sånn. De fleste menigheter er opptatt av nestekjærlighet og folkeskikk. De vil derfor ta mye mer hensyn enn en utålmodig småbarnsfamilie på en restaurant f.eks, som lar barna løpe fritt, og som stenger inn/utgang for andre ve å stå og skravle med andre.

  Blm er ikke annet en hensynsløse. Ikke mot mennesker de hevder å bry seg om engang. Sannheten er at de kun bryr seg om opprør for å lage opprør. I virkeligheten er de nlm (no lives matters).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *