Profetiske ord om rystelsene i Amerika fra rabbi Jonathan Cahn, forfatter av The Harbinger

Har holdt tilbake fra å si noe om hva som skal skje frem til nå Jonathan Cahn publiserte i dag en ti minutter lang video hvor han legger frem USAs muligheter og profetiske ord for 2020. Cahn som har forfattet en rekke bøker mener at USA nå opplever de domshendelser de profetiske ord i The Harbinger advarer om. En større profetiske rystelse er i ferd med å ramme Amerika fordi hun ikke har vendt om og søkt Herren. Derfor befinner USA nå seg på randen av kaos og dommen som vil ramme Amerika

Et alvorlig budskap fra Jonathan Cahn om hva som nå er i ferd med å ramme Amerika. De tegn som de gamle bibelske mysterier varsler om manifestere seg nå på amerikansk jord

“Jeg har holdt tilbake det jeg skal si nå,” sier Jonathan Cahn om sitt presserende budskap til Guds menighet i Amerika. Dommen som boken “The Harbinger” har varslet om -er nå begynt. USA er nå på kurs mot dommen..Vi er nå i begynnelsen av de rystelser som de gamle profetiene advarer om. I 2001 og en opplevde Amerika sin første store rystelse den 11 september 2001 -og nå 19 år senere, år 2020, -har rystelsene kommet over nasjonen. “Vi opplever nå den dommen The Harbinger advarer om,” sier Cahn i det alvorlige budskapet publisert den 10 september 2020. Rabbi Jonathan Cahn som har skrevet flere profetiske bøker advarer nå mot hva som er i ferd med å ramme Amerika. USA har ikke vendt om til Gud, og dommen er nå begynt.. Hør hans alvorlige og rystende budskap om denne skjebnehøsten for Amerika. Cahn er bare en av mange røster som nå advarer om at noe profetisk alvorlig er i ferd med å skje.. “Jeg skal åpne opp de bibelske mysterier som ligger bak de rystelser Amerika nå opplever,” sier Cahn som mener at de “ni dommer som inntraff før det historiske Israel under dommen som rammet nasjonen da Jerusalem falt for Babylon i 586 før Kristus. Mysteriet begynte med 11 september 2001 og har fortsatt. Siden 11 september 2001 har USA fortsatt på sin onde vei mot undergang. Og vi opplever disse rystelsene nå. Sjekk ut Jonathan Cahns alvorlige budskap i videoen under

 

6 tanker om “Profetiske ord om rystelsene i Amerika fra rabbi Jonathan Cahn, forfatter av The Harbinger

 1. Siste video fra Perry Stone v/21min nevner også (ikke profeterer)naturkatastrofe, jordskjelv, terror, emp-angrep o.a.

  En tidl. video av ham forklarer at år 5781 (som om få dager starter) betyr “overasket”.

  • En ting kan i hvert fall sies om profetier og spekulasjoner om hva som kan komme til å skje, og det er at det er spennende tider.
   Vi kryper stadig nærmere dagen da Kristus kommer for å hente sitt folk. De viktigste profetiene finner vi i Skriftens ord, men det er uhyre interessant å følge med på hva som rører seg blant troens folk.
   Det er nokså mange nå som er opptatt med hva som skjer i USA.
   Jeg har fulgt med på dette med profetier og profetiske røster i mange år, men det vi ser nå blant troende er noe jeg aldri har sett før.
   Det er en slags forventning om at noe bare må skje. Syndebegeret er i ferd med å renne over både i Amerika og Europa. Jeg husker at jeg som ung gutt leste Wilkersons profetier i bøkene Visjoner og Festen er over, og siden den tid har alt blitt forandret. Abort er tillatt nær sagt over hele verden.
   Homofili blomstrer, forfølgelsen av kristne øker, også i den vestlige verden. Folk bryter ekteskapet som aldri før. Folk fester, drikker, gjør som de lyster og mange lever som om de aldri skal dø og bli holdt til ansvar… Vårt håp er Kristus som kommer i skyen for å hente sitt folk. Det vil skje snart..

   6
   1
  • Ja… og jeg tenker veldig ofte på de som blir igjen. Det blir grusomme år. Må mange våkne opp snart.

   Det du sier at blant troende så ser du nå en forventning om at noe skal skje. Det stemmer vel, men det gjør meg også full av sorg alle de kristne som ikke har noen forventning. De sover. Men slik skulle det bli. Og jeg tenker, sover man, så er man kanskje ikke klar. Men det håper jeg de er.

  • Ja, Hannah jeg tror også at mange kristne sover, vi har vel alle sovet på ett eller annet tidspung i følge Matt 25:5. Jeg var også en av dem som sov. Men ved Jesu nåde vekte Han meg opp igjen. Derfor har jeg stor nød for de som sover, og ber om at Herren vekker dem opp igjen, slik Han gjorde med meg.

   Hvis de ikke vil våkne så vil Gud sørge for å ryste dem våkne, når Han nå straks begynner å ryste verden og Norge. Det kan bli veldig ubehagelig, for en del av de sovende kristne, rystelsene vil tilta i styrke for å riste også de som ikke tror. For at de skal bøye sine knær for Jesus.

   For Gud har ingen glede av at de vantro går fortapt. Når Gud slipper DHÅ over alt kjød, så vil den feie over kloden som en flodbølge, med det vil være et verk i stor hast. For å samle alle som da har omvendt seg, for så å ta alle til seg.

   Forventningen er stor og alle kjenner at noe må skje snart, så be om at vi alle blir funnet verdig til å unnfly det som skal komme.

   Mvh RJ

 2. Jeg synes ikke tiden vi lever i er hverken spennende eller interessant. Den er kvalmende og uhyggelig. Jesus sa i en bisettning at han lurte på om det var noen troende på jorden når han kommer. At det var en rellevant problemstilling kan vi se idag. Det skilles ikke lenger mellom frafalne og troende. “Kristen” betegner bare en slags kulturtilhørighet. Og svært mange av dem som identifiserer seg som “ekte troende” leser bibelen som om den er full av feil. På den måten kan de velge bort alt som ikke passer og trylle frem de “sannhetene” de ønsker.

  Kristendommens stilling har svekket seg dramatisk i løpet av de siste tiårene. Og det har skjedd på en måte, og over så lang tid, at det gir lite håp om at utviklingen kan snus.

  Hvem vet. Kanskje noen av de som leser dette vil være blandt martyrene som får del i den første oppstandelse fra de døde og som skal herske med Kristus i tusen år? Hvor mange greier å ta inn over seg at dette kan ligge kort tid inn i fremtiden? Tror ikke det er mange. Typisk så er de religiøse variantene av virkelighetsflukt ganske mange.

  Noen ganger dukker det opp bilder i tankene mine. Som f. eks vellstående, vindrikkende, ganske bekymringsløse besteforeldre som har levd et langt liv i menigheten, men som nekter å ta inn over seg at barnebarna deres lever et liv som garanterer evig fortapelse. Og enda mer nekter de å innse sitt eget ansvar for dette.

 3. En forfatter som kaller seg rabbi, og erklærer seg selv som profet. Nei, han her har jeg null tillit til. Kommer ikke til å kjøpe boka hans eller mange andre sine bøker heller for å si det sånn. Åpne heller bibelen, og les hva som står der.

  Det er ikke alt som er så behagelig å lese der, men det som står er sannhet. Blir man kjent med bibelen, vil man lære seg å skille mellom det ekte og det falske. Det nytter ikke å lære seg alle vranglærer heller, for det dukker alltid opp nye. Men har man kjennskap til det sanne evangeliet, vil man kunne kjenne igjen alt som avviker fra sannheten som falskt.

Det er stengt for kommentarer.