Sensur-marerittet fortsetter: YouTube har fjernet president Trumps CPAC tale -og gitt kanaler som sendte dem en advarsel

I Myanmar forsøker det militære kuppregimet å slå ned på ytringer fra dem som protesterer mot militærkuppet i Myanmar (Burma) som har brakt et ilegitimt militærregime til makten. I den vestlige verden forsøker mediamakrogoler som YouTube og Fjesboka og ta ned ytringsfriheten til dem som mener at valget ble stjålet, at Joe Biden er en ilegitim president som har jukset seg til makten. I helgen talte tidligere president Trump under CPACs møte hvor han gjentok at valget ble stjålet og lovet å kjempe seg tilbake til makten. Men på samme måte som at kuppmakerne i Myanmar ikke tåler at noen stiller kritiske spørsmål til deres kupp, tåler tydeligvis ikke det CCP-kontrollerte YouTube at noen utfordrer valgtyveriet i USA høsten 2020.

Det er nettsiden “National Pulse” som melder at YouTube igjen har slått ned på ytringsfriheten til konservative og kristne og nå også en lovlig politisk tale til tidligere president Donald Trump. Talen er ennå å finne i frie medier som ikke er kontrollert av Gestapo, CCP og Demokratene.