Antiokia-menigheten i Kristiansand: Etterlever motvillig Covid-19 nedstengningen

Får ikke lenger lov til å arrangere gudstjenester i friluft av smittevernhensyn. Menighet reagerer på at det tilsynelatende anses mer farlig å ha friluftsmøter enn å samles på vinmonopolet eller kjøpesentre

Antiokiamenigheten i Kristiansand er blant de menigheter som begynner å bli fed up av Corona-lockdowns og angsten for smitten, og skriver i dag dette på Facebook: “Hei kjære brødre og søstre. Som dere kanskje vet har lederskapet i kommunen besluttet at det er farligere å ha utemøte enn å gå på senteret eller polet. Vi håper Gudsfrykten vender tilbake snart, men inntil da må vi igjen tenke nytt og ikke ha møte på “normalt vis”. Personlig kommer jeg og familien til ha vår egen møte med bønn og lovsang på torget utenfor kommunehuset. Bruk fantasien dere også og tenk ut hvordan nettopp dere kan ha møte. Vektlegg å be for lederne i kommunen din, spesielt at de søker omvendelse og begynner å fatte gode beslutninger i henhold til Guds verdier.

Uansett, menigheten kommer til å oppleve fremgang. Vi vet at selv helvetes porter ikke skal få makt over menigheten. Be, tilbe og søk Herren uten opphold.
Vi også legger ut en digital sending kl 11 på Søndag for dere som følger på nett. De massive Corona-nedstengningene fortsetter i Kristiansand og til uka vil helseminister Bent Høie og regjeringen komme med ytterligere nedstengninger og restriksjoner. Det er frykt for at myndighetene kan komme til å stenge ned eller halvere tallet på folk som har lov å være tilstede i kirken. Som kjent åpnet myndighetene for kort tid siden opp for at 100 personer kunne være samlet til gudstjenester og andre sammenkomster. Dette kan komme til å bli en kortvarig oppmykning. Det er Jonathan Briggs som er pastor for Antiokiamenigheten i Kristiansand

3 tanker om “Antiokia-menigheten i Kristiansand: Etterlever motvillig Covid-19 nedstengningen

 1. Verden er slitsom nå… This is not my home.
  Beundrer disse folkene som står på.

 2. Dette blir mye verre enn han kunne tenkt i sin villeste fantasi.
  Og snart kommer vaksinesertifiaktet, og da kommer du ikke inn på fly, kino,taxi eller Kiwi uten…
  Og alt registreres, tar du ikke vaksinen blir du registrert som en av de ulydige, får problem med forsikring,lån++
  Og enda har ikke Iot kommet for fullt enda..
  Det er dette som innleder trengselen

 3. Denne menigheten må lære seg å underordne seg myndighetene.
  Dette er jevngodt med trass og avgudsdyrkelse.
  Guds ord sier at vi i ALLE ting skal underordne oss myndighetene.
  Vi skal be og velsigne dem selv om de fremmer vedtak og lager forskrifter som er i strid med Guds bud. Som kristne skal vi ALLTID bøye oss og å godta.
  Det samme gjelder kristne i Kina eller Iran. Forbyr myndighetene kirke eller husmenigheter, da må kristne ALLTID følge det myndighetene sier.

Det er stengt for kommentarer.