Medisinsk fagmiljø vil ha full nedstengning av Norge -regjeringen med nye tiltak til uka -frykter kirker må stenge på nytt

Det er nødvendig å stenge ned landet, slik som i mars i fjor, for å unngå ukontrollert spredning av det muterte viruset og at det utvikle vaksineresistens. Det skriver en gruppe professorer og spesialister fra det medisinske fagmiljøet i en kronikk i VG.  Hvis det ikke er klare tegn til redusert virusspredning i løpet av få dager, mener vi den norske regjeringen må iverksette nasjonal nedstenging til virusutbruddene er slått ned i alle deler av landet. Det bør innføres strenge nasjonale tiltak, reiserestriksjoner og strengere tiltak i skolen fram til påske, heter det i kronikken, som blant andre er signert av Dag Jacobsen, avdelingsleder ved Oslo universitetssykehus.

Neste uke vil regjeringen komme med nye Covid-19 tiltak for å slå ned smitten av en mutert utgave av Kinaviruset som nå herjer i Norge. Det er ennå uklart hva slags tiltak regjeringen vil gå inn for, men skal vi tro det medisinske fagmiljøet er det som trengs en full nedstengning av landet slik vi opplevde i mars i fjor. Dersom regjeringen lytter til disse vil vi med andre ord få en full lockdown av alt og være kvitt mesteparten av viruset til sommeren. Dermed vil vi kunne lukke opp byer og grenser igjen i sommer og legge grunnlag for en repitisjon av hva vi har gått gjennom i 2020. “I dag er smittebegrensende tiltak i stor grad basert på kommunenes tisk-strategi (testing, isolering, smittesporing og karantene), men det er ikke lenger nok, mener fagfolkene. En full nedstengning av mange sektorer er nødvendig for å få lav nok sosial mobilitet til at spredningen stoppes.

Det betyr nedstengning også i kommuner som ikke har stort smittetrykk, ifølge kronikken. – Uten slike strenge nasjonale tiltak, som også må gjelde i områder med lave smittetall, er risikoen stor for at lokal smitte vil passere «under radaren» fram til store utbrudd oppdages, skriver kronikkforfatterne.– Liten pris å betale
Kraftigere tiltaksnivå over hele landet vil også gi befolkningen tydeligere beskjed om alvoret i situasjonen.

– En nasjonal nedstenging på noen uker nå er en liten pris å betale i forhold til en ukontrollert spredning av muterte virus. En slik oppblomstring av epidemien vil føre til at mange mennesker, også i gruppen under 70 år, vil rammes av alvorlig sykdom og død, før også denne delen av befolkningen er vaksinert. Da er det også stor risiko for at de muterte virusene rekker å utvikle resistens mot vaksinene, heter det i kronikken.

Neste uke vil Bent Høie legge frem nye og inngripende tiltak og det er frykt for at kirker og menigheter igjen må lukke dørene eller kaste ut halvparten av de ett hundre som nå kan samles. “Dette blir mye verre enn han kunne tenkt i sin villeste fantasi.
Og snart kommer vaksinesertifiaktet, og da kommer du ikke inn på fly, kino,taxi eller Kiwi uten…Og alt registreres, tar du ikke vaksinen blir du registrert som en av de ulydige, får problem med forsikring,lån++ Og enda har ikke Iot kommet for fullt enda..Det er dette som innleder trengselen,” skriver Kjell Pettersen i kommentarfeltet i en annen sak om Covid-19 i Søkelys.

9 tanker om “Medisinsk fagmiljø vil ha full nedstengning av Norge -regjeringen med nye tiltak til uka -frykter kirker må stenge på nytt

 1. SMITTEN, SMITTEN, nedstenging, faktisk nær halvparten av befolkningen formelig ber om å bli låst inne, påsatt bleie foran munnen og lagt i tvangstrøye.
  Erna og hennes kabinett er forrædere som burde vært stilt til ansvar for å ødelegge mennesker. Vi må nå trosse disse urettmessige inngripende i Jesu navn.
  Vi er fratatt grunnlovsfestede rettigheter, vi får ikke lov å ha gjester, ikke lov å samles i kirker, ikke lov til å si hva vi mener på Facebook,
  Fikk min konto slettet fordi jeg skrev at Corona-er den største svindel i menneskehetens historie. Dette skjer fordi Erna og hennes regjering er quislinger
  Og den regjeringen henger sammen utelukkende fordi de kriminelle i Frp støtter dem.

  11
  3
  • De er tapere, som slettet kontoen din.
   Eller egentlig er det synd på dem, de forstår ikke at de ikke forstår.

   Uansett så er de d….sekker.

   1
   1
  • Lockdown er utelukkende politisk for å gjennomføre Agenda 2030 og det grønnes skiftet, og The Great Reset. Coronaen har vært planlagt lenge av globalister i vesten i tett samarbeid med Kina. Erna er i spissen for dette sammen med EU og USA.

   Dette er en falsk smitte pandemi. Antall døde er også spritet opp enormt, der de fleste hadde dødd uansett av andre sykdommer og alderdom. Det dør ca . 60 millioner mennesker hvert år, og så er det bare å ta en andel som dør av corona og legge dette inn i grafer og tabeller for så å kun fokusere på dette. Da skjer det en mental nedsmelting hos befolkningen som sluker propagandaen rått. De glemmer at de fleste dødsfall er av andre årsaker, og coronaen blir den altoppslukende.

   Men siden det er begrenset hvor mye man kan manipulere med antall corona døde, er det i hovedsak smittetallene som er motoren i corona svindelen. De fleste får lette forkjølelses symptomer og mange blir ikke syk i det hele tatt. Det er stor “mørketall” av såkalte falske positive etter PCR tester. Hadde de kuttet ut PCR testene hadde den falske pandemien vært over for lenge siden.

   Men myndigheter ønsker ikke at den falske pandemien skal ta slutt. De har planer om å holde på med dette til alle har tatt vaksine. Så dikter de opp “farlige”mutantvirus for å få folk til å ta vaksine, og de vil pushe vaksine flere ganger året i mange år fremover.

   Det blir innført vaksinepass og tvangstester for å opprettholde det falske pandemi narrative. De med vaskinepass får større frihet til å bevege seg, mens de som ikke ønsker å ta vaksinen, blir sperret inne.

   Denne falske pandemien er demonisk.

   Det som er svært skuffende, er at Israel er det landet som starter med vaksinepass. Mange land vil bruke Israels eksempel på å innføre totalitær fascisme med vaksinepass. En må ikke glemme at Israel er en sekulær stat, der satan vil lure dem.

   De fleste skjønner ikke at verden er på vei inn i mørket og din frihet snart er historie. Det store flertallet følger bare strømmen uten å våkne.

   6
   2
  • Jeg har alsri hatt den ekle bleia i ansiktet, og skal aldri ha det heller.

   Nå er jeg møkk lei. Været begynner å bli mer turvennlig, og dgene lenger og lysere. Jeg nekter å sitte hjemme hele tiden. Det blir man i hvert fall syk av.

   6
   1
  • Anonym, lurt å komme seg ut på tur 😊
   Vi må få oss flest mulig D- vitaminer i ansiktet og prise Gud og dykke ned i Ordet hver dag, så står vi oppreist.
   Jeg er lei, som deg.

   Er lei av å høre «det vil gå bra». Det vil ikke det. Men vi er på vei til himmelen og Jesus går ved vår side, så for oss går det bra. Venter snart stort kaos i Norge med krangling om vaksiner, tenker det kan bli ganske vilt. Folk begynner å være uenige om mye nå. Men dette vet vi. Alt kommer til å eskalere. Jeg takker Gud for fullstendig fred og ro.

   Enig med deg Z, ang. det om Israel.

   6
   1
  • Hvilken paragraf i grunnloven lovfester retten til å ha besøk eller delta på Facebook????

  • Og søndag skal diktator Erna tale til nasjonen..
   De skal stenge ned igjen, ingen tvil.
   Fake news pressem forteller at folk støtter det i følge deres meningsmålinger. Slik manipulerer de folkemeningen med målinger ingen kan kontrollere.
   Løgnmedia vet og manipulere massen, og alle er en del av Satans store plan. Innføring av diktarur, NWO, og etterhvert systemet som vil bringe frem Antikrist.
   Dette er ikke vanskelig å se for dem som har litt åndelig og bibelsk gangsyn. Menighetene må trosse dette.
   Hos oss hadde vi den vanlige bibelgruppa i kveld.
   Det har aldri vært flere samlet enn i kveld.
   Blant mange av ungdommene er det økende åndelig hunger etter Guds ord og profetisk undervisning.
   Vi pleier å samle et sted mellom 20-25 på bibelsamlingene på fredagskvelden.
   I kveld var det 35 og flere var ungdom.
   Mange er virkelig lei av løgnpropagandaen fra massemedia om dette viruset. De begynner å skjønne at det er massiv manipulasjon fra myndighetene og de forstår hensikten med det hele.
   Denne økende hunger etter profetisk åpenbaring og Guds ord skal vi ta vare på. Hold fast, motstå myndighetene og gjør ditt for å avsløre svindelen de holder på med.

   8
   1
 2. Da er det bare å samles hjemme hos hverandre. Noen få gode, og lese en åpen bibel, og prise Herren for at vi har mulighet til dette. Skulle gjerne hatt noen å samles slik med, men det har jeg ikke.

  Trenger selvfølgelig ikke å sitte oppi hverandre, og hoste hverandre i ansiktet. Men besøk av noen få nære og gode, er ikke farlig. Med god avstand, skulle det gå veldig bra. Men jeg tror virkelig ikke på at denne coronaen er så farlig som myndighetene skal ha det til. Det de gjør, er å spre frykt, for å få kontroll over oss.

Det er stengt for kommentarer.