Seks ganger høyere dødsrate blant dobbelvaksinerte enn blant uvaksinerte

Dødsraten blant dobbelvaksinerte er seks ganger høyere blant dem som har fått to doser Covid-19 vaksine enn dem som ikke har blitt vaksinert, melder Herland report. Stadig flere dør etter vaksinen og oppslaget i Herland Report er dårlige nyheter for dem som har tatt vaksinen. Les saken her: https://hannenabintuherland.com/news/double-jabbed-die-rate-is-six-times-higher-than-unvaccinated-new-data-finds/

35 tanker om “Seks ganger høyere dødsrate blant dobbelvaksinerte enn blant uvaksinerte

 1. Nå ja,
  det eneste som er sikkert er at dødsraten både blant vaksinerte og uvaksinerte er temmelig nøyaktig 100%.

  Dette er en repost av en fake-news-historie som verserte i sommer (de som er interessert finner den ved et enkelt googlesøk)

  Jeg har ikke gått grundig igjennom tallene, men basert på den statistikken (fra Office for National Statistics) som er linket til via artikkelen, så sier den at:
  Antall dødsfall som involverer Covid i perioden januar til juli er:
  For uvaksinerte: 38 964 , For vaksinerte (1 & 2 dose): 12 317 (table 1)
  Det gir at det døde 3,1 ganger flere uvaksinerte enn vaksinerte av noe som involverer covid i perioden.

  Men dette er antall døde. Og man kan dermed ikke si at det er 3,1 ganger farligere å være uvaksinert. En viktig faktor som spiller inn er hvor mange som er vaksinert i forhold til hvor mange som er uvaksinert. Dersom det forholdet hadde vært 50% av hver kunne man muligens brukt tallet til noe, men igjen så sier ikke tallene om hvilke aldersgrupper som døde.

  Dersom man bruker Table 4, og ser på forholdstallet mellom antall døde totalt og den totale befolkningen blir tallene per 100 000 slik:
  Dødsrate blant uvaksinerte: 84
  Dødsrate blant vaksinerte: 28 (da inkl de som nettopp har fått 1. dose)

  Men igjen så blir det feil å si at de tallene jeg har oppgitt reflekterer dødligheten i den ene eller den andre gruppen. Bl.a. fordi jeg ikke har tatt hensyn til hvor stor andel av befolkningen som er vaksinert eller fordi jeg har ikke tatt hensyn til om de som døde hadde underliggende sykdommer etc etc.
  Kanskje var alle uvaksinerte eldre og svake, mens de vaksinerte var friske og unge før de fikk covid. I så fall er det ikke rart at forholdstallet er slik.
  Nå skal det vel sies at i perioden det refereres til var det de eldre og syke som ble prioritert i vaksinekøen.

  Men det er et faktum at både vaksinerte og uvaksinerte blir syke og dør. Noen dør også av bivirkninger av vaksine. Det kan ikke underslås.

  Poenget mitt er at å publisere slike artikler som dette er å drive med bedrag.
  Kjell og Tore er oppegående personer og vet dette godt.

  5
  11
  • Rune, det er fint at vi har en som avslører løgner her. (Han der løgneren vet du…)

   5
   7
  • Hannah går utfra at du hører på Qanon nå og derfor tar vaksinen , om du ikke alt har tatt den.

   11
   4
  • Legg merke til at jeg mener hverken Hannah eller Rune skal gå og ta noen vaksine selv om jeg kritiserer at Søkelys publiserer fakenews. Jeg ønsker at folk skal få lov til å ta egne valg – uten koronapass og restriksjoner som pressmiddel.

   De tallene jeg “trikser” med her viser at statistikk uten kontekst ikke er verdt noen ting. Men med “riktig” ordlegging kan man få enhver statistikk til å virke troverdig. Det vet Kjell, og det vet Tore.

   Personlig er jeg positiv til vaksinering, men jeg har ikke noe problem med å forstå og godta at noen kan være både skeptisk og redde, at noen ikke kan bli vaksinert og at noen er prinsippielt i mot alle vaksiner. Det må de få lov til.

   Men det betyr ikke at jeg promoterer vaksinering.
   Det betyr at jeg kritiserer løgn og usannheter. Og dersom Kjell og Tore faktisk er bekjennende kristne og at “bibeltro kristendom” er noe mer enn en tekstlinje så bør de kjenne det på samvittigheten hver gang de publiserer slikt innhold.

   3
   10
  • Har ikke tall på hvor mange ganger du maser på folk om den vaksinen og hvor mange du har gravd og spurdt.
   De fleste har tatt den. Du kan gjøre INGENTING fra eller til, ingen hører på en kristen med slik en stygg munn, det er flaut.

   Har du noe med det? Går du rundt og spør folk der du bor, og plaprer? Det gjør du sikkert.

   Det finnes barn og ungdom som strever og unngår spørsmål overalt hvor de ferdes , og strever med å skjule at foreldrene ikke har tatt dem, og kanskje også dem selv. Fordi de vet og hører dømmingen overalt, om hva de mener om de stygge som ikke har tatt den.

   Jeg bare undres, hva i alle dager har DU med det? Det er ikke din kropp.

   Noen her må få stoppet munnen på deg snart. Det er tydeligvis ingen rundt deg som ser klarere enn du selv.

   Eller du har vel aldri noen gang tatt til deg råd eller veiledning eller kritikk….

   Tenker jeg.

   Trenger ikke svare meg da det kun kommer noe om satan allikevel.
   Ta deg en tur å hogg ved.

   5
   8
  • Rune. Kutt ut diskusjonen med Hannah og Qanon.
   Det at disse to individene har tatt dyrets merke, er en hjertebeslutning. Om de fysisk har tatt sprøyten eller ikke er uinterssant. De har tatt den åndelig og er besmittet av det urene.
   De er begge forherdet. Selv ikke forbønn vil kunne redde dem.
   Forbønn er for dem som er ydmyke, ikke for forherdede mennesker som har tatt sitt valg.
   Hannah var en gang en søster, men hulk, hulk. Nå er hun en frafallen fra troen. Apostelen Johannes skrev 1 Joh 2,19: De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss: for hadde de vært av oss, så var de blitt hos oss; men det skulde bli åpenbart at ikke alle er av oss.

   Vi må bare bli vant med at noen faller fra langs veien.
   Slik opplevde Paulus også da han skrev: “Demas forlot meg fordi han fikk kjærlighet til den nåværende verden.
   Som Guds folk må vi bare tenke “La fare, la gå!” om disse.
   Mange er kalt men få er utvalgt, og vi ser nå at Guds kniv skjærer gjennom menigheten for å skille klinten fra hveten.

   17
   5
  • Det forsto vi Hannah,

   og siden jeg nevnte at jeg er imot tvang og press, så vil jeg likevel oppfordre alle – vaksinerte og uvaksinerte – til å holde avstand og ha god håndhygiene. Det kalles å ha omtanke for hverandre.

   For meg personlig gjelder at dersom vi får ned smitten, og presset på sykehusene blir litt mindre, får jeg kanskje se litt mer til kona også.

   3
   7
  • Til Kikki,

   det sier ikke lite om deg at du fordømmer meg så pass hardt som du gjør, men aldri har kunnet vise til at jeg har løyet eller kommet med villedende bibeltolkninger.
   At du i det hele tatt indirekte gir din tilslutning til at å spre usannheter er greit gjør meg bare trist.

   Men dessverre, fram til nå har du ennå ikke vært tøff nok til å stå for dine egne meninger. Du bare henger deg på når andre argumenterer for sitt syn. Jeg har bedt deg forklare meg hva jeg gjør som er galt, men du velger å ikke svare. Jeg oppfatter det som unnvikende og feigt.
   Jeg har ikke kritisert noen sin tro, jeg har ikke kritisert noen sine bibeltolkninger, jeg har ikke kommet med løgner eller usannheter. Det jeg er skyldig i er at jeg noen ganger har vært litt hard mot Kjell og Tore. Det er fordi de er ansvarlige for publiseringen på Søkelys.

   Så dersom du mener jeg gjør feil når jeg ikke kaller noen for stygge navn, når jeg ikke kritiserer noens tro eller når jeg ikke vil akseptere en løgn, da tror jeg kanskje ikke det er jeg som har et problem.

   5
   6
  • Djevelen og satan vil ALDRI innrømme en løgn. Slik er det også med Rune Lye og Kikki. Ikke rart de sier amen til hverandres løgner. Jo oftere de gjentar løgnen, dess fastere står de faste i den. Med falske forklaringer av Gud Ord, gir de et falskt bilde sv Gud.

   2
   3
  • Beklager Qanon.
   Ingen vits i å svare deg.
   Både du, Hannah og Birgir er døde for Gud. Åndelig døde.
   Så enkelt er det.
   Det er derfor dere bjeffer så ilsk.
   Dere gjør bare det dere er forutbestemt til å gjøre.

   3
   2
  • Beklager Kikki,

   Men jeg opplever det slik at det er du som bjeffer. Og så stikker du og gjemmer deg med en gang du blir utfordret eller bedt om å forklare. Å henge seg på andre, komme med en slengbemerkning her og der for så å “gjemme” seg kalles å være feig.

   4
   2
  • Hadde Kjell Andersen vært åndelig våken, hadde han væært så FLAU av denne artikkelen, at han hadde slettet den.

   4
   6
  • Birgir. Hva er galt med å skrive en kort sak og linke til Herland Report?
   Det er da ingen vektig grunn til å være flau for å gjengi noen linjer og linke til en ekstern nettside.

   1
   1
  • Grunnen til at det er galt er at du vet at innholdet er uriktig og at det er tilbakevist. Ved å videreformidle saken uten å opplyse dette oppfattes det som at du står inne for innholdet.
   Du må gjerne advare mot, eller fraråde vaksiner, men å videreformidle usannheter burde du holde deg for god til.

   1
   2
  • Hvem og hvor har Herland Report korrigert sine påstander. Artikkelen ligger der uforandret ettersom jeg kan se.
   I min korte tekst er det tydelig at dette refererer til Herland report.
   Jeg har ikke satt meg inn i innholdet og din påstand at “du vet at innholdet er uriktig” er feil.
   Jeg vet intet om innholdet er uriktig eller riktig, det er derfor jeg ikke skriver annet enn noen linjer hvor jeg henviser til nettsiden.

   2
   1
  • Jeg skrev ikke at Herland Report hadde korrigert eller trukket tilbake innholdet, jeg skrev av det var tilbakevist.
   Med et enkelt google søk så hadde du sett det samme.
   Jeg har vondt for å tro at du ikke sjekker innholdet i det du publiserer. Dersom du ikke gjorde det hadde ikke “alle” artiklene hatt samme agenda.
   I tillegg mener jeg du har et ansvar for det du publiserer. Når du sier at Søkelys står for bibeltro kristendom må jo innholdet sjekkes før det publiseres. Så kan vi jo være uenige om hva bibeltro kristendom er, men du kan ikke fri deg for ansvar ved å si at “jeg vet ikke hva innholdet er, jeg bare linker til eksternt innhold”.

   2
   2
  • Så lenge det er LØGN, Kjell, og du VET det er løgn. Da burde du i alle fall skammet deg så, at du i alle fall slettet det du VET er løgn. Men så var det det med STOLTHETEN. Stoltheten står jo sannheten imot. Løgnen står over Guds og evangeliets sak. Fy skam deg.
   Jeg skammer meg over at jeg noengang har anbefalt denne møkkabloggen den har blitt.

  • Jeg stoler mer på Herland report enn jeg gjør på deg Qanon. Du har kjøpt satans løgn og er sammen med Birgir Hermansen satans tjenere fordi dere utfører djevelens agenda.
   For å si det kort. Dere er begge døde for Gud og bortkastet tid.

   2
   1
  • Birgir “Jeg skammer meg over at jeg noengang har anbefalt denne møkkabloggen den har blitt.”
   Fariseeren fornekter seg ikke. Oppgulp, kritikk, anklager og klander dagen lang. Jeg er selv kjempeglad for at det finnes et nettsted som Søkelys. Kjell er et klart fyrtårn i et beksvart mørke av religiøs forvirring og fariseersk villfarelse.

   1
   1
  • Til Randi,

   du skal få lov til å stole mer på Herland Report enn på meg.
   Men når rapporten som inneholder tallene konklusjonen i denne artikkelen er hentet fra er tilbakevist fra de som har publisert tallene burde også Herland Report vært så fornuftige at konklusjonen ble publisert.
   Men igjen, du skal få lov til å tro hva du vil og på hvem du vil. Jeg legger meg ikke opp i det. Uansett håper jeg at du ikke svelger rått de konklusjonene som presenteres hverken av den ene eller den andre.
   Og dersom du hadde satt deg inn i hvorfor tallene Herland Report refererer til ble som de ble hadde du også skjønt at konklusjonen var feil. Og man trenger ikke være matematiker eller statistiker for å skjønne det.

   Og at du Randi, ikke tror på det jeg sier lever jeg med. Jeg mistenker at du har fått noe av det Rune Lye har: Står det Qanon i en kommentar er det løgn uansett! Om jeg sier solen skinner, der finnes vaksinebivirkninger eller om gud er god. Jeg synes det er barnslig. Spesielt siden du som regel gjør som Kikki: henger deg på andre sine meninger, slenger ut litt kritikk i øst og vest før du løper og gjemmer deg.
   Personlig hadde jeg syntes det hadde vært interessant å høre dine meninger. Derfor har jeg spurt om forklaring når du har sagt at jeg lyver eller tar feil. Og dersom du hadde forklart kunne du kanskje endret eller justert mine meninger også.
   Dine utfall og manglende svar tolker jeg som at du ikke har egne meninger. Evt at du bare er for feig til å utdype din kritikk av meg.

   Og bare for å ha nevnt det for n-te gang: det er mer konstruktivt dersom du sier hva jeg misforstår, korrigerer det du mener er løgn, eller forteller din side av en sak enn å komme med personangrep. Skal du endre en persons mening må du utfordre meningene, ikke kritisere personen.

  • ….en liten skrivefeil der. Slik skulle det være:
   “Men når rapporten som inneholder tallene konklusjonen i denne artikkelen er hentet fra er tilbakevist fra de som har publisert tallene burde også Herland Report vært så fornuftige at konklusjonen ble korrigert”.

  • Da ber jeg deg Geir,

   om å si hva jeg gjør galt.
   Hva er det jeg lyver om?
   Trekker jeg noe gudsord i tvil?
   Feiltolker jeg Guds ord?
   Håner jeg noens tro?

   Du og dine meningsfeller har mange meninger om meg, men ingen av dere kan fortelle hva det er jeg gjør som er galt.
   Hadde det ikke vært en “mer kristen handling” å rettlede og veilede enn å håne og dømme?

  • En ting kan i allefall konkluderes med Bjørn. Kjell har med denne bloggen blitt et BEKSVERT fyrtorn. Og DU er en av hans BEKSVARTE tilhengere, og dertil BEKSVSRTE forførere.

  • Birgir Hermansen
   Mørket sitter i deg.
   Det er et skrekkelig vitnesbyrd om ditt eget mørke du etterlater deg.
   Det er sterke gjenstridige åndsmakter som du lar kontrollere deg.
   Åndsmakter som har ført deg inn i et stummende og dypt mørke.
   Jeg skal be for deg. At Gud skal befri deg fra denne gjenstridighet mot Ordet og Den Hellige Ånd og det faktum at du motarbeider Guds rike og Herrens tjenere.

 2. Mange medlemmer av Hanvoldkanalen her inne ser jeg.
  Birgir Hermansen, Qanon, Hannah er alle besmittet av den ånd som opererer i kommentarfeltet til Hanvoldkanalen,
  Broder Svein Magne viste også i et facebookinnlegg til Herland reporten og selvfølgelig oppfordret antikristene der til å sørge for at Facebook fjernet innlegget til Pedersen.
  Birgir, Qanon & Hannah er i hvert fall av samme ånd som de som står bak Facebookgruppen Hanvoldkanalen.

  2
  1
  • Jeg vet ikke hva du mener jeg er besmittet av, men jeg kan avkrefte at jeg følger med på kristne tv-kanaler. Jeg er heller ikke på Facebook. Jeg får min bibelundervisning i min lokale menighet.
   Og jeg tror vi alle kunne hatt godt av å bruke litt mindre tid på Søkelys, Facebook og YouTube, og mer tid på bibelundervisning og -studier.

   1
   2
  • Du har rett i det du skriver Fri Pinsevenn.
   De er preget av samme ånd som personene som skriver på Hanvoldkanalen. Også der er det flere tidligere “kristne” som skriver. Onde og bitre og drevet av urene ånder.
   I Guds rike må vi være forberedt på at noen faller fra langs veien.
   Det er trist, men slik er det. “La fare, la gå!” var uttrykket eldstebrødrene i menigheten brukte når noen som engang hadde smakt av de himmelske gaver falt fra.
   Birgir Hermansen har såvidt jeg har forstått opptrådt som en kristen tidligere, men nå er det bare natta og mørke med ham.
   Vi som er frelst må holde sammen og advare mot falske brødre.
   Nå har jeg aldri hatt noe inntrykk av at Qanon er en kristen mann, men Birgir gav inntrykk av det tidligere.
   Guds ord sier i 1 Joh 2,19: De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss: for hadde de vært av oss, så var de blitt hos oss; men det skulde bli åpenbart at ikke alle er av oss.
   Vi er kommet dit at Guds Ånd har begynt å åpenbare at ikke alle som kaller seg eller har kalt seg kristne er av oss.
   Vi har sett hvordan en fariseersk ånd har tatt over hos enkelte -og det har endt i frafall fra troen -selv om de på lik linje med prestene i homokirken og djevelen selv kan siterer bibelvers.
   Det er summen av Guds ord ikke disse har. De har faret vill fordi de ikke kjenner Guds Ord eller Guds kraft.

  • Til Kikki:

   12.11. spurte jeg deg:
   “Det er jo tragisk dersom noen skulle gå fortapt etter å ha lest noe jeg har skrevet. Og, helt oppriktig og ærlig, så jeg hadde satt pris på om du kunne forklare meg hva det er jeg skal ha sagt som bærer så galt av sted.”

   “Jeg hadde satt pris på om du kunne svare meg på denne. Dette er alvorlig!”

   https://www.sokelys.com/mark-dice-om-cnn-msnbc-og-andre-fake-news-medier-fra-venstresiden-de-er-tjenere-av-satan/#comment-2011479

  • Qanon: Er det Baals tempel du går i?
   Virker slik. En Jesu Kristi forsamling er det i hvert fall ikke.
   Ville ha nektet mine barn og gå i en slik forsamling som skaper slike som deg. Ren og skjær vantro mot Guds ord.

  • Da ber jeg deg Geir,

   om å si hva jeg gjør galt.
   Hva er det jeg lyver om?
   Trekker jeg noe gudsord i tvil?
   Feiltolker jeg Guds ord?
   Håner jeg noens tro?

   Du og dine meningsfeller har mange meninger om meg, men ingen av dere kan fortelle hva det er jeg gjør som er galt.
   Hadde det ikke vært en “mer kristen handling” å rettlede og veilede enn å håne og dømme?

Det er stengt for kommentarer.