FHI: Sju nye døde av vaksinebivirkninger -Over 130 alvorlig skadde

Et offer for vaksinen på vei til sitt siste hvilested

Sju nye vaksinedødsfall og mer enn 130 rapporter om alvorlig bivirkninger er status etter at FHI la frem sin siste oppdatering om bivirkninger knyttet til vaksinen. Det er Pfizer vaksinen som står for de fleste vaksinedødsfall i Norge. Hele 204 nordmenn har dødd som en følge av å ha fått i seg giften fra Comirnaty medikamentet mens 14 har dødd av Moderna`s Spikevax. De siste seks dødsfall var knyttet opp mot AstraZenica`s vaksine. FHI er begynt med oppdatering av sine tall hver 14. dag uten at dette hindrer at antallet dødsfall og skadede etter vaksinen øker fra uke til uke.

Siste oppdatering ble sluppet i dag:
Tallene viser at 3400 menneske er skadet av vaksinene. Det er en økning på 134.
I tillegg er 224 mennesker døde. Det er en økning på 7 mennesker.
Det er en tragedie. Alle disse er også mennesker som deg og meg. Eller var, skriver Malvind Børresen som har delt tallene på Facebook. Selv om det stadig er vaksinedødsfall og alvorlige bivirkninger, fortsetter myndighetene å pushe på for at folk skal ta vaksinen. Det er ventet at myndighetene vil øke presset mot uvaksinerte i ukene som kommer siden vaksinen for dem åpenbart er den eneste vei til frelse fra Corona. Vaksinen møter motstand fra noen få åndelige størrelser som har sett alvoret med dette som skjer. For myndighetene er dødsfall og bivirkninger ikke noe annet enn kalkulert risiko. Noe man må forvente at et globalt og eksperimentelt vaksineprosjekt.

6 tanker om “FHI: Sju nye døde av vaksinebivirkninger -Over 130 alvorlig skadde

 1. FHI bryr seg ikke om noen krepere WHO har talt! Norske myndigheter har tilsynelatende selv tatt sprøyta, hva inneholdt den?

  2
  1
 2. Vi er i de siste tider, og bedrag var en av tingene Jesus advarte om. Jeg fikk Norge Idag i postkassen igår – ikke ett ord om noen vaksine – ingen steder – unntatt at de hadde klippet ut dette:

  “Covidsmitten og antall innleggelser har heldigvis gått ned etter økningen i sommer. Det skyldes at flere amerikanere er blitt vaksinert eller har fått naturlig immunitet. Likevel kjemper Biden administrasjonen den forrige krigen mot viruset. Torsdag ble ble reglene for vaksinepåbud vedtatt.” The Wall Street Journal

  Om Wall Street skulle gi noe spark til Bidens obligatoriske tvangspåbud, så var det svakt.

  Jeg holder nå på å oversette en som jobbet/eide ett firma, som begravde folk, i England, og han hadde kontakt med 45 andre firmaer – og alle ga de samme vitnesbyrdene, det skjedde ingen økning i antall døde under Covid, det var det samme, selv om de ble tvunget til å merke omtrent alle med Covid.

  Men når de innført vaksinene – fra dag 1 – så strømmet likene til i stort antall. Og han har nå valgt å gå ut – selv om det kanskje koster han livet – ved å fortelle om myndighetenes løgner.

  http://www.Korsfestet.com

  • “..selv om de ble tvunget til å merke omtrent alle med Covid”

   Først: jeg betviler ikke at han sier dette.

   Men, all behandling av pasienter (og døde) i en pandemi tilsier at man bør behandle alle som ikke er bekreftet virusfrie som om de var smittet.
   Det samme gjør man med kjemikalier, medisiner, etc etc.
   -Du drikker ikke en ukjent væske – du håndterer den som om den var farlig.
   -Du tar ikke en umerket tablett – du kaster den fordi den kan være farlig for deg.

   Så for å beskytte en begravelsesagent ville også jeg anbefalt eller instruert ham/henne om å behandle ukjente døde som om de var smittet.

   Nå antyder Tore at agenten ble tvunget til å registrere dødsfallene som covid-dødsfall. Det er mulig, men det er ikke begravelsesbyråene som skriver ut dødsattest. Det er det leger, rettsmedisinere og, i noen tilfeller, sykepleiere som gjør. Og det er disse attestene som brukes i offentlige statistikker.

   Så hva et begravelsesbyrå registrerer som dødsårsak skal ikke ha innvirkning på offentlig statistikk.

   3
   4
  • Gud velsigne deg Tore.
   Folk som er under påvirkning eller kontrollert av Jesabel ånden vil alltid betvile det Guds tjenere sier.
   Jesabel førte krig mot Elias og Elisja og Jesabel var tilsynelatende religiøs. Hun dyrket Baal som hun anså som sin “kristendom”.
   Her har vi stadig tilsvarende individer ute etter å betvile alt.

  • Til Randi:
   “Folk som er under påvirkning eller kontrollert av Jesabel ånden vil alltid betvile det Guds tjenere sier.”

   Tenkte du da på at du eller Tore tviler på det jeg sier?

   2
   2
 3. Takk Qanon for at du orker, for dette reagerte jeg også veldig på som Tore skrev: «selv om de ble tvunget til å merke omtrent alle med Covid»

  3
  3

Det er stengt for kommentarer.