Mark Dice om CNN, MSNBC og andre fake news medier fra venstresiden: De er tjenere av satan

Media-analytiker og konservativ influencer Mark Dice er ikke i tvil om at venstreorienterte fake news medier som CNN og MSNBC og andre tilsvarende kloakk-kanaler er “Satans tjenere”. I disse dager pågår rettssaken mot Kyle Rittenhouse og venstresidens media er på jakt etter tenåringens blod. Konservative kristne anser imildertid Kyle Rittenhouse som en helt. I videoen under kommenterer Mark Dice venstresiden og fake news medias presentasjon av saken. “Disse mediene som norske medier bruker å hente sin vinkling fra, er i følge Mark Dice “satans tjenere”.

CNN, MSNBC og andre av venstresidens nyhetskanaler pøser ut djevelens agenda og er “satans tjenere”. Disse mediene som sprer sin mentale gift hater konservative kristne verdier, som blodtørstige vampyrer fremmer de og taler vel om fosterdrap og forteller sine tilhengere at det er helt greit å ta livet av millioner av ufødte barn. De samme mediene håner konservative som vil bevare ekteskapet som en forening mellom mann og kvinne -og syntes det er topp at barn i barnehagealderen blir utsatt for gay-pride propaganda. De samme medier promoterer også dødsvaksinen som gis til befolkningen og fortier virkeligheten om hvor mange som blir skadd eller dør etter vaksinen. Mark Dice har helt rett. Disse figurene er Satans tjenere, de fremmer djevelens agenda og er for absolutt alt Gud kaller en styggedom. I videoen under snakker Mark Dice om hvordan disse “satans tjenere” forvrir og forvrenger hendelsen omkring Kyle Rittenhouse og den pågående rettssaken.

15 tanker om “Mark Dice om CNN, MSNBC og andre fake news medier fra venstresiden: De er tjenere av satan

 1. “Søkelys er et fritt og uavhengig organ for bibeltro kristendom”
  “Vi holder Ordets sverd høyt og protesterer mot ugudelig praksis….”

  “venstresidens nyhetskanaler pøser ut djevelens agenda og er “satans tjenere”.
  “..sprer sin mentale gift..”
  “..som blodtørstige vampyrer”
  “..det er helt greit å ta livet av millioner av ufødte barn.”
  “De…håner konservative..”
  “De…promoterer også dødsvaksinen… ”
  “Disse figurene er Satans tjenere, de fremmer djevelens agenda..”

  Uten videre kommentar legger jeg med to bibelvers og tar dere med i bønn.

  Lukas 6,37 og
  Lukas 6,41

  13
  8
  • (Qanon) Du fortsetter ditt hat mot Søkelys skjønner jeg..
   Du kan spare deg dine bibelsitater. Selv homokirkens presteskap kan vise til bibelsteder, men har ennå ikke skjønt at summen av Guds ord er sannhet. Og Satan siterte bibelsitater for Jesus da han fristet ham.
   Du kjenner verken Guds ord eller Guds kraft og derfor er du som du er. Du leder mennesker i fortapelsen og du har åpenbart klart å lede Hannah til mørke. For hun som engang var et lys og hadde åndelig liv, er nå bare en blass kopi av deg.
   Trist men som forkynneren sa: “La fare, la gå, mange er kalte men få er utvalgt!

   6
   15
  • Poenget her var ikke bibelsitatene. Ei heller innholdet i artikkelen. Poenget var å understreke den ufine ordbruken som brukes på en side som hevder å stå for bibeltro kristendom.

   Det står ingen steder i min bibel at dette er greit.
   Dersom det gjør det i din har du en feil utgave.

   13
   4
  • Til Kikki
   Du sier at “Du leder mennesker i fortapelsen”

   Hva har jeg sagt som skulle ødelegge noens tro eller åndsliv?
   FInner du noe sted at jeg har stilt spørsmål ved at en bibeltolkning eller en teologisk utlegning er feil?

   Det eneste jeg har gjort, så vidt jeg vet, er å påpeke usannheter og løgn. Er det å lede mennesker i fortapelsen?

   Det er jo tragisk dersom noen skulle gå fortapt etter å ha lest noe jeg har skrevet. Og, helt oppriktig og ærlig, så jeg hadde satt pris på om du kunne forklare meg hva det er jeg skal ha sagt som bærer så galt av sted.

   Der er mange andre her inne som kommer med alle mulige slags stygge omtaler, beskyldninger, ubegrunnede rykter og usannheter, men det fritar ikke meg for noe dersom jeg har sagt noe som er ødeleggende. Jeg har levd i den villfarelsen at jeg kun har kommentert artikler og kommentarer som innholder rykter, usannheter og løgn.

   Jeg hadde satt pris på om du kunne svare meg på denne. Dette er alvorlig!

   13
   4
  • Du har åpenbart ingen kunnskap og kjennskap til Bibelens Gud.
   Derfor skriver du som du gjør.
   Du tåler ikke Guds ord rett og slett.
   Jer 17,5 Så sier Herren: Forbannet er den mann som setter sin lit til mennesker og holder kjød for sin arm, og hvis hjerte viker fra Herren.
   Vi skjønner jo at du ikke liker dem som avkler mørket og setter bjella på riktig geit.
   Du tåler ikke tydelig tale. Alle dem som forsvarer synden media forherliger er under forbannelse til de vender om.
   Du liker rett og slett ikke at noen er tydelige i sin tale.
   Kristendom er å si sannhet om ondskapen. Og som vanlig klandrer du dem som gjør det rette.

   2
   15
  • Til Bjørn,

   Å stå tydelig opp for guds ord og kristne verdier er helt greit. Å fortelle om ugudelighet hos alt fra CNN til hvem som helst er helt innafor, men språkbruken her er jo verre enn det du finner i verdslige medier. Det er ikke greit. Jeg mener at det ikke er i henhold til Guds ord.

   13
   3
  • “Du har åpenbart ingen kunnskap og kjennskap til Bibelens Gud.
   Derfor skriver du som du gjør.
   Du tåler ikke Guds ord rett og slett.”
   Og det sier Bjørn (sammen med Rune Randi, Kikki, Fri Pinsevenn, Arnt, Geir mfl), som til og med sier at dette Bibelens Ord er LØGN: “Fremfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet. Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.”
   Da vet vi hvem de tjener.

  • Og der kom fariseeren Birgir Hermansen.
   Fariseere, tidligere kristne har åpenbart samlet seg for å undergrave kristne verdier.
   Du er ingen “bror” men som Qanon, en Demas som har forlatt kilden med det levende vann og drukket av verdens sprukne brønner.
   Du lyver og lyver om kristne søsken Hermansen. Men annet er ikke å vente av en tjener av mørkets fyrste. Du er død for Gud fordi du lever i fastholdt synd og er en som sprer. Du motarbeider Kristus aktivt og det er noe mange av oss har oppdaget.

   1
   1
  • HVOR har jeg løyet og løyet?
   Du kaller det pinsevenn, så jeg regner med du også oppfører deg deretter. Husk at det er forskjell på å KALLE seg pinsevenn, og det å VÆRE (oppføre seg som) pinsevenn.

  • Hermansen
   Du har mange ganger løyet om brødre og søstre ved å frata dem kristen-navnet og kalle dem dem det ene og det andre. Det har du holdt på med lenge.

  • Enda engang:
   “HVOR har jeg løyet og løyet?
   Du kaller det pinsevenn, så jeg regner med du også oppfører deg deretter. Husk at det er forskjell på å KALLE seg pinsevenn, og det å VÆRE (oppføre seg som) pinsevenn.”

Det er stengt for kommentarer.