Seier til Trump-teamet: Alle stemmer i Georgia skal telles på nytt for hånd

Alle stemmer i delstaten Georgia må telles på nytt, og denne gangen skal det gjøres for hånd. – Har ikke sett lignende i min levetid, sier professor i politikk om denne utviklingen

Alle avgitte stemmer i delstaten Georgia skal telles på nytt, for hånd. Dette kan være godt nytt for Trump leiren fordi det bare er 14089 stemmer som skiller de to kandidatene fra hverandre. Det neste mål for president Trumps advokat team er få underkjent stemmer som er avlagt av avdøde personer, eller av andre grunner ikke er gyldige. Et første skritt er tatt på en lang vei som kan føre til at Bidens tilsynelatende seier kollapser. Så langt har nyhetskanalen NewsMax TV ikke utopt noen vinner i årets valg.

“REPORT: DOMINION DELETED 2.7 MILLION TRUMP VOTES NATIONWIDE. DATA ANALYSIS FINDS 221,000 PENNSYLVANIA VOTES SWITCHED FROM PRESIDENT TRUMP TO BIDEN. 941,000 TRUMP VOTES DELETED. STATES USING DOMINION VOTING SYSTEMS SWITCHED 435,000 VOTES FROM TRUMP TO BIDEN,” skriver president Trump på Twitter torsdag. Nettet av løgner demokratene og fake news CNN og fake news Fox har lagt over dette valget, begynner nå å rakne -og når summen av det hele blir gjort opp, vil det etter all sannsynlighet bli Trump som trekker det lengste strået.

Facebook Comments

15 tanker om “Seier til Trump-teamet: Alle stemmer i Georgia skal telles på nytt for hånd

 1. Nå er stemmene i Georgia (hvor det er republikanerne som er ved makta) telt opp og som jeg «profeterte» endte resultatet på akkurat samme utfall.

  Biden vant. Selvsagt.

  • Nei her missforsto jeg litt. Georgia ble i dag erklært til Biden (som betyr at de anser at han vinner er over enhver rimelig tvil.)

   Men omtellingen er ikke gjennomført enda.

   Men som sagt omtellinger er veldig vanlige og det å kreve en er helt legitimt, men de endrer så godt som aldri på resultatet. «Profetien» min består altså.

   Minner også om at om Biden hadde tapt Georgia og en rekke andre vippestater, ville han alikevel vunnet.

 2. Komiske Kjell, det var Georgia som bestemte at det skulle være omtelling. Ingen medier har så langt jeg har sett utropt noen vinnet i Georgia.
  Men det betyr ingenting, for Biden har nok med Pennsylvania, Arizona og Nevada. Disse ER avgjorte.

  Løpet er kjørt, både for the orange thug, komiske kjellemann og Østhassel?????❤️

  1
  1
  • Og søksmålene avvises, trekkes og anerkjente advokatfirma trekker seg, mens flere og flere sentrale republikanere har gått lei av å dilte med på den orange kjempebabyens tåpelige og høyst uansvarlige narrespill.

   1
   1
 3. Det var også så mange idioter som hadde stemt i demokratstyrte stater at tellingene ble stoppet om natten. I ‘normale’ stater pågikk telling gjennom natten.

  De fikk visstnok sjokk når tellemaskinene viste så stor andel for trump at jukset med å overføre tredje siffer i prosenten til Biden ikke ville bli nok. Da trengte de påfyll av ‘riktige’ fysiske stemmer, ringte til reservelaget med falske stemmesedler og fikk plutselig et hopp forbi Trump. De angrer nok at de ikke fylte de på jevnt fordi 100% for Biden er jo svært mistenkelig for over hundre tusen stemmer.

  1
  1
 4. Alle de hyperaktive nettrollene i kommentarspaltene kan nesten sies å være et endetidstegn. De er helt klart politiske aktivister for den globale marxismen som kjøres inn av FN, EU, korrupte politikere som Biden, sosialister fra sumpen, the deep state, BLM, verdens rikeste milliardærer og alle mediene de har kjøpt og kontrollerer, it-selskapene og diktaturer som Kina mf.

  På den andre siden står vanlige borgere som kjemper for demokratiet. Folk som eliten elsker å stemple som hvite middelaldrende rassister. Demokratiet, som legger begrensninger for dem, blir med stor forakt kalt “populisme”. Og de som forstår verdien av å ha et hjemmeland blir kalt “nasjonalister” som selvsagt skal assosieres med nazister.

  Har vi sett noe lignende i verdenshistorien? Ja, i høyeste grad. Mange ganger. Overnevnte kvallisjon utgjør en typisk gruppe som kan sies å være synonym med overklassene i alle diktaturer.

  Man kan bare se til Kina. Et diktatur som blir mer og mer likt det tyske naziregimet. De partiloyale milliardærene blir rikere og rikere. Akkurat som i nazityskland. Kun Trump og noen få andre prøver å mobilisere. Og på samme måte som W. Churchill ble forsøkt ødelagt politisk før 2. VK fordi han advarte mot nazistene prøver dagens “Chamberlainere” å ødelegge Trump.

  Vi hadde mange nazister i Norge før krigen. De syntes det hørtes så spennende ut. Mange av dem kunne kalles “hobbyaktivister”. Og i dag er det rimelig godt dokumentert at den sosialistiske nygårsvoldregjerningen var innstillt på å overgi Norge uten kamp og sammarbeide med nazistene. Mange regnet dem som halvnazistiske på linje med svenskene.

  Tror vi ser noe av det samme idag. Regjeringen sender milliarder til Kina som gaver mens de hele tiden rakker ned på Trump.

  • Hundretusener av stemmesedler må kastes, sier Advokat Sidney Powell, det er “massevis av bevis”

   Advokat Sidney Powell, som avslørte Obama-administrasjonens behandling av generalløytnant Michael Flynn, sier det er “tonnevis av bevis på at hundretusener av stemmesedler må kastes”, noe som kan påvirke utfallet av Presidentvalget 2020.

   Søksmål er allerede iverksatt i flere stater

 5. Å kreve en omtelling er ganske ukontroversielt og jeg trudde forsåvidt det holdt at en av partene krevde det å gjennomføre en omtelling.

  Altså ingen stor seier og business AS usual. Det var vel minst en stat med omtelling ved sist valg også? (Men da var det Hillary Clinton som krevde det.)

  Skjer ved så godt som hvert eneste valg og Trump er i sin fulle rett til å kreve det.

  Omtellinger har stort sett endt opp på samme resultat og det ville overraske meg om det blir annerledes denne gangen.

  1
  1
 6. Komiske Kjell lyver igjen.

  Gjenopp tellingen i Georgia ble automatisk satt igang av delstaten selv da det er deres regler, deres lov. Den blir automatisk utløst når man er under en prosentvis margin, uansett hva advokater for Biden eller Trump mener om den saken.

  Og dette visste Komiske Kjell. Men allikevel lyver han om dette. Patetisk, patetisk.

  3
  3
  • Dette er en seier for Trump teamet. De har fått et av kravene oppfylt, og dette forteller at fake news media var altfor tidlig med å peke ut Biden som vinner. Andre og mer seriøse medier peker ut Biden som en svindler.
   En korrupt svindler..
   Forøvrig skriver VG dette
   Full forvirring i Georgia: Skal telle stemmer på nytt – for hånd
   MILLEDGEVILLE, GEORGIA (VG) Alle stemmer i delstaten Georgia må telles på nytt, og denne gangen skal det gjøres for hånd. – Har ikke sett lignende i min levetid, sier professor i politikk.

   Så dette er ikke normalt, din skrønemaker

   5
   2
  • Sokelys:

   Nei, det er ingen stor seier, det er en selvfølge. Og det er helt vanlig å erklære en vinner selv om det skal gjøres omtelling slik det senest skjedde i 2016 når Trump vant og det ble gjort omtelling.

   Trump ble erklært valgvinner før omtellingen. Hillary drøyer vel også litt med å ringe Trump for å anerkjenne tapet, noe hun fikk masse kritikk av republikanerne for. (Men myyyye kortere tid enn Trump.)

   3
   3
  • Omtellinger gjort på denne siden av 2000 tallet:

   Florida election recount – 2000 U.S. presidential election
   Washington gubernatorial election, 2004
   Vermont Auditor of Accounts election, 2006
   United States House of Representatives elections in Florida, 2006#District 13 – Florida’s 13th congressional district
   United States Senate election in Minnesota, 2008
   Virginia Attorney General election, 2013[4]
   2016 United States presidential election recounts[5] [6]
   2018 United States Senate election in Florida

  • Du lyver, Komiske Kjell, og du vet det selv.
   Og dette har ingenting med media å gjøre.
   Fakta er at delstaten selv, før Trump sitt team kom på banen, beordret denne omtellingen. Det har de selv sagt.

   Men du, fra et gutterom et sted i Norge, mener at du vet mye bedre enn delstaten Georgia sine offentlige tjenestemenn og kvinner.
   Det sier seg selv at du nå bare fremstår som en latterlig liten mann helt uten troverdighet.

   5
   3
  • Det er korrekt. Ingen seier for Trump. Men, det spiller ingen rolle, Biden har uansett vunnet??
   Men, opptellingen gjelder også to helt avgjørende senatorer, og det er åpent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *