Glenn Beck: Sier det 73 000 0000 amerikanere mener om sumpen og et system som svikter

Mer enn 73 millioner amerikanere har i år gitt sin stemme til president Trump, og på grunn av valgjuks og stemmejuks og mange har uttrykt stor vrede over det som har skjedd. Svært mange har reagert knallhardt på at massemedia og sosiale plattformer desperat forsøker å undertrykke det som mange mener er bevis og klare indikasjoner på at demokratene og fake news media inklusiv Fox News og CNN -har forsøkt å stjele valget. Glenn Beck, en politisk kommentator setter ord på det millioner av amerikanere nå føler og opplever etter at svampen har forsøkt å slå tilbake ved prematurt å ha utropt Joe Biden som seierherre og “elected president”

Se videoen der Glenn Beck sette ord på det millioner på millioner av amerikanske velgere føler og tenker.

I Norge hyller en slumrende kristenhet det foreløpige utfallet av valgjuks og tror at tror at deres mann, som både er en varm forsvarer av drap på ufødte babyer -helt frem til fødsel, og som også vil pålegge kristne organisasjoner om å akseptere at likekjønnede par, transseksuelle og folk som lever i strid med Bibelens samlivsettikk og Guds bud -kan bli påtvunget ansatt i kirkelige og kristne institusjoner. Den norske kristenhet er på mange områder så overvunnet av verdslighet og liberalt tankegods at de er like blinde som nyfødte kattepuser som verken kan se eller høre. Heldigvis finnes det ennå noen få som våger å stå på murene og som har forstått at endelig ord ennå ikke er sagt i spørsmålet om hvem som vil fremsi presidenteden den 20 januar 2021.

Facebook Comments

24 tanker om “Glenn Beck: Sier det 73 000 0000 amerikanere mener om sumpen og et system som svikter

 1. Jeg er helt sikker på at Trump har hatt hjelp av Russland, slik han hadde i 2016. Han er nå rasende over at han ikke klarte å jukse seg til seier.
  Biden fikk ca 6.000.000 flere stemmer, på tross av Trumps valgjuks!
  Uten Putin ville Trump kun fått 45 mill stemmer, og 123 valgmenn.

 2. 13/11/2020, kl. 00:57 sa Clausen:

  Trist at Trump øker splittelsen.

  Svar:
  Ja det er bare så utrolig trist at ikke alle har lagt seg flate for demokratenes prossesser mot republikanerne. Påstanden om at Trump sammarbeidet med Putin skulle bare ha blitt akseptert med en gang slik at Trump kunne sparkes og alle republikanere skulle trues med det samme justismordet som bla Michal Flynn ble utsatt for.

  Jeg stemmer for at alle valg skal kontrolleres av demokratene. Det er dette som skaper virkelig sosialistisk enhet. Det så vi i DDR. All motstand mot dette skaper splittelse.

  2
  2
 3. Trist at Trump øker splittelsen. Han er en rå og populist og skamløst som et bortskjemt barn i jakten på makten og æren I all evighet.

  Men…

  …et klokt hode sa at de fornuftige politikerne lar ekstremistene i fred. Så får bitre nostalgikere kjempe sin kulturkrig om det tapte paradis uten forstyrrelser fra det fornuftige flertallet.

  Det beste er å servere velgerne poltikk som løser konkrete problemer i hverdagen, for eksempel god helsehjelp osv., så kan trumpister og venstreradikalere slamre med dørene på hver sin ytterfløy.

  Kompromisser i midten som hjelper folk med dagliglivet vil vinne over jamring over kristendommens knefall for islam eller klaging over alle rasistiske mannsjåvinister.

  Ja, vi får håpe ekstremister og diktatorer dør ut på hver sin kant. At de tørker inn og visner. At trumper, putiner, erdoganer, kim-jung-un-er, voldelige antirasister og fantastiske endetidstprofeter drukner i sine egne info wars og kveles i sine egne barnslige bobler. De gamle er sure og bitre. Ungdommen og fornuftens folk setter pris på lettere og gode liv for alle. Det er bedre å omgås og inkludere hverandre enn å demonisere “de andre” med “vi” og “dem”.

  Demokrati er ikke perfekt, men det minst dårlige av styresett. Det samme gjelder den sekulære velferdsstaten. Tror verken islamistisk prestestyre eller nasjonalkonservativ førerkapitalisme vil overleve hvis det gode satser på nettopp seg selv: det fornuftige og gode.

  • Uten å ta parti. Det er lettest å skylde på Trump for at USA er splittet. Obama klarte ikke heller å SAMLE nasjonen. Sannheten er den at USA har vært splittet allerede lenge før Trump ble født.

 4. En svamp er foresten noe du bruker til å vaske deg selv, eller en tavle med.?

  Tror ordet du egentlig ville bruke er sump, eller sumpen?

  • Vakkert at du tar deg bryet med å forklare for den ene (eller ingen) som ikke forstår svamp Roperid.

   Jeg kan følge opp 🙂 Til den ene (men tror ikke han finnes) :
   Hvis man drenerer myrer så holder man myggbestandene lave og bekjemper malaria.

   Winfield E. Gaylord brukte uttrykket i 1903. Reagen i 1980 men vi er mange som ikke fikk det med oss. Vi tenker på Donald når vi sier at vi skal “dreine svampen”. Og også litt på at svampen som dreinet (som minner meg om “dreiet”) borti kinnet til læreren min. Det var ikke meningen å treffe ham….

  • Nei, altså den korrekte oversettelsen av ordet swamp er sump. The swamp blir sumpen, ikke svampen ?

  • Du fikk visst ikke med deg at jeg skrev om å drenere myrer.
   Selvfølgelig er swamp sump.

   Men du forstod ikke at jeg og mine vil bruke utrykket “dreine svampen” på tull for resten av livet når vi går over en myr, fikser på gamle diker eller kjører oss fast i en myr. For da kommer vi alltid på Trump. I himmelen blir det ingen myrer.

   Og nå kan du fortsette å le så tårene triller.

  • Nei, det var ikke så lett å skjønne ?

   Vil det ikke være mer naturlig å tenke «drenere sumpen» i tilfellet ?‍♂️ Eller simpelthen «drain the swamp».

   Og tilbringer du mye tid med gamle diker, eller på engelsk om du vil «do you spend a lot of time with old dykes?» ?

 5. Etter all anti-trump-propagandaen i mediene og alle de spekulative meningsmålingene visste nok noen hva som kom til å skje. Tror nok de har tatt sine forholdsregler. Da blir det flaut å være norske medier. Flaut å være blandt de som tror blindt på nrk og vg også. Og nettrollene i disse spaltene kan være glade for at de er anonyme.

  Enten må demokratene begå statskupp eller så er det mange Bidentilhengere som ikke burde kunne se andre i øya på flere år. Jeg hadde i hvert fall krepert av bare skam.

  Hele situasjonen er verdenshistorisk sprø.

  2
  1
  • Det er jo litt kostelig å bli kalt anonymt nett troll av «gjest» ?

   Vil det være tilsvarende flaut for deg med motsatt utfall? Eller finner du bare på en måte å bortforklare det? ?

  • Enig med gjest her
   Jeg har fint lite tillit til gammelmedia når de omtaler noe omkring Trump og valget i Amerika.
   Jeg har andre kilder-kilder som erstatter gammelmedia .
   Dere som lener dere på gammelmedia og linker til VG , NRK eller TV2 som alle er de falske profeter for Biden og stemmejukset tar jeg ikke seriøst. Man leser VG for å finne ut om gamle Tante Olgas juletre er blitt utsatt for herværk eller er stjålet. VG er ikke et journalstisk medium, men poltisk aktivisme for venstresiden.
   Jeg kaller VG dårlig sosialpornografi…

   2
   2
  • Jeg har da aldri lest drittavisa VG. Ei heller tror jeg noen på venstresida vil vedkjenne seg den, eller har tenkt det er en venstresideavis.

   Mer høyre-light.

   1
   1
  • Sannheten er at din mistro til “gammelmedia” er at fakta ikke passer din fantasi-verden, Komiske Kjell.
   Så som den fantasiverden beboeren du er, avviser du fakta og sannhet og heller finner opp din egen verden. En verden basert på fantasi.

   Og det er det Søkelys er. En fantasiverden der Komiske Kjell gjemmer seg bak bibelen i sine fantasier. Det selv om bibelen veldig sterkt fordømmer løgner som Søkelys.

   Men da er det bare for Komiske Kjell og komme med et bibelvers og en profet som han dekker seg bak. Men dette bedrageriet er det ingen som tror på lenger.

   1
   1
 6. https://www.facebook.com/DonaldTrump/

  “REPORT: DOMINION DELETED 2.7 MILLION TRUMP VOTES NATIONWIDE. DATA ANALYSIS FINDS 221,000 PENNSYLVANIA VOTES SWITCHED FROM PRESIDENT TRUMP TO BIDEN. 941,000 TRUMP VOTES DELETED. STATES USING DOMINION VOTING SYSTEMS SWITCHED 435,000 VOTES FROM TRUMP TO BIDEN.” Chanel Rion, OANN

  Dette står på Trump si side.

  2
  1
  • Ler meg skakk av VG 🙂
   De skriver nå ” Derfor vet vi ikke hvem som vinner ennå”. What!!!
   Jeg trodde “alle” hadde utropt Biden til vinner for mange dager siden nå!

  • VG er den avisen som hevdet at Torodd Fuglesteg fikk utløst politialarm på grunn av stank fra rakfisk.
   I VG er det bare å si noe tøv, og vipps er det på føstesiden i avisen.
   VG var også den som brakte falske nyheter om Trond Giske. Det resulterte til at aktivisten fikk en annen stilling i den rosa bloggen.
   VG fikk med sine løgner medvirket til å sende arbeiderparti representanten Tore Tønne i døden
   At noen kristne bruker det kristendomdsfiendtlige VG som sannhetsvitne er meg ei stor gåte.

   2
   3
  • Du bruker 3 eksempler for å bevise at VG ikke er en troverdig kilde. Det etter 75 år med omtrent daglige utgivelser. Vel, 320 x 75 utgivelser med 20 pluss nyheter hver utgave.

   Og med disse tallene mener du at VG ikke er til å tro på.

   Det sier seg selv at dette er regelrett sprøyt og idioti, det du skriver. Og når man tar i betraktning av du selv har blitt tatt i løgn omtrent hver dag, har du ingen troverdighet, heder eller ære.

  • “Og med disse tallene mener du at VG ikke er til å tro på” skriver Bernt..

   Bernt, det kan være så mange tall det vil, det hjelper ikke.
   Folka gjør ikke jobben sin. I lokalavisen min skriver de også den samme møkka angående visse ting. Men som i den er det også ok stoff i VG. Skulle bare mangle.

   Skulle ønske du våknet Bernt. Det ønsker jeg for alle.

   1
   1
  • I likhet med satanistene mener du at løgn er bedre enn sannhet, Hannah.
   Jeg derimot holder meg til guds ord om at man skal tale sant så jeg blir ikke med deg ut i den sataniske hengemyra du lokker meg ut i.
   Måtte du engang ta guds ord på alvor, Hannah.

   2
   2
 7. Det er direkte løgn av Komiske Kjell når han sier at 73 millioner amerikanere mener at valget var juks. Ja, kanskje fikk Trump så mange stemmer. Men det er ikke dermed å si at de 73 millioner mener at valget var juks.

  Dessuten var det langt flere som stemte for Joe Biden og som mener at valget ikke var juks.

  Det har altså vært valg i USA siden rundt 1776 og det har ikke forekommet juks i et eneste valg. Så taper Trump valget og da er det plutselig veldig mye juks og korrupsjon.
  Det er ingen som alvorlig tror på denne plutseligheten. Det er bare tapere og undermålere som ikke godtar at Trump har tapt. De av oss som er kristne og med normale sinnsevner vet at Trump har tapt og at Joe Biden blir den neste presidenten.

  Så får Komiske Kjell kaste ranglene og lekebilene sin ut av barnevogna si så mye han orker. Denne oppførselen er ikke kristen og den bare gjør normale kristne, oss som godtar at Trump har tapt, til spott og latter i Norge.

  Men Komiske Kjell og andre Trump supportere har for lenge siden forlatt det kristne fellesskap.

  Man skal ikke ha andre guder enn meg, sa gud.

  4
  3
 8. Det er heldigvis lenge til 20. januar. Granskingen er nettopp kommet igang, og nå tales det om de stemmesedlene som kom inn kartong-vis nattestid. Disse blir nå gransket.
  De republikkanske observatørene fikk ikke slippe inn i stemme-lokalene like etterpå, og dette gjelder for minst 10 stater.
  Det er mye som tyder på at dette var kun Biden stemmesedler. Falske sådanne…
  https://www.youtube.com/watch?v=RyXsAWKUDZ0

  1
  2
 9. Ingen «mener» noe er bevis. Enten er det bevis, eller så er det ikke.

  Hittil har vi bare sett ren løgn og fri fantasi. Kom med bevis så skal vi snakke. Ikke noe du «mener» er bevis.

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *