Sean Daniel Hartman (17) tok Pfizer vaksinen tidlig i september og fikk noen uker før han var død

Sean Daniel Hartman fra Beeton i Ontario, Canada var akkurat fylt 17 år da han fikk sin obligatoriske dose av Pfizers Coronavaksine. Tidlig i september fikk Sean Daniel sin dose av vaksinen og ble raskt rammet av ulike heleseproblemer. Gutten som bar en habil hockeyspiller som hadde spilt for Beeton Stingers til han nylig begynte å spille for TNT i Alliston. Når han kom for å spille hockey på arenaen fikk han vite at han ikke kunne komme inn eller spille før han hadde tatt den obligatoriske vaksinen som er pålagt alle for å komme inn på arrangement. “No Jab, no access”. For å kunne fortsette å spille hockey gjorde Sean Daniel som myndighetene krevde, gikk og tok vaksinen i begynnelsen av september.

“Kids are Dying from the Jab” står det på plakaten som ble holdt opp under en markering etter dødsfallet til 17 åringen

Noen dager etter at han hadde tatt vaksine-giften fikk han helseproblemer og de siste to ukene var han skikkelig vaksinesyk med forskjellige plager. Han fikk også betennelse i hjertemuskelbetennelse som kalles myokarditt. Den 27 september døde 17 åringen brått i sitt hjem  av myokarditt utløst av Pfizers Comirnaty som også er navnet på den livsfarlige vaksine-giften som tilbys norske unge. Som kjent er våre myndigheter i gang med å pushe tredje runde med denne giften på folk her i Norge, samtidig som familier verden over begraver sine kjære som har dødd av vaksinen. Den 17 år gamle gutten tok vaksinen fordi det ble krevd av ham, og i stedet for en karriere som hockeyspiller blir det i stedet en kald mørk grav. 17 åringen vil bli begravet torsdag 7 oktober fra Trinity Cemetery,  i Beeton. På Go Fund Me er det startet en innsamlingsaksjon for å hjelpe familien med utgifter til begravelse og så langt har det blitt samlet inn over 14 000 dollar for å hjelpe familien med utgiftene vaksinedøden har påført familien. Flere leger og vaksine-eksperter har advart mot vaksinen og de mest pessimistiske advarer om massedød av vaksinen. Dødsfall som antageligvis vil bli bortforklart med noe annet, eller kalt “gjennombruddssmitte” av myndigheter og autoriteter som presser på for vaksinasjonen av menneskeheten. Våre tanker og bønner i dag går til Sean Daniels familie og foreldre som nå er i sorg etter et dødsfall forårsaket av Pfizers Covid-19 vaksine

 

 

36 tanker om “Sean Daniel Hartman (17) tok Pfizer vaksinen tidlig i september og fikk noen uker før han var død

 1. Nok et ungt liv gått tapt på grunn av demon-juice.
  Kristne pastorer og religiøse ledere som pålegger folk å ta denne vaksinen bærer et stort ansvar for hvert dødsfall som skjer.
  Tenk deg tanken. En ungdom blir presset til å ta vaksinen for å komme inn på møter og samlinger av pastoren eller kirkens lederskap.
  Så dør den unge av vaksinen.
  Burde ikke pastor og menighet være holdt ansvarlig for dødsfallet?
  Jeg vil si at enhver som støtter vaksinen og ikke advarer mot den er medskyldig i dødsfallene.

  4
  1
  • TIl Randi,

   Jeg ønsker ikke å tone ned det tragiske denne familien har opplev. At noen dør av vaksinen, eller av Covid, er tragisk.
   Men, dersom vi skulle holdt pastor og menigheten ansvarlige, betyr det at vi også skal holde pastorer som fraråder vaksinen ansvarlige når dør av Covid-19?

   2
   1
  • 05/10/2021, kl. 12:57 sa
   hans henrik
   :
   noen få dør av vaksinen men millioner dør av sykdommen covid 19
   ————-
   Det sies at det er 4,5 millioner som har dødd med eller av covid. De fleste var gamle mennesker som hadde en fot i graven allerede. I samme periode har 80 millioner dødt av andre ting. Covid var ingen pandemi, men er kraftig luftveis og influensa epidemi. Spanskesyken var mange ganger verre. Recovery er 99,5% fra sykdommen. Dødeligheten var i realiteten kun 0,26%. For de under 70 år var dødeligheten 0,05 % på verdensbasis.

   2
   1
  • Enig Randi. Jeg opplever sorg – også over Hanevold og andre som promoterer dette (Selbekk, Dagen: Det er din kristneplikt å ta vaksinen) og dette er bare en som er død – jeg kan tro vi snakker om 100.000 av døde over hele verden, kanskje millioner av vaksinene (men skjult av myndigheter og media, så godt det lar seg gjøre) –

   mens covid 19 døde, tenk bare på Norge – kun 800 (men på de 2 årene her har det eks. dødd 1000 hvert år bare av røyk, da har vi ikke tatt med alle andre dødsårsakene som hjerte, lunge, kreft mm) – omtrent halvparten av de døde er innvandrere – og de andre er oftest eldre over 70 år – og så er det alle som er påvist Covid – som egentlig døde av andre ting. – men som sagt, så lenge statestikk spøkelset får herje, og folk tro på det – så er man forblindet av det. Her kan du lese ett syn som jeg oversatte – som jeg synes var interessant:

   https://www.korsfestet.com/449984099

 2. Til Qanon og Hans Henrik , all statistikk, tyder på att det er en falsk pandemi, all denne fortielsen av mot stemmer tyder på at ting er skjult , noe som kommer frem her på søkelys, når dere på tross av disse tragiske dødsfallene velger og forsvare denne djevelske vaksinen , ja da er dere begge to satans tjenere og ingen ting annet , dere bør skamme dere … og du Qanon , du bør se til og holde kjeft..

  4
  4
  • Det er jo dette som gjør søkelys og dine meninger til en herlig farse. Virkelig god underholdning for oss vanlige.
   Hvorfor skal du tro noe mer på artikkelen over enn på helsepersonell som har jobbet med covid-19?
   Helsearbeidere som reiste fra Norge og til Italia når de trengte hjelp, tror du dette var et spill for galleriet Rune?
   Du kan jo prøve å innbille dem at det er en falsk pandemi.

   Hvem har bekreftet dødsårsaken? er det en profet, bushmann eller en Pastor med Youtube kanal? Selv i USA er det leger som har den medisinske ekspertise, men di glimrer med sitt fravær i slike saker som dette.
   Synes du ikke det er rart at så mange slike historier kommer fra USA der det er buisness på nesten alt?

   Det er dette som gjør synspunktene dine til ren underholdning, at du og noen få promiller tror noe helt annet en den store majoritet.

   selvfølgelig kommer alle som har fått vaksine til å dø, like sikkert som de er født skal de også dø, men av andre årsaker enn covid-19.

   4
   5
  • De var ikke overdødelighet i Norge i 2020 , det var heller ikke overdødelighet i USA i 2020 , dersom det virkelig var en pandemi der over en 500.000 amerikanere døde ekstra ordinært pga denne pandemien , så skulle det ha synt igjen i overdødelighet på døds statetikken , men skredderen til keiseren har gjort en god jobb ser jeg og jeg forstår mer og mer hvordan Hitler klarte å lure det tyske folket.
   Helle pandemien er ikke noe annet en ett stort bedrag for å innføre ett verdens kontroll system det ligger klart i dagen , i tilleg dersom det er som mange leger og forskere hevder og mener å ha bevist at vaksinen virker som aids på immun forsvaret , så snakker vi også om en massiv befolknings reduksjon , noe som er en BIll Gates drømmer i tillegg til ett massivt kontroll system over alle folk.
   Bill Gates er stor sponsor av WHO , men for all del det er jo ikke korrumperende, jo det er det Bil Gates å company har makt å mulighet til å få anerkjent vitenskap til å legge frem bevis på at 2+2 er nå 5 og ikke 4 som det var før , til deg Hans Henrik og Qanon dere kan ta de koruperte såkalte seriøse forskerne deres og putte dem en vis plass … I forhold til alt de kommer med rundt vaksinene covid ol. så er det ikke til å stole på , var det ikke han Fauci som mente det var smart og bruke 2 munn bind , mener han sa noe tidliger om munnbind , men du vet sånne fakta fornektere som deg Hans Henrik og Qanon så blir jo det bare ett hår i suppen dere svelger.

   5
   3
  • Og ekstra morsomt blir det når du ikke kan svare seriøst på ett eneste av spørsmålene jeg stilte til deg.

   2
   5
  • Svarte deg seriøst, problemet ditt Hans Henrik er at du som Qanon er så forblindet av narativet som WHO presenterer, at uansett hva jeg hadde svart dere så hadde dere sagt att keiseren har klær på seg.

   Døds statistikk fra 2020 syner klart og tydelig at det ikke har vært eller er en pandemi, alle med øyne som vil og kan se , ser at helle pandemien er en stor bløff.

   3
   1
  • Til Rune Lye,

   dersom du med et eneste av dine svar hadde funnet og påpekt feil i mine svar ville ditt krav om at jeg skulle holde kjeft vært noe jeg kunne vurdert. Men til nå har du enda til gode å påpeke feil. Du slenger bare ut nye, udokumenterte påstander.

   En pandemi er en epidemi som har spredd seg over hele verden. Ordet pandemi sier ikke noe om dødelighet. Det er noe også forskere i WHO har innrømmet er en svakhet ved begrepet.

   Når, som du sier, “all statistikk, tyder på att det er en falsk pandemi” må du kunne vise til fakta, argumentere for og forklare hvorfor man kan hevde at det er en falsk pandemi.
   Jeg antar at en av grunnene dine til å hevde at covid ikke er en pandemi er at folk ikke dør som fluer over hele verden. Nå er vi vel enige om at 4-5 millioner døde er veldig mye, men antallet døde sier ikke noe om det er en pandemi eller ikke. Det er det utbredelsen som gjør.
   Men, sett bort fra den rent tekniske definisjonen, mistenker jeg at du mener at hele covid-19-pandemien er falsk. Dersom jeg skal tro på det må du jo begrunne det.

   (Å be meg lete på Søkelys, i diverse blogger eller se en youtube-film fra amerikanske profittjegere er ikke å dokumentere)

   2
   4
  • Qanon du er og blir en kverulant o og en manipulator, en satans tjener.
   Tror faktisk de fleste her på Søkelys ser og forstår det.

   4
   3
  • Rune: absolutt ikke enig i hva du kaller Qanon. Savner dokumenterte svar fra deg i stedet for å kalle ham både det ene og det andre, jeg ønsker gode svar fra begge sider uten at en må ty til personangrep.

   3
   4
  • Ja, Rune, de fleste på Søkelys vet at jeg stiller kritiske spørsmål til udokumenterte påstander.
   Og når jeg viser til det jeg personlig mener er dokumentasjon som tilbakeviser det du eller andre hevder, så er det omtrent ingen som viser til troverdig dokumentasjon eller prøver seg på fornuftige motargumenter. Dere går heller til kraftige personangrep og bruker alle slags karakteristikker og kallenavn. Det synes jeg er lite konstruktivt. Til tider er det rett og slett barnslig.

   3
   3
  • Til Rune,

   ang statistikk: Det er riktig som du sier at det ikke har vært noen overdødelighet i Norge i de siste to årene. Årsaken til det kan det sikkert sies masse om. Det noen kaller å forklare og andre kaller å bortforklare. Det lar jeg ligge nå.
   Men dersom du ser på Europa samlet, ser du at dødeligheten har vært større både i 2020 og i 2021 enn i de forgående 4 årene.

   (Se f.eks. https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps, scroll ned til Excess Mortality, og velg cumulated helt til høyre.
   Overdødligheten summert pr år i perioden 2017 til 2020 var på hhv 144′, 152′, 95′ og i 2020 var den på 397′ (alle tall i tusen).
   For uke 1 til 38 i perioden 2017-2021 var den hhv 121′, 161′, 81′, 228′ og i 2021 er den på 205′.)

   2
   3
  • Les svar jeg har skrevet til Qanon , ps Nick jeg kaller Qanon hva Qanon er , nemlig en kverulant, manipulator og en satans tjener.
   Uansett hva han får av svar og dokumentasjon vil han vri å vrenge på det , legge merke til når jeg referere til døds statistikk, enten så unngår han å svare på det eller så kommer han med en sleip vridning som skal gå i disfavør og sette dem som stiller seg kritisk til pandemien og vaksinen i mest mulig dårlig lys , men på samme tid prøve å fremstå som høflig . Sånne folk som Qanon har jeg møt en del av og derfor gidder jeg ikke gå inn på en endeløs rekke av linker til her og der , høflighet fraser ol. for jeg vet hvem Qanon er.

   2
   2
  • “Uansett hva han får av svar og dokumentasjon vil han vri å vrenge på det , legge merke til når jeg referere til døds statistikk, enten så unngår han å svare på det eller så kommer han med en sleip vridning”

   Når har jeg fått svar på mine spørsmål og når er det kommet dokumentasjon fra deg? Dersom du har underbygget påstandene dine med dokumentasjon har det gått meg hus forbi. Det beklager jeg i så fall. Jeg håper du kan linke til innlegget der det ligger.

   Jeg har sett at du ” referere til døds statistikk”, men aldri at du har vist til hvor du finner det du referer fra. Det er ikke det samme som å vise til dokumentasjon. Det har etterhvert blitt veldig mange ganger som jeg har spurt deg etter kildene til dine påstander.
   Det nærmeste du har kommet er vel å henvise til videoer av Geert Vanden Bossche og Sherri Tenpenny. Du har også referert til en FN-rapport, men du har aldri sagt hvor den kan finnes eller hva den heter. Når jeg har kommentert hva jeg tenker om disse, og jeg har ikke bare “rakket ned på” dem, så har jeg som regel bare fått eder og galle tilbake.

   Og dersom den dødsstatistikken jeg viser til bare er en “sleip vridning” for å sette noen i et dårlig lys, må jo du fortelle hva som er de riktige tallene.

   Fortell meg hvor jeg tar feil, viser til feil tall eller villeder når jeg henviser til de tallene jeg gjør her. Statistikken blir ikke bedre eller mer tilbakevist om du skjeller ut meg enda en gang.

   1
   3
  • Det er nå engang slik med Rune Lye, at på seg selv kjenner han andre. Istedenfor å være ÆRLIG, og svare på spørsmålene Qanon stiller, bruker han slike nedrige karakstikker. Og DET viser hvilken ånd Rune Lye lider under.

  • Rune , Efeserne. 4:29 om råttent snakk betyr null for deg? Har du ingen rundt deg som kan be deg kutte ut språkbruken ? For du hører jo ikke på din kristne søster Hannah. Hun er visst både forført og annet…(Blir nok ikke regnet som kristen tenker jeg.. bl.a. pga noe vaksinestyr…)

   Flere ganger når jeg har vært grunnen til at en diskusjon tar litt av her så har Kjell bedt oss roe oss litt. Jeg synes Kjell ordlegger seg fint og høflig, og bryter inn på en grei måte. Han kan også lære oss en lekse på en fin måte.

   Men jeg har reagert litt på at det kommer når svært mange er uenige i endetidsynet mitt. Folk blir hissige og det er liksom jeg som får skylden. (Tror ikke jeg kan få til å argumentere for dette, er ikke flink til det, er ikke lett å forklare, jeg bare vet) Jeg bare konstaterer at slik er det, det bryr meg null, går ikke innpå meg en plass.

   Jeg synes – i forhold til meg, at Rune får holde på og holde på. La meg få si det for siste gang:

   En kristen holder ikke på slik. Han skammer seg ikke en gang. Hvor er de kristne her som skulle sagt ifra til ham?

   De sitter å klager på at kommentarfeltene er så fæle…. Halooo? Men JV kan de ta…

   Nå blir det nok en heftig diskusjon igjen. Og ingen som kryper til korset.

   Hannah provoserer visst voldsomt….
   Bryr meg null.

   2
   3
  • Rune: Jeg forstår at du blir frustrert og kanskje også provosert da en til stadighet blir spurt om dokumentasjon på dine påstander. Men for meg som står litt på sidelinjen og ønsker mer informasjon fra begge sider, blir det vanskelig å la være å si fra som i dag.
   Jeg må innrømme at jeg har tilgode å se et godt svar fra deg, derfor kan jeg forstå hvorfor Qanon gang på gang etterlyser kilde dette da det alltid uteblir. I stedet får han beskyldninger av den grove sorten.

   Når jeg kjøper bil, da er det enkelte ting som jeg vektlegger. Først og fremst søker jeg rundt på nettet etter div tester for å se om denne bilen er noe å satse på. Er testene gode, da går jeg videre og leser burkernes erfaringer.
   Om min nabo sier til meg at jeg må for all del ikke kjøpe denne bilen, og kaller meg for en idiot om jeg gjør det, da er jeg interessert i å vite hva han legger til grunn for sine påstander.
   Om han bare kaller bilen for en “drittbil” uten å vise til kilde for sine påstander, da blir det vanskelig for meg å forholde meg til hans meninger.

   Jeg ønsker en saklig og god diskusjon hvor vi kan respektere hverandre selv om det kan bli stilt kritiske spørsmål. Om en går høyt ut med sin mening, er det også naturlig at det blir stilt spørsmål om hvorfor en mener den en sier, og aller helst en troverdig kilde å vise til.
   Det viktigste av alt er at en kan respektere hverandre som som søsken i Kristus til tross for vaksine-ståsted, spesielt nå som samfunnet åpner og vi kan gå på møter igjen.

   1
   1
  • Til Nick , sannheten forandre seg ikke .
   Vaksinen syner alt nå at den har livs farlige bivirkninger , mange seriøse forskere, immunologer , leger osv advarer om at teknologien som blir brukt i vaksinen kan på langsikt knekke immun forsvaret ditt, disse fagfolken har stort sett bare alt å tape på å komme med disse advarslene , de blir kneblet laterligjort stigmatisert osv. og her er Qanon en stor bidrags yter, han gjør abselutt alt han kan for å skape mistillit til disse .Søkelys ett helt lass av artikler det er bare å søke og finne . Qanon går denne verdens makter og myndigheters ærend , han bruke simple manipulative triks , han kverulerer og han tjener denne verdens fyrste som er satan.

   1
   1
  • Til Rune

   Du bruker påstanden om at det ikke var over dødelighet i Norge i 2020 som et “bevis” for at pandemien er falsk. En pandemi er per definisjon verdensomspennende, og ikke begrenset til Norge.
   Dersom du med bittelitt troverdighet skal påstå at pandemien er falsk må du kunne begrunne det med kilder tolkning av tall eller andre argumenter. Det er ikke verre enn det.

   At du for n-te gang kommer trekkende med at vaksinen har bivirknger er en avsporing. Vi er enige om det.

   1
   2
  • Som sagt Qanon du er og blir en kverulant en manipulator og en satans tjener , om du hadde jobbet hos meg , hadde du hatt sparken så langt det var mulig å la seg gjøre , som sagt drittsekker som deg Qanon har jeg møt en del av og jeg tar ikke noen diskusjoner med dem, men gjør kort prosess .

   2
   2
  • Dersom jeg forstår deg riktig er jeg en drittsekk fordi jeg ikke uten videre godtar de udokumenterte påstandene du kommer med.
   ……det sier en del det.

   Jeg kommer aldri til å godta grunnløse påstander. En grunnløse påstand er i de fleste tilfeller en løgn. Da velger jeg heller å være en drittsekk.

   5
   12
 3. Hvem ER disse 7 ?
  ————————

  Tråden nedenfor avslutter med at Rune igjen kaller Qanon en satans tjener og Qanon svarer.

  Jeg lurer på hvor de 7 dislike’ene på Qanon’s svar kommer fra, og lurer på HVORFOR. Også om det f.eks. er mulig å trykke liker-ikke flere ganger? Eller om det er Runes familie…Jeg vet at tidligere var det noen rekorder i likes til bl.a. JV.

  For HVIS det virkelig er 7 stk her inne som jeg kanskje har tatt SÅ feil av , og som jeg bruker tid på ( vi er jo ikke så mange her tror jeg) så lurer jeg egentlig på hvilke type folk har jeg med å gjøre her… Jeg vet jeg kan ta helt feil og det kan være annen grunn til det, men det er naturlig å lure på dette og å bry seg.

  Jeg må si jeg undres titt og ofte; HVOR er de kristne her inne , som leser at en «broder» (?) gjentatte ganger kaller en kristen bror for en satans tjener? Uten å reagere. (Noen få gjør, rett skal være rett)

  Jeg blir kvalm, hva feiler det kristne??

  Kjell har mange gode artikler, men det som går mye igjen blant mange folk her inne er at det ventes en trengselstid på oss fremover. Det er mye depressivt snakk om det, sjeldent noe glede, (altså helt motsatt enn det Bibelen taler om) men bare at Gud skal være ved vår side i alt det grusomme vi skal igjennom. Hæ?(Det er selvfølgelig løgn fra helvete) Mye skremselspropaganda og prat om å sikre seg forsyninger o.a. Det er big business med dette i USA på kristne og andres tv kanaler. Gud har ALDRI kalt noen til dette. De tjener seg styrtrike på det, og overskuddet går nok ikke til de fattige…

  Gud fridde Noah og Lot ut av det og Han skal hente sin brud til himmelen før de 7 grusomme år, og fri oss også ut av det.

  Det er en del snakk om olje på lampen her inne… Man har IKKE olje på lampen når man fortsetter å stå i med stygge gloser mot en bror.

  Jeg undres om noen i familien til Rune leser det han skriver….

  Men alt er visst ok nå for kristne…

  5
  4
  • Qanon er en satans tjener. Etter å ha fulgt med denne personens stadige kverulering, vet de som har Den Hellige Ånd når en person er styrt og kontrollert av Jesabel-åndsmakten.
   Også mennesker som later som om de er religiøse kan bli tatt over av Jesabel. Og Jesabel virker nøyaktig slik Qanon oppfører seg og skriver.
   Her er en video som viser hvordan et menneske får kastet Jesabel ut av seg https://www.youtube.com/watch?v=OgO-8CEZwn0
   Og litt undervisning omkring Jesabel og hvordan den virker i og gjennom mennesker som Qanon kan du høre her
   https://www.youtube.com/watch?v=hiphtM2aMek

   6
   3
  • Har lurt på det samme selv. Åndens frukter kommer tydelig frem her inne..
   Qanon har vist gang på gang at han har gode frukter, han ønsker sannhet fremfor påstander, og han står støtt til tross for alle disse beskyldningene han får. Ikke bare det, men han vender det andre kinnet til.
   Jeg har ofte lurt på hvorfor ikke Kjell griper inn slik han har gjort i lignende situasjoner tidligere, men det kan se ut som at alt er tillatt så lenge det er “rett side” av vaksinen. (Jeg er i utgangspunktet motstander selv)
   Kunne vi fått en uttalelse fra deg Kjell?
   Og hva med “Jesabel-innlegget” over meg her?
   Det er farlig å kalle seg kristen og si noe slikt.

   1
   1
  • Til Kikki,

   ja, jeg spør når det dukker opp udokumenterte påstander.
   Jeg synes ikke det er riktig at noen bare kan slenge ut en “vill” påstand. Dersom de gjør det spør jeg om de kan underbygge eller dokumentere den.
   Og når svaret som kommer kun er hets, så spør jeg igjen.
   Og dersom du kan peke på en eneste feil, løgn eller usannhet jeg har kommet med skal jeg være mann nok til å legge meg flat og beklage.
   Problemet er at når jeg spør er det så og si aldri noen som svarer på det jeg spør om. Enten kommer det et “god-dag-mann-økseskaft”-svar eller så blir jeg skjelt ut (igjen).

   Så om du til og med prøver å se bort fra, i følge noen på Søkelys, min “skinnhellige fromhet”, hadde jeg satt pris på om du leste spørsmålene eller påstandene mine.
   Påstår jeg noe som er uriktig?
   Bruker jeg stygge ord om noen?
   Kaller jeg noen djevel eller sier at de er besatt?

   Dersom du skulle finne noe av dette i mine innlegg så skal jeg legge meg paddeflat!

   Jeg har gjentatte ganger sagt at jeg prøver å unngå teologiske diskusjoner. Det vil jeg fortsette med. Jeg har valgt å ikke utfordre noen sin tro.

   En av de jeg diskuterer mest med har en tendens til å komme med påstander som ikke kan dokumenteres. Og når disse presenteres som sannhet, ber jeg om kilder eller dokumentasjon.
   Dersom personen hadde sagt at “Jeg er overbevist om at xxxx. Dette er ikke noe jeg kan dokumentere, men noe jeg tror på” hadde diskusjonen vært avsluttet der og da.
   Mitt mål er ikke å få deg eller andre til å endre mening. Du kan få lov til å tro at vaksinene farlige, at covid er mindre farlig enn en influensa eller for den del at jorden er flat.
   Men dersom du PÅSTÅR at vaksinen er farlig, at covid er mindre farlig enn en influensa eller at jorden er flat kommer jeg til å be om at du utdyper, viser til dokumentasjon og forklarer hvorfor vi skal tro på din påstand.

   4
   3
  • Merkelig å lite åndelig åpenbaring det er hos enkelte her inne.
   Satan kan godt omskape seg til en lysets engel for å fremtre som noe annet enn det han er. Satan var ekspert på å sitere Bibelen, men alltid i tross og oppisjon til Gud og Hans plan.
   Dere som kritiserer Rune Lye ser ut til å være svært kjødelige og ha lite åpenbaring over dere dersom dere ikke kjenner igjen dette.
   Rune har sett hvor djevelsk dette er, og blir stadig møtt av en kritisk ånd i Qanon.
   Dette er den gjenstridige ånd Guds folk må flykte unna.
   Fly for ditt liv!

   2
   4
  • Til Bjørn,

   Når det hevdes at “Statstikken viser at det ikke var overdødelighet i 2020″ eller at ” all statistikk, tyder på att det er en falsk pandemi,” synes jeg ikke det er mer enn rett og rimelig å kunne vise til hvilken statstikk man refererer til. Jeg viste til en av de offiselle i Europa. Det er ikke noe i veien for å komme med en statstikk som viser at jeg tar feil.

   Når det hevdes at vaksinene vi bruker i Norge inneholder griseblod etc, så synes ikke jeg det er feil å be om kilder som dokumenterer at det stemmer.

   Når det hevdes at en “deep-state” står bak pandemien, synes ikke jeg det er urimelig å be om en plausibel forklaring som underbygger en slik påstand.

   Jeg innrømmer at det er å være kritisk. Men jeg synes ikke det er det samme som å være ufin.
   Dessverre ser det ut til at å stille spørsmål til udokumenterte påstander på Søkelys gjør at man blir kalt en satans tjener.
   Mens det samtidig ser ut til å være helt greit dersom man “bare” sprer frykt, rykter, stygg omtale, kaller folk for falske profeter, jesabel, ulv i fåreklær osv osv

   4
   1
  • Disse sju? Det er vel folk som er lei av Qanons stadige kverulering og som neppe anser “Qanon” som noen bror i det hele tatt.
   Guds kniv har brukt Corona til å skjære bort de som ikke er en del av det sanne Kristi legeme.
   De som ikke har besmittet seg fysisk og åndelig med denne forførelse som pågår. Qanon er en person som forsvarer vaksinen over døde kropper til barn og unge. Den massedød mange har advart om kommer og det vil bli mange som dør “brått og uventet” fremover. Alt fordi flertallet lever i selvfornektelse..

   1
   4
  • Til Fri Pinsevenn

   “Qanon er en person som forsvarer vaksinen over døde kropper til barn og unge.”

   Har jeg noen gang sagt at alle bør vaksinere seg?
   Har jeg noen gang sagt at vaksinen er ufarlig eller ikke har bivirkninger?
   Har jeg noen gang sagt at vi må akseptere at noen dør?
   Har jeg noen gang sagt at vaksineskepsis eller vaksinefrykt ikke er greit?

   Du kan gjerne vise til et eneste sted der jeg har gjort det du påstår. Evt kan du godt vise til noe jeg har sagt som skulle tilsi at jeg har sånne meninger som du påstår. Så pass bør jeg kunne forlange.

   2
   1
  • Fri pinsevenn:
   Qanon bekjenner Jesus Kristus som sin Herre og Frelser, det er på det grunnlag jeg kaller ham min bror. Gjør du det samme? Eller har du en annen far?

   Er det ubibelsk å søke etter sannheten? Skal vi tro alt vi hører, eller er det lov å stille spørsmål hvor dette kommer fra? (Det gjelder på begge sider av vaksinen) Er ikke dette bare en bibelsk holdning?

   “Den massedød mange har advart om kommer og det vil bli mange som dør “brått og uventet” fremover.”
   Om ikke dette skjer, er du da enig i at Guds Ord kaller deg en falsk profet?

  • Jeg velger å avslutte denne diskusjonen her.

   Jeg synes det er trist at å stille spørsmål om påstander om “verdslige” emner setter full fyr i kommentarfeltene på Søkelys. Da blir man kalt en satans hjelper av mange her på Søkelys.
   Mens de samme personene knapt løfter et øyebryn når noen skråsikkert hevder at man kan tolke alle endetidstegn, kan utpeke de falske profetene, videreformidler datoen(e) for bortrykkelsen, “slår folk i hodet” med skråsikre bibeltolkninger eller peker ut hvem som kommer til himlen eller ikke. Alt det bibelen advarer oss mot å gjøre.

   Det synes jeg er trist.

 4. Myndighetene i Sverige stopper all vaksinering med Moderna av de som er under 30 år (slik som også gjøres i Norge).
  Bivirkningene er for alvorlige, heter det.
  Og det stemmer, men det er mye annet rart med Moderna-eksperimenteringen som vi ikke får vite noe om fra mainstreammedia og myndigheter.
  For eksempel hva de egentlig inneholder.
  Derimot har vi mange ganger blitt tutet ørene fulle av at vaksinene er ufarlige.
  De er ikke det når de stoppes. Det sier seg selv.
  Vaksinene burde vært stoppet for alle aldersgrupper, istedet for å utsette friske mennesker over 30 år for risikoen å skades og dø. Men som vi ser her, det er ikke bade Moderna kvaksinen som er farlig. Pfizer tar ennå flere liv, både unge og eldre, myndigheter og media vet det, men velger å holde det skjult for offentligheten.
  Men som vi ser. Litt etter litt bekreftes det konspirasjonsteoriene fra oss som ikke så lett lar oss hjernevaske. Vi er riktignok i mindretall, men noen vil stå i mot.

 5. Jeg setter stopp for debattene her.
  I dag ble gutten jeg skrev om begravet og alt dere bryr dere om er å enten betvile virkeligheten, krangle, kalle hverandre diverse ting, og det er knapt noen som uttrykker medfølelse med gutten som ble lagt i grav i dag.
  Sean Daniel Hartman tok Pfizer vaksinen. Historien om at vaksinen tar liv kan ikke bestrides. Mange har gått bort etter å ha gjort sin “borgerplikt” “kristenplikt” eller hva man kaller det. Ennå flere er blitt syke.
  Dere krangler, er forferdet over hard språkbruk i debatten -og familien til Sean Daniel er i dag i tårer etter å ha lagt sin sønn i grava.
  Av respekt for den avdøde stenger jeg debatten i denne saken.

Det er stengt for kommentarer.