Hanvoldkanalen ut mot Levi Jensen -igjen -for bruk av “ulovlige barnebilder”

Hanvoldkanalen reagerer på at Levi Jensen og Visjon Norge nå er begynt å vise “ulovlige barnebilder” fra Levis opptredener rundt om i landet.

Norske barn og unge står nærmest i kø for å treffe den kontroversielle evangelisten Levi Jensen. Levi Jensens kontroversielle og tildels klovnaktige stil, ser ut til å fascinere en god del barn og unge som møter opp for å se, tulle med men også lytte til den omreisende evangelisten -som har som hovedmål og “gi satan en på tygga og rive barn og unge ut av djevelens grep.” Den kontroversielle evangelisten var nylig gjest på TV Visjon Norge, og den karismatikk-kritiske Facebookgruppen Hanvoldkanalen reagerer på at Levi Jensens “ulovlige barnebilder” ble vist på kanalen

Levi Jensens virke er jevnlig gjenstand for kritisk omtale av Facebookgruppen Hanvoldkanalen. Foruten å nå fram til noen tusen unge, pådradd seg Coronasmitte, fått gratis eksponering på TV Visjon Norge, kan predikanten også skrive dette på sin merittliste: ” Blitt jaget av politiet, – Blitt jaget av lærere,  – Blitt kritisert av foreldre til barn
– Blitt kritisert av Den norske kirke, – Blitt omtalt av en prest som “en mentalt forstyrret mann”, – Blitt nektet å leie lokaler hos Frelsesarmeen,- Blitt sperret fra TikTok, – Blitt tulleringt av barn, – Blitt tulleringt av voksne,- Kastet et brød i Saltstraumen
– Publisert videoer av barn uten samtykke fra foresatte, altså ulovlig,- Filmet seg selv av hensyn til sin egen “sikkerhet”, – Filmet seg selv i tilfelle det skulle skje “mirakler”. Hanvoldkanalens hovedproblem med Levi Jensen ser ut til å være to ting, at han deler bilder og fim fra seansene hvor barn og unge er avbildet, og at han driver offensiv og aggressiv forkynning. I tillegg reagerer Hanvoldkanalen på at Levi Jensen oppbevarer nummerskiltet i solskjermen. Alt dette gjør at Hanvoldkanalen og dens følgere er kritiske til den omstridte forkynneren. Levi Jensen sier i samtalen med Jan Hanvolds kone at hans hovedmotstander nå er en demonfyrste som heter kritikk som gjør at Den Hellige Ånd ikke kan virke. Kritikk er av djevelen og kanskje Jensen her sikter til den kritikk som stadig kommer fra miljøet rundt Hanvoldkanalen. “Vi må ta kvelertak på kritikkdemonen her i Norge. Så lenge vi sitter i steinrøysa her oppe og kritiserer dem som er salvet så blokkeres det for Jesus. “Jeg står i en barnevekkelse men klarer ikke å komme inn hos dem som er voksne,” sier Jensen i videoen som ble sendt på Visjon Norge. Hanvoldkanalen er som vanlig kritisk

2 tanker om “Hanvoldkanalen ut mot Levi Jensen -igjen -for bruk av “ulovlige barnebilder”

 1. Vel – om man våger å stikke hodet frem – og har salvelse av Gud – så skal jeg love deg at det begynner å blåse. Det er derfor de fleste stikker hodet i sanden – såkalt strutsepolitikk – mange kristne er der – fordi det er mer behangelig. Men Bibelen er veldig klar:

  Og alle som vil leve gudfryktig i Kristus Jesus, skal bli forfulgt.
  2Tim 3:12

  Det er enkelt å kritisere Levi – men en venn av meg møtte han – og han sa at han kjente Guds kraft kom med Levi, når han kom inn på det stedet der han spiste. Så han oppmuntret han – for det var ikke så mange kristne som gjorde det.

  At han er kontroversiell – er bare fordi han ikke ønsker å være en A4 – og er lydig mot sin egen personlighet – og det han synes er rett. Altfor mange kristne har det grodd mose på – og man kan kjenne religiøsiteten krype opp etter veggene – som gamle uvaskede sokker som beveger seg av seg selv – pga sin urenhet.

  Nå er jeg ikke for all karismatikk – fordi endel er helt feil. Men å være en moden kristen – handler om å klare å skille. Ellers er man enten bare ett småbarn – ellers er man rett og slett ufrelst.

  “For skjønt dere etter tiden burde være lærere, trenger dere igjen at noen lærer dere de første grunnleggende ting i Guds ord. Dere er blitt slike som trenger til melk, ikke fast føde.
  For den som ennå får melk, er ukyndig i rettferds ord, han er jo et barn.
  Men fast føde er for de voksne, for dem som ved bruk har øvd sine sanser opp til å skille mellom godt og ondt.
  Heb 5:12-14

  Mange åndelige barn i Norge – men veldig få fedre – som kan lære folk, når de blir frelst – så de kan vokse den riktige veien – til manns (og kvinnes) modenhet i Kristus.

  3
  1
 2. For oppegående mennesker er Søkelys like ufrivillig komisk og klovneaktig i sin religiøse villskap og overtroiske dumskap.

  😂😇🤪

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.