San Francisco by har midlertidig stengt en kristen-eid hamburgerkjede fordi de ikke sjekker kunders Covidstatus

San Francisco by har vedtatt å midlertidig stenge den kristne eide fast-food kjeden In-N-Out Burger fordi kjeden ikke etterspør hvorvidt deres kunder er vaksinert. I San Francisco er vaksinen obligatorisk og dersom man skal på resturant eller steder hvor det er folk samlet er man tvunget til å fremlegge Corona-pass eller bevis på at man er fullvaksinert mot Covid-19. Fastfood kjeden In-N.Out Burger har nektet å følge opp lokale Corona-forskrifter med å sjekke hvorvidt deres kunder er vaksinert eller ikke. Konsekvensen er nå at hamburgerkjeden nå må stenge dørene midlertidig for sine kunder.

Den kristen-eide hamburgerkjeden må nå stenge dørene midlertidig fordi de nekter å etterkomme lokale myndigheteres krav om å sjekke at alle deres kunder er vaksinert mot Covid-19. Over store deler av verden er det mennesker som nå protesterer og demonsterer mot Covid-diktaturet som har senket seg i mange land. En rekke land har innført krav om obligatorisk vaksine og mennesker som av en eller annen grunn nekter å ta vaksinen skal utestenges fra samfunnslivet. Det som tidligere var en lockdown av samfunnet, er nå blitt en lockout fra samfunnet alle som ikke etterkommer myndighetenes vaksinasjonskrav og når den kristen-eide kjeden nekter å følge opp myndighetenes krav om at gjester skal fremlegge bevis på sin Covid-19 status, er det å sabotere og undergrave myndighetenes ønske om å bekjempe Coronaviruset. Det var i forrige uke at San Francisco Department of Public Health stengte ned en av kjedens restauranter fordi de oppdaget at den populære burgerrestauranten ikke sjekket hvorvidt deres gjester var vaksinerte.

Dette skal ha vært et brudd på det såkalte “August-pålegget” hvor det kreves at folk som serveres mat innendørs skal fremlegge bevis på at de har tatt vaksinen. Mange kristne nekter å ta vaksinen av flere årsaker, noen fordi de mener vaksinen og medfølgende vaksinebevis er en del av dyrets merke. Fastfoodkjenden In-.N-Out har 358 restauranter rundt om i den vestlige del av USA og er eid av den hengitte kristne Linsy Snyder, 37, som er barnebarn av dem som grunnla kjeden. Kjedens ledelse sier i en uttalelse at selskapet nekter å etterspørre sine gjester om vakinasjonsstatus siden de ikke er et vaksinepoliti. Vi har skilt ute som forteller om vaksinekravet men vi er ikke et vaksinepoliti. Etter at byens myndigheter stengte en av våre restauranter fikk vi krav om at våre ansatte aktivt må etterspørre folk etter vaksinebevis og kreve fotobevis fra alle kunder og nekte gjester som ikke kan fremlegge vaksinebevis adgang til restauranten. “Vi nekter å bli vaksinepolitiet for myndighetene og vi går ikke inn for å skille kunder på basis av deres vaksinestatus, heter det fra restaurantenkjeden som nå kun tilbyr utendørsservering. Vaksinasjonskravet og utestengelsen av uvaksinerte mennesker får ordene “ingen skal kunne kjøpe eller selge uten om dem som har…..” burde ringe for mange kristnes ører selv om de nekter å høre.

 

 

Én tanke om “San Francisco by har midlertidig stengt en kristen-eid hamburgerkjede fordi de ikke sjekker kunders Covidstatus

  1. Well. Stemmer man på demokratene så må man regne med slik. Det kalles demokrati. Men det kan neppe kalles “kristendomsforfølgelse” at et spisested blir stengt.

    Det alle burde tenke på er at forfallet i endetiden er en straff fra Gud for at menneskene skal føre dom over seg selv. Klager man på straffen så klager man kanskje på Guds vilje?

    Foreløpig er ikke krav om vaksinesertifikatet værre enn krav om bilsertifikat. Og flere dør i trafikken enn av både covid og vaksiner.

    Hvorfor ikke skrive om det Bibelen sier om endetiden? Om frafall og religiøs tro på avveier? Om at en løgnens ånd skal bedra nesten alle. Og fremfor allt, at nesten alle støtter opp om en kontantløs økonomi som sannsynligvis vil være det som muliggjør antikrists kontroll over alt kjøp og salg. Og i tillegg, de sosiale mediene, som folk dyrker uten forbehold, styres av marxistiske ledere. Folk gjør dem styrtrike og gir dem uhyggelig stor makt. Kanskje klør det ikke like godt i øret? Det ser i hvert fall ut som om mange er blinde for det viktigste og i stedet trøster seg med “vaksineskrekken”.

Det er stengt for kommentarer.