Taiwanskfødt amerikansk lege døde etter Pfizers booster-sprøyte

Den amerikanske legen, dr Vincent Wang (54) som var en infeksjonslege hadde som alt annet helsepersonell tatt de to dosene med obligatoriske vaksineskudd. Han hadde i lydighet mot myndighetene tatt de to nødvendige skuddene med vaksinen og hadde bare merket mindre bivirkninger. Den andre september tok han den tredje booster-vaksinen fra Pfizer, og følte seg svimmel, fikk lavt blodtrykk og kollapset i trappen den femte september. På tross av at han følte seg dårlig ble han ikke sendt på sykehus. Hans private lege ville ikke sende ham på sykehus og mente det var noe forbigående. Den 15 september følte han seg litt bedre når han gikk og la seg, men natt til 16 september døde han mens han sov. I etterkant har det vanskelig å få til en obduksjon og den må også betales av enka etter legen.

Kona til den avdøde legen forteller at de må vente 6-8 uker for å få svaret på obduksjonen og de har ikke ennå fått et dødsattest som skal angi dødsårsaken. I tillegg til den offentlige obduksjonen har familien hyret inn en privat patalog som skal vurdere dødsårsaken som familien mener er boosteren med vaksinen fra Pfizer. De har også tatt kontakt med både CDC og Pfiezer uten å få noen tilbakemelding. “Etter at min mann ble syk av vaksinen ble han ikke gitt noen form for medisinsk behandling. Hans private lege sa at han måtte drikke mer vann som om det ville hjelpe. Den avdøde legen etterlater seg kone og to barn som nå står uten forsørger. Dr Wang var opprinnelige fra Taiwan og flyttet til USA med famile i 2019. Hans kone og to barn har ingen familie i USA og befinner seg i en høyst vanskelig situasjon økonomisk etter dødsfallet. Historien til Dr Wang viser at det kan gå bra de to første dosene med vaksine, men at den tredje kan bli fatal. Et åpent spørsmål er videre hvor mange doser vaksine menneskekroppene vil tåle. De er nå i gang med tredje dose i mange land, men hva med fjerde, femte, sjette og sjuende? Hvor mange flere vil dø av disse?

2 tanker om “Taiwanskfødt amerikansk lege døde etter Pfizers booster-sprøyte

 1. Dette er bare tragisk alt sammen! La de blinde lede de blinde og forsvare dette så mye de vil, de har alltid et men og en tvilsom bortforklaring i lommen som de trekker opp for å fremstå som logisk og klok. Dødstallene av dette taler sin egen sak og står for seg selv, den trenger ingen videre bortforklaring. Sannheten vil en dag innhente menneskeheten, og den blir ikke pen for å si det sånn.

  2
  1
 2. Det er da underlig at Søkelys ikke kommenterer de hundre tusener, kanskje millioner som har blitt reddet fra død og alvorlig sykdom ved å bli vaksinerte.

  Men finner man en person, en person, som har av underliggende helse grunner har omkommet etter å ha fått vaksinen, er det plutselig ett innlegg i Søkelys.

  I Kjell Andersen sin verden er 1 et høyere tall enn 100 000. Det er derfor jeg her og nå tilbyr meg å ta over gården til Kjell Andersen for 1 krone da dette tallet i Kjell Andersen sin matematikk er et mye høyere tall enn verdien av gården som jeg, vilt antatt, antar er rundt 5 000 000 kroner.

  Gjør ferdig salgs dokumentene og jeg skriver under og betaler 1 krone.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.