Russland: Signerte lov som forbyr kjønnskifte

Vladimir Putin signerte en lov som forbyr kjønnsskifte, dette kan bare gjøres av medisinske årsaker, dokumentet ble publisert på portalen for juridisk informasjon.
Derfor er medisinske inngrep forbudt, inkludert bruk av kjemiske medikamenter rettet mot kjønnsskifte. Loven var vedtatt av den russiske statsdumaen og president Putins signatur gjør dette til gjeldende lov i Russland. Russland og president Putin fortsetter med dette kursen mot å bygge inn bibelske verdier i russisk lovgivning. President Putin ønsker ikke at Russland skal bli formet av wokeness og den kjønnsforvirring som eksisterer i Vesten.

3 tanker om “Russland: Signerte lov som forbyr kjønnskifte

 1. Høres bra ut, Putin har mer i toppen på det område enn europeiske regjeringer. Også den norske

  5
  1
  • Nå er jo ikke alt Russland gjør bra. Men det er en velsignelse i det å lage et lovverk på linje med Skaperens verdier.

   3
   1
 2. Noe helt annet :
  Jeg må få uttrykke min oppriktige mening om Søkelys . Jeg har fulgt denne nettsiden i flere år. Mange sanne kristne vil ikke lenger lese Søkelys – det skjønner jeg meget godt.
  Her har nå ateister og andre gudsfornektere overtatt mye av kommentarene. Videre er det andre – som selv definerer seg som kristne og er anonyme – som bedriver krangling og utskjelling av andre i stor skala. Disse får bare holde på Jeg må lete ned mellom kommentarene for å finne et innlegg som er lesverdig ut fra kristent ståsted,
  Kjell Andersen har redskap for å utestenge disse som ødelegger hans nettside.

Det er stengt for kommentarer.