Jan Hanvold i kunstig koma etter hjerteinfarkt i USA

TV Visjon Norge leder Jan Hanvold skal være alvorlig syk. I følge Norge i Dag er han lagt i kunstig koma etter å ha fått en hjerteinfarkt. Norge i Dag skriver: “Visjon Norge-gründer Jan Hanvold er på tjenestereise i USA, og har fått et hjerteinfarkt. Han er nå blitt lagt i kunstig koma. Programleder på TV Visjon Norge, Astri Weber Gellein Laurendz, oppfordrer den store visjonsfamilien og alle venner av Jan og Inger Hanvold om å gå i inderlig forbønn for Jan og familien. Jan Hanvold er 72 år gammel og blant dem som lot seg vaksinere mot Corona. Avisen Norge i Dag oppfordrer til forbønn for Jan Hanvold. En oppfordring vi selvfølgelig slutter oss til.

Hanvolds tilstand ble nevnt innledningsvis mandag kveld under den pågående, og TV-sendte, konferansen i Arabygdi. Programleder Astri Weber Gellein Laurendz, startet møtet med å kunngjøre det som hadde skjedd.

-Det ble foretatt et kirurgisk inngrep, fortalte programlederen, – og det medisinske apparatet på stedet bestemte å legge Jan Hanvold i kunstig koma. Tester som er gjort i etterkant har vært positive, fortalte Astri Weber Gellein Laurendz.
Jan Hanvold befant seg i Minneapolis da han ble rammet av hjerteinfarkt.

-Vi ber inderlig til Gud!
Astri anmodet TV-seere i Skandinavia, Færøyene «og hvor man ellers måtte se dette programmet», om å be inderlig til Gud om helbredelse, styrke og kraft for TV Visjon Norges leder.
– Jeg henvender meg til den store Visjon Norge-familien som Jan er så glad i, om å gå i forbønn for denne situasjonen, sa hun.
Inge Røysland ledet så forsamlingen på stedet i forbønn til den levende Gud.
-Vi ber om et mirakel, sa Røysland. – Visjon Norge har vært igjennom mang en storm, nå rammes man igjen. Vi takker for alt hva Visjon Norge har betydd og fortsatt betyr, sa Røysland. – Vi ber inderlig for Jan Hanvold. Følg eventuelle oppdateringer fra Visjon Norge.

5 tanker om “Jan Hanvold i kunstig koma etter hjerteinfarkt i USA

 1. Men jeg er spent på om Visjon Norge har for planer uten Jan Hanvold.

  Kjenner jeg denne type kristne virksomheter riktig så har de ingen plan annet enn en relativt ukarismatisk styreleder. Kona er jo selvsagt også en mulighet.

  Problemet er jo at noe slikt som Visjon Norge kan aldri overleve uten nettopp en karismatisk leder som Jan Hanvold.

  Noen ganger har de jo planer om å gå «tøylene» over til en annen «stor guds mann», men hvem skulle det være.

  Uten en leder av Hanvolds kaliber (som jeg ikke nødvendigvis ser på som noe positivt) vil Visjon Norge i beste fall visne hen til en blek skygge av seg selv slik Levende Ord gjorde uten Enevald Flåten.

  Det må en hensynsløs person som ser på seg selv som apostel og profet til for å fylle slike sko. (Så er det en helt annen debatt om de bør fylles.)

  5
  1
  • Du har helt rett. Uavhengig om man liker Hanvold eller ikke, er han en karismatisk leder og personlighet som snakker fra levra og sier hva han mener . Bak han er det ingen.

  • «Men jeg er spent på om Visjon Norge har for planer uten Jan Hanvold.» (Roperid)

   Tviler jeg på.
   Hanvold «gikk for 120 år» han.

   En ting er at man KAN nå høy alder hvis vi er sunne 🥦🫐🕺🏻💃 og har disse «oldemor-Gudrun-ble-104år-genene». Hvis ikke, er vi som andre, det bør vi alle ta til oss. Ikke gå rundt og si at Bibelen sier SÅ og SÅ, når man ser i speilet at det ikke ser så lovende ut. HVEM vil vel bli 120…(?)

   Litt utenom, men tankene mine vandret nå. Jeg tar dette bare på husken, men tror at for noen år siden døde en Auschwitz-overlevende, polsk jøde, Yisrael Christal, 114 år gammel. (Verdens eldste mann DET året)
   Historien om ham gjorde inntrykk😭🤔 Konfirmant som 112 åring, tror jeg (bar-mitzvah). Anbefaler storyen.

   Håper Hanvold får mange flere år enda. Barna er hans også så unge.

 2. Det vil føre til noe bra dette👍

  Håper barna og kona får ham hjem om ikke altfor lenge og at han kommer seg. Men er jo måte på hva den kroppen skal klare snart… Blir selv stadig minnet på at jeg bør ta bedre vare på helsen min… Vi må innse og vite at vi høster hva vi sår. Men mange er vi som har fått en ny sjanse, tatt oss sammen og fått oppmuntring fra både mennesker og Gud, og klart å komme oss tilbake til et sunnere liv. Og kroppen reagerer fort og belønner oss med å lege seg selv både her og der. Takker Gud for Hans store nåde og hjelp mang en gang.

  Håper det blir kort tid i maskinen på Hanvold.
  Ikke bra på mange måter å bli lagt i kunstig koma. Det kan ta på nyrene (egentlig alle organer) . Og Hanvold har kun én nyre.

  Vet ikke om dette hadde vært mulig med Hanvold🤔 (for kanskje er han i den gruppen som absolutt MÅTTE legges i koma) men dansk forskning viser til at kunstig koma ikke er det beste. Pasientene BØR holdes våkne.

  Resultatet av et forskningsprosjekt i Danmark på140 pasienter som de delte i to grupper viste at gruppen UTEN kunstig koma greide seg bedre.

  Måtte Hanvold få den beste og mest riktige hjelp.

Det er stengt for kommentarer.