Russland sender ytterligere militært utstyr vestover mot Ukraina etter at fredssamtalene kollapset

Det russiske forsvaret fortsetter styrkeoppbyggingen mot grensen mot Ukraina og det meldes nå om massive bevegelser av panserkjøretøy og militært utstyr på vei vestover. Videoer delt på sosiale plattformer viser at Russland sender kolonner av tungt militært utstyr vestover mot det som kan bli fronten dersom Russland virkelig skulle sette i gang militære operasjoner mot Ukraina. NATO overvåker nå nøye den russiske styrkeoppbyggingen og frykten for at dette skal utvikle seg til en omfattende krig i Europa øker. NATO og USA har på ingen måte vist vilje til å komme Russland i møte og president Vladimir Putin viser nå ytterligere militære muskler overfor Ukraina og Vesten.

På ulike sosiale plattformer uttrykker mange nå bekymring for hva som tilsynelatende er i ferd med å skje. Dersom dette virkelig skulle ende i krig kan vi stå overfor en situasjon ingen av oss liker. “I believe he is moving the entire Russian Army.. so many personnel and equipment.. an enormous amount of everything to fight a war!! I pray cooler heads will prevail.!” skriver Steve Lee. “My guess is when Russia does make their move into the Ukraine, the price of diesel will spike. Canada is now requiring by mandate that the truckers are vaccinated that bring goods into their country. This spells disaster for our economy, as far as I see it. Just a matter of limited time now.” skriver signaturen DaViss08 i en kommentar til videoen under. “The drums of War are getting louder and louder with every passing day,” skriver J Silver Bravo. President Putin spiller i hvertfall høyt nå og faren for krig er kanskje den høyeste siden Sovjetunionen kollapset på 1980 tallet.

 

13 tanker om “Russland sender ytterligere militært utstyr vestover mot Ukraina etter at fredssamtalene kollapset

 1. Det blir en underlig form for krigføring om Russland nå invaderer Ukraina. En av de viktigste prinsippene i en angrepskrig et overraskelse. Nå har Ukraina og Vesten fått tid til å forberede seg på et slikt angrep over lang tid. Kan hende angriper han et helt annet sted : Svalbard eller Norge eller land som Sverige og Finland – som ikke er NATO-medlemmer. NATO har nok samme vurdering som meg ; idet de nå sender to store hangarskip nordover mot Nordishavet : Ett fra USA og ett fra Storbritannia.

  • Foreløpig tror jeg Putin spiller høyt og håper å oppnå noe med å vise muskler. Dersom russland går inn blir det en godt varslet krig.
   I gamle dager kom det en krigserklæring rett før angrepet begynte.
   Slike detaljer har Nato aldri brydd seg om.
   Russland burde nytte høvet til å gå inn i Norge.
   Norge har jo knapt noe reelt forsvar lenger.
   24 timer og en taktisk atombombe og Norge er russisk

  • Nå blir det spennende : Russland har sendt tre landgangsfartøy inn i Østersjøen. Om dette er av de største som russerne disponerer : Så kan de romme både stridsvogner og infanteri. Sverige har hevet beredskapen og soldater patruljerer gatene i hovedstaden på Gotland. Sverige har bygd ned sitt forsvar like mye som Norge. Ja , Sverige er ikke et NATO-land : Så denne forsvarsalliansen har ingen plikt til å støtte Sverige. Gjør NATO dette likevel – så har vi 3. verdenskrig i full gang.

 2. 1945 til 2021 er 76 år med fred.
  Det har vore ein fantastisk fredsperiode.
  Tenk om me igjen må sjå krigsfly over husa våre.
  Det er skremmande å tenkja på.

  https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/al3a/for-50-aar-siden-forutsaa-en-92-aar-gammel-kvinne-flyktningstroemmen-til-e

  Valdresdama fekk eit nytt ansikt då Aftenposten tok tak i saka.

  “Journalist Hilde Lundgaard fra det norske dagblad Aftenposten har med grundig research nu fundet frem til den ældre kvinde, som Minos mødte.
  – Kvinden havde taget turen fra gården, hvor hun boede halvanden kilometer væk, for at høre ham tale. Og for at dele et meget specielt syn hun havde haft.”
  ————-
  Det er spesielt ein ting eg legg merke til i profetien.
  Det gjeld behandlinga av flyktningane.

  “Folk fra fattige land vil strømme til Europa. De vil også komme til Skandinavia og Norge. De vil bli så mange at folk vil begynne å mislike dem og bli harde mot dem. De vil bli behandlet som jøder før 2. verdenskrig. Da vil våre synders mål ha blitt nådd. Tårene strømmer nedover den gamle kvinnens kinn. Så vil Jesus komme igjen og 3. verdenskrig bryte ut. ”
  https://jansamuel.blogspot.com/2011/05/profeti-av-90-ar-gammel-dame-fra.html

  • Vel, behandlingen av flyktninger i Norge er ikke akkurat preget av hardhet.
   Her får de en ny start i livet med alle muligheter.
   En stor del av befolkningen og politikere ønsker å ta i mot mange flere flyktninger enn det vi gjør nå.
   I tillegg er Norge verdensmestre i å gi bistand til den 3. verden.
   Så Norge og nordmenn har ikke akkurat dårlig rykte ute i verden når det gjelder disse saker.

  • Hei Otis , det du må se på er hvordan jødene ble behandlet i Norge, like før 2 verdens krig brøt ut og Norge ble okkupert.
   Den delen av Valdres profetien med flyktninger, handler om hvordan flyktninger blir behandlet ikke bare i Norge men totalt i Europa , like som jødiske flyktninger la i båter, men ble nektet land lov til landene de flyktet til , skjer dette med flyktninger i dag også , Norge er med på dette og da spesielt FRP .
   I 2015 gå jeg selv nesten 200 våtdrakter, til folk som skulle bidra med og hjelpe flyktninger i middel havet .
   Valdres profetien beskriver videre at 3 verdens krig skal starte på en måtte ingen hadde ventet og fra ett helt uventet hold ( dette er Russlands annaktering av Krim og lav bluss krigen i øst Ukraina som er beskrevet her ) , det skal starte som en liten ubetydelig konflikt , men den stopper ikke , men utvikler seg til 3 verdens krig.

   Damen fra Valdres sa at Imanuel Minos skulle få se det, og Minos bekreftet da også dette selv , da han i året han døde sa : Er det starten på 3 verdens krig ? Det vi nå ser skjer i øst , med Krim og Ukraina ?

 3. Svar Til ture: Sverige inngikk en forsvars avtale med usa for en tid siden, og har rett på beskyttelse fra USA mot en yttre fiende.

 4. “Nå peker alle tegnene mot at Russland sender inn styrkene.”
  https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/n%C3%A5-peker-alle-tegnene-mot-at-russland-sender-inn-styrkene/ar-AASMjYS?ocid=msedgntp

  Valdresdama sa indirekte at Russland ville ta Norge.

  https://jansamuel.blogspot.com/2011/05/profeti-av-90-ar-gammel-dame-fra.html

  Først ville det være våpenhvile som aldri før. Det ville være en lang fred mellom supermaktene i øst og vest. (11968 var den kalde krigen på sitt mest intense). I denne perioden ville det være nedrustning i mange land, også i Norge; og man VILLE IKKE VÆRE BEREDT PÅ KRIGEN som ville komme. 3. verdenskrig vil begynne på en måte som ingen forventet og fra uventet hold.
  ———————————————
  Fiendebildet er enkelt for Norge.
  Det er kun Russland som kan finna på å ta Norge.
  Sverige har visst eit like svakt forsvar som Norge.
  Så det kan vera det er dette som kjem.
  ——————————————–
  Søkelys hadde denne artikkelen.
  https://www.sokelys.com/profetien-om-2022-som-er-sa-skremmende-at-du-ikke-vager-og-se-eller-hore/
  ——————–
  Stoltenberg: Russland manipulerer kraftmarkedet
  Nato-sjefen tar et oppgjør med russisk håndtering av kraftsituasjonen etter samtale med IEA-sjefen.
  https://e24.no/olje-og-energi/i/dnzdMB/stoltenberg-russland-manipulerer-kraftmarkedet?referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no
  ———————————

  • Man trenger ikke profetier fra Valdres for å skjønne at Finnmark og Troms er viktig område for russerne, og må overtas før en krig mot USA. Da skjer det så raskt at vi ikke rekker å mobilisere noe som helst.
   Det har skjedd før at en fremmed militærmakt tok disse områder; tyskerne kom og brente ned hus og gårder og befolkningen ble beordret bort. Mange hadde en dramatisk flukt sørover.
   Intet nytt under solen, det som har hendt før, skjer igjen, som Skriften sier.

 5. Ja, dette med at russane kjem heilt til Mo i Rana er profetert.

  Det vert vel ikkje meir motstand frå militæret om russarane kjem no enn då tyskarane kom.

  https://www.tagryggen.dk/newsblog/det-20-aarhundredes-profetier-for-skandinavien

  “Når der kommer olie op fra Nordsøen og langs den Norske kyst, vil ting begynde at ske, og Jesu genkomst nærmer sig”

  Birger så Sverige blive invaderet af fremmede hære. Hvem de er og hvorfra de kommer fik han ikke at se, men Ron White så at Rusland vil overtage Nordnorge, og for at indtage Norge, kan hærene gå igennem Sverige, så måske er det russerne der også angriber Sverige. Han så hvordan hele byer blev jævnet med jorden, …
  Ron White så i 1976 hvordan Europa var i krig -…. Russerne vil invadere Nordnorge ned til Mo i Rana, ca. midt i Norge, og selvom det vil skabe postyr i Europa, er der ingen der griber ind.

  https://www.sokelys.com/fra-dagen-no-tror-pa-profeti-%e2%80%a8om-forestaende-%e2%80%a8russisk-invasjon/

  • Det står i den ene profetien at Frankrike skal være med å angripe Sverige og Norge….Dette kan ikke være tilfelle nå. Frankrike er en alliert pr dags dato, så dette må eventuelt ligge fram i tid.

  • Otis
   Franske krigsfly kan bombe havnebyer i Norge for å hindre at Russland tar i bruk disse.
   Disse havnebyene med dokker og jernbane frem er nyttige for Russland. Frankriken kan godt bombe disse for å skade Russlands mulighet til å ta de i bruk.

 6. Det sies at russerne nå har startet en øvelse ; der de øver på å sende styrker via luft. Kan hende blir ikke dette en øvelse – men en realitet ( Hitler startet også en øvelse : Weserûbung – som viste seg å være kodeord for invasjon av Norge 9. april 1940 ). Et tenkelig scenario kan være : Om russerne vil invadere Norge / Sverige ; så sender de luftlandestyrker ( fallskjermstyrker pluss stridsvogner i fallskjerm ) mot de flyplasser som de vil bruke senere. Så sender de sine enorme transportfly med soldater / utstyr til disse flyplasser som de har kontroll over. Om de angriper Norge i nord : Så vil de selvsagt bruke kavaleri og følge-infanteri og rykke over grensen. Den nye russiske hæren er basert på mobilitet – de rykker fram med stor hastighet. En annen ting : USA har fjernet sitt materiell fra fjellhallene i Trøndelag – der de kunne bemanne en US- brigade på 3.000 kavaleri-soldater.

Det er stengt for kommentarer.