Profetien om 2022 som er så skremmende at du ikke våger og se eller høre

En profeti/forutsigelse om hva som vil komme til å skje i løpet av de få neste månedene skremmer vannet av mange. Spådommen/profetien som blir kalt Garabandal-profetien  vil starte med en fullstendig blackout av strøm, internett og alt vi er vant til. Hensikten er å ta livet av 5000 millioner mennesker. Hva som kommer er så skremmende at folk ikke orker se og ta inn over seg. “Profetiene” er basert på informasjon fra amerikansk og russisk etterretning og profetiene til Luz De Maria. Vi har to måneder på og forberede oss på det som kommer, heter det videre i profetien som primært ser ut til å være rettet til katolske kristne. Men de skremmende profetiene gjelder alle og etter at første runde er over, vil globalistene starte den tredje verdenskrig og det er Europa som blir slagmarken.

Corona-pandemien og vaksinen er også en del av profetiene som skremmer vannet av mange. Den tredje verdenskrig vil bli en kort krig, og 50 prosent av befolkningen i Europa vil bli utryddet. Flere land vil forsvinne helt. Men det stopper ikke der. Effekten av vaksinene vil bli katastrofal, millioner på millioner vil dø. 2022 vil bli et katastrofalt år for verden. Skikkelig skremsel med andre ord. Og dersom dette skjer blir de kommende år forferdelige for menneskeheten. Vil så dette skje og stemmer det med Guds Ord?

 

12 tanker om “Profetien om 2022 som er så skremmende at du ikke våger og se eller høre

 1. Kan det være profetien i Joh. 9:4. “Natten kommer da ingen kan arbeide.”..

 2. Om Norge ikke stopper pågående eksport av el-strøm snart : Så vil magasinene i sørvest-Norge være tomme medio april 2022. Da inntreffer noe av det denne videoen beskriver. Ellers er det flere opplysninger her som stemmer med mine vurderinger.

  2
  1
 3. Selv om jeg innerst inne er forberedt på at jeg kan sulte i hel eller fryse ihel tror jeg ikke akkurat på denne “forutsigelsen”. Den minner for mye om alle de andre falske profetiene. LItt som alle “trumpprofetiene” og alt det “profetiske snakket” om at vaksinesertifikatet er dyrets merke.

  Men potensiellt kan det skje helt utrolige ting i tiden som kommer. Det vil antagelig bli krig mellom Iran og Israel. Kanskje ønsker både Kina og Russland å benytte en slik situasjon for å ta Taiwan og Ukraina i håp om at ingen blander seg inn. Da kan veien til noe som ligner en verdenskrig være kort.

  I en slik situasjon kan det globale finannssystemet bryte helt sammen. Mange land har i dag så gigantisk gjeld at de kanskje ønsker en slik resett av økonomien. Slå seg konkurs for å begynne på nytt.

  Men muligheten for omfattende sabotasje av it-systemer og energiforskyning vil lett kunne sette mange moderne stater helt ut av spill. Stadig ser man eksempler på hvor dårlig it-sikkerheten er rundt om kring. Og etter noen uker med full stopp i alt vil kanskje plyndring og kaos ta overhånd.

 4. Etter å ha ventet forgjeves på massedøden i høst etter vaksineringen:
  er det forsinkelser mon tro?

  Jeg har ventet i spenning i lange tider.

 5. Viss sannheten i filmen er på nivå med “Profeter” som spådde om Trump, er det kun “Bullshit” Om det stemmer, begynner den store trengsel i 2022 og Jesu gjenkomst er veldig nær

 6. At vi nå har kommet til endetidens “vanskelige tider” og at prøvelser, falske profeter og andre falske røster vil bli flere og flere er det vel ingen som tviler på, som leser sin bibel. Pest, krig, rykter om krig, naturkatastrofer, moralsk forfall, grådighet, egenkjærlighet m.m. vil opptre oftere og i større omfang. Bibelen sier jo at et av de store endetidstegn, er FRAFALLET fra Gud. Jeg leser lite om vekkelse. Tror at mange er kalt, men få blir frelst. De prøvelser vi nå møter er ønsket av Gud, for at det skal tvinge de troende til enhet, for å kunne overleve, og kunne vokse som åndelige personer. For at Jesu Kristi legeme kan gjenreises (Efeserbrevet har oppskriften). Når vi samles og blir ett vil Gud oppfylle sine løfter om den kraft og styrke, mangfoldet av nådegaver og tjenestegaver skal være for oss som tror på Jesus Kristus! Vi har jo mer enn seier i Ham…

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.