Russland kaller Israels angrep på Iran konsulatet i Damaskus for en “terrorhandling”

Sjefen for Russlands utenlandske etterretningstjeneste (SVR), Sergey Naryshkin, har beskrevet mandagens luftangrep på det iranske konsulatet i den syriske hovedstaden som et terrorangrep begått av den israelske regjeringen. Seks iranske tjenestemenn, deriblant to generaler ble drept i det israelske angrepet og Russland reagerer skarpt på at Israel slik angriper lands diplomatiske stasjoner. Iran sier på sin side at landet vil hevne  “zionist-regimets forbrytelser,” etter gårsdagens angrep.

Spionsjefen snakket med journalister etter et møte med sine hviterussiske kolleger tirsdag, og fordømte angrepet som angivelig drepte flere iranske diplomater samt syv offiserer fra Irans islamske revolusjonsgarde (IRGC), inkludert to generaler – Mohammad Reza Zahedi og Mohammad Hadi Haji Rahimi. Naryshkin beskrev angrepet som “et stygt og kriminelt skritt i forhold til den suverene staten Iran, og i forhold til den suverene staten Syria, på hvis territorium denne terrorhandlingen ble begått.” Det er usedvanlige sterke ord Moskva nå bruker om et israelsk angrep mot Syria og når Israel også angriper mål som normalt sett er underlagt diplomatisk beskyttelse kan det bety slutten på den uformelle avtalen som har innebåret at Russland avstår fra å skyte ned israelske fly som opererer i syrisk luftrom. “Gårsdagens israelske angrep mot det iranske konsulatet i Damaskus, er uten tvil en opptrapping av konflikten mellom Israel og Iran og angrepet betyr også at Irans territorium nå er angrepet.

3 tanker om “Russland kaller Israels angrep på Iran konsulatet i Damaskus for en “terrorhandling”

 1. Jeg forstår ikke helt hva som plager B. Hermansen, men noe er det, for han bruker jo så mye ukvemsord at jeg blir helt matt. Han var jo en grei kar for noen år siden, og skrev mye bra. Hva har skjedd siden da? Kanskje Hermansen selv forklare hva er det som har skjedd? Vi har alle forskjellige meninger om ting og tang, men det er ingen ting å hisse seg opp over. For hverken min eller din eller noen andres meninger betyr noe som helst, det er bare hva Jesus mener som teller og betyr noe. Noen legger mer vekt på hva noen bibelvers en andre, og lager sine meninger og forståelser av det. Det er slik såkalte kristne religioner oppstår. Vi er kalt til enhet, ved å ha samme sinn og samme tanke, det får man først ved å ydmyke seg under Guds mektige hånd, og legge alle våre meninger, kjepphester og holdninger, ned for Jesu kors. Dermed får DHÅ muligheten til å sammenføye oss i enighet, til en enhet. Slik at vi kan stå sammen som en, som Herren vår Gud er en.

  7
  2
  • Birgir Hermansen ble forandret etter at han bøyde seg for myndighets-dyret under Korona scammen.
   Han gikk i mot og talte ondt om kristne som nektet å bøye seg for Dyrets system som stengte våre kirker og bedehus.
   Han satte dermed menneskers forordninger og bud høyere enn Guds bud og mistet så Herrens velsignelse.
   Frukten av dette kan man lese av hans ukvemsord som han stadig kaster om seg med. Tidligere var hjertet hans fylt av Guds Ånd og det så man på kommentarene. Men etter at han bøyde seg og lot noe annet ta Jesu plass er det bare ukvemsord og uren tale.

   2
   4
 2. Og gå mot Israel er og gå imot Gud, jeg er sikker på at det som skjer nå er opptakten til Gog krigen .

  5
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *