Russland fortsetter styrkeoppbyggingen mot Ukraina -Putin og Biden i samtaler torsdag

Samtidig som Russland fortsetter å bygge opp militære styrker i grenseområdene mot Ukraina melder CNN at Russlands president Vladimir Putin og Joe Biden torsdag skal ha en telefonsamtale om situasjonen. I følge CNN skal det være den russiske presidenten som anmodet om telefonsamtalen med president Biden. De to lederne vil samtale om den dramatiske situasjonen i Ukraina og andre sikkerhetspolitiske spørsmål som eksisterer mellom de to supermaktene. Samtidig som partene på den ene siden viser vilje til dialog og diplomati, fortsetter den russiske styrkeoppbyggingen tett mot grensen til Ukraina.

Videoer delt på sosiale medier viser at Russland fremdeles sender militært utstyr og forsyninger vestover mot grensen til Ukraina. President Putin spiller høyt og ønsker med den massive styrkeoppbyggingen å signalisere overfor Vesten at han mener alvor og at kravet om at NATO avstår fra å gi Ukraina og Georgia NATO medlemskap er noe Russland står fast på.

5 tanker om “Russland fortsetter styrkeoppbyggingen mot Ukraina -Putin og Biden i samtaler torsdag

 1. Nordens konge (Russland @ co) og Sydens konge (Angloamerika @ co) skal i følge Daniel 11: ende opp i et endelig oppgjør før Jehovahs ende i “den store trengsel” som avsluttes med Harmageddon. “De sitter på hver sin side av bordet og taler løgn”.

  8
  1
 2. 30/12/2021, kl. 15:42 sa Torstein Langesæter:

  “Fyrst lyt DYRET returnera.”

  Sikter du til de to dyrene i Joh. åp. 13?
  Mener du at “det første dyret” med syv hoder og ti horn alt har eksistert? Det står at dette dyret fikk lov til å føre krig mot de hellige og vinne over dem men har det skjedd?

  Mange har prøvd å bekjempe kristendommen men den absolutt mest effektive ødeleggelsen har alltid skjedd innenifra pga liberale holdninger, likegyldighet og frafall. I en av linkene dette nettstedet har lagt ut, bibelfokus.se, er det noen som sier at ordet som brukes for det “templet” som antikrist skal ta sete i er et ord som skjelden brukes om det fysiske templet. Det er et ord som sannsynligvis beskriver det “nystestamentelige templet” som er menigheten selv.

  1
  2
  • Tempelet er det bokstavlege som snart vil verta gjenoppbygd i Jerusalem. Det er i dette bokstavlege tempelet at Antikrist vil forlanga tilbeding.
   https://www.youtube.com/watch?v=XG6Bvx_Lo54&t=21s
   “Den øydeleggande styggedomen” er dette at Dyret set seg i Guds tempel. Dyret er ein konkret person.

   http://templemountfaithful.org/vision.php
   01.First is the foundation of the modern state of Israel and the miraculous victories that G‑d gave the people of Israel in the wars against 22 Arab enemy states.
   02.Second is the regathering of the people of Israel from all over the world to the Promised Land.
   03.Third is the liberation and consecration of the Temple Mount.
   04.Fourth is the building of the Third Temple.
   05.The final step is the coming of the King of Israel, Messiah Ben David.”

   Jorda vil undra seg når dei ser dyret som har styrt før, returnerer til makta.
   https://www.youtube.com/watch?v=SQN7y5I9poc&t=2011s

Det er stengt for kommentarer.