Hva feiler det de vaksinerte egentlig?

“Er dette en bivirkning, eller er de sånn av natur?
Husk at fellesskapet de store gutta prater om er 8 milliarder mennesker, før alle er vaksinert 4 ganger.. Innen 2021, “hjelper ikke din vaksine”…Kose seg over barna til uvaksinerte dør som fluer.. MAKABER TANKEGANG! 😠,” skriver Sigve G Varholm i et innlegg delt på Facebook.

Flere har reagert skarpt på de holdninger den vaksinerte kvinnen åpent forfekter og spørsmålet er jo hvorvidt dette er en resultat av vaksinene som folk har fått, eller om det rett og slett bare er menneskenaturen som kommer til syne i krangelen om vaksinen. “Heldigvis dør barna deres som fluer for tiden så kanskje de (uvaksinerte) utraderer seg selv er ordene fra kvinnen som har fått mange til å reagere: “helt forferdelig!,” skriver Marit Alise Gjerstad mens Hege Solemsmo følger opp med “😪😪😪tragisk at folk tænke å skriv sånn.” Ole Anders Robøle: “Straffbart⁉️🤬og hva vet denne hykleren om hvem som dør av de 8 milliardene ⁉️”mens Siv Wilhelmsen Nilsen mener at  “Dette året har gitt dem kompleks posttraumatisk stresssyndrom 😔 Denne diagnosen kommer til å domminere i lang lang tid fremover 😔” Vidar Nærby skriver at  “Vaksiner hjelper ikke mot lav intelligens dessverre 😮” mens Siw Ragnhild Jørgensen stiller dette spørsmålet: “Er det virkelig lov til å legge ut sånne meldinger? 🙁 Det er det groveste jeg noen gang har lest 🙁”  Sigve Varholt legger til: “DET MÅ STOPPES!
WHO ledere sier rett ut at booster brukes i enkelte land for å drepe ned barn..
Forstår ikke Folk når det sies rett ut,” “Uff, hun er sikkert ikke alene om å tenke sånn, men de fleste våger ikke å skrive det på fb😅 Muligens ikke blant de skarpeste, eller at hån mot en gruppe er helt ok så lenge det er godtatt i media og fører myndighetenes agenda,” skriver Anette Sol-vi Audunsdatter. Martha Irene Fjelde “ser klart vaksinene bivirkning på hjernen.” Det kan se ut som om vaksinene gjør noe med folk rent mentalt. Mange har hevdet at de som er vaksinerte har fått endret personlighet etter sprøytene. Folk har mistet empatien, blitt nedlatende og ondskapsfulle etter å ha tatt vaksinene. Det kan være en sidevirkning av dosene, men det kan også være et resultat av at myndigheter og media gjennom sin skremselspropaganda har lykkes med å sette vaksinerte mennesker opp mot dem som ikke vil være laboratorium rotter for Pfizer, Moderna og dem som tjener milliarder på skadelige vaksiner.

 

15 tanker om “Hva feiler det de vaksinerte egentlig?

 1. Jeg er ikke i tvil om at de som tar vaksinen opplever å få endret personlighet.
  Jeg vet om flere kristne som har tatt vaksinen og ikke er til å kjenne igjen etterpå. De som totalt nye mennesker og det er som om Satan selv har tatt over i dem.

  7
  7
  • Skremmende å høre. Vi i vårt hus er SÅÅÅ takknemlige for at vår himmelske Far Jehovah og Hans sønn Kristus har beskyttet oss mot all denne eksperimentelle djevelskapen til denne dag.

   7
   3
  • Det er demonjuice som noen kaller den. Når så mange millioner er med i dette forsøksprosjektet med et medikament vi ikke kjenner konsekvensene av å ta, så må det bli slike bivirkninger.
   Det er kraftige åndelige krefter i sving som bruker systemet til å påtvinge folk demonjuice. Dette gjør noe med mennesker rent mentalt slik at de blir fylt av forakt og hat mot dem som ikke vil delta ved Baals bord og ta demonjuice.
   Mange kristne har fått i seg denne giften og bør søke Herren i anger og bot. Gud er i stand til å rense deres blod og gjenopprette skader demonjuice har gjort.
   Men, det kreves anger og tårer og omvendelse.

   4
   7
  • Bjørn: Det høres heller ut som det er du som har fått i deg litt for mye demonjuice, og ikke gjennom vaksine. Fatter du ikke at mennesket er urent og fordervet av synd? Mitt kjøtt og blod kommer aldri til himmelen, trodde jeg det så var jeg en fariseer. Fariseerne trodde de var rettferdige ved sin gudsfrykt og sine gode gjerninger. Jeg har en talsmann og stedfortreder i himmelen, det er min frelse og kun det, kun Jesus alene, og det har jeg fått nåde til å se.

   7
   3
  • Og hvem andre enn Ba’al kan ha åpenbaret det for Bjørn? Bjørn er jo fast gjest ved Ba’als offerbord.

 2. Når man leser hvordan de religiøse omtaler covid, vaksiner og vaksinerte på denne nettsiden så tror jeg de bør forstå hvorfor noen blir sure. Det å anklage noen for personlighetsforandring etter å ha blitt stemplet som demoniske minner om psykopati. Psykopater bruker offrenes reaksjon på deres angrep som “bevis” for at offret har skylda. Litt som når nazistene sa at det måtte være noe galt med jødene når alle hatet dem.

  Ikke vanskelig å forstå hvorfor evangelisk kristendom forsvinner. Kan nesten ikke forstå at noen kan ha lest Bibelen i det hele tatt.

  3
  3
  • Nå har ikke de jeg kjenner endret seg noe som jeg har merket. Men når du først skal uttale deg om dette, har du noen tanker om hvor stygg disse kommentarene fra de som har tatt sprøyten er, der de ønsker at barna deres skal dø? Dette er bare noen få eksempler på hva som skrives om de som ønsker å bestemme over egne valg, som er en menneskerett. En skrev at uvaksinerte burde skytes, hva tenker du om det? Er du klar over at dette tankegodset er gammelt nytt, i ny forkledning? Det er en farlig vei man nå beveger seg inn på, der man ønsker den lille % uvaksinerte døde. Det er rein og pur ondskap satt å komme med sånne uttalelser, og hadde det ikke vært for den massive propagandaen de har i ryggen, hadde de klappet igjen.

  • Største tøv jeg har hørt.
   Det er de vaksinerte som omtaler andre stygt.
   Vi kan se fruktene overalt. Folk har blitt lurt, hjernevasket og manipulert til å ta en vaksine de trodde beskyttet dem og skulle gi dem livet tilbake.
   I stedet opplever de at stadig flere vaksinerte blir smittet og Corona-syke tross vaksinen de tok.
   Den seneste kjente smittede var en trippelvaksinert sjakkspiller som var på tv i går.
   Media og myndighetene forsøker nå¨å gjøre uvaksinerte til syndebukker for å dekke over det faktum at vaksinen er bedrag.

   3
   3
 3. Ekkel språkbruk, men hun har i stor grad rett i det hun skriver. Uvaksinerte er i all hovedsak årsaken til at pandemien herjer, at samfunnet er halvveis nedstengt og mange sykehusinnleggelser.
  Vaksinemotstandere, konspirasjonsteoretikere er mindre begavede mennesker. De burde vært tvangsvaksinert eller internert i leire på Jan Mayen.
  Det er ingen menneskerett å påføre andre sykdom og død, slik denne gjengen med tilbakestående mennesker gjør.

  2
  1
  • Nei, det har du jammen rett i, det er ingen menneskerett å puste på andre og påføre andre sykdom. Nå er det virkelig gale, noe som aldeles ikke var tilfelle i dette landet i fjor da nesten ingen var vaksinert. Der du ønsker andre har du full anledning til å bo selv.

   1
   2
  • Vi har massiv smitte nå på grunn av vaksinen. Har du ikke fattet det ennå? Delta og Omikron er i sprøytene

   2
   4
 4. Hvis Gud skapte mennesket i ditt bilde, er vel intern krangling, konflikter og krig en del av guddommens personlighet 😉

  For håpe dommedag kommer i det nye året. Så slipper vi flere nyttårsforsetter. Trengselstiden med sørpeføre på Østlandet kom i hvert fall i natt.

 5. Disse vaksinasjons fanatikerne minner meg mest om de som lider av Trump derangement syndromet. Det er omtrent det samme de er pk global sosialister hele gjengen.

  • Det her har ingen ting med personlighets forandringer, det er bare konspirasjoner og fantasi, vaksinasjon fanatikere er pk globalister og er gjerne født med egenskaper som bla det å like å plage og true andre mennesker, vaksinen i seg selv er ikke så farlig, men det er det at vaksine sertifikatet er det som etterhvert vil bli til dyrets merke som vi vil bli tvunget til å ta .

Det er stengt for kommentarer.