Russisk angrep på Odessa -Ukraina sliter med å få oppmerksomhet i vestlig presse

Russiske styrker har i natt gjennomført et kraftig angrep mot militære mål i Odessa. Russland fortsetter sin spesielle militæroperasjon med å svekke Ukraina militært med å slå ut militært utstyr levert fra NATO land. 16 mai slo russiske Kinzal missiler ut et batteri med USA leverte patriotraketter og russerne tok nylig ut et gigantisk lager med britiske atomgranater som forårsaket en voldsom eksplosjon i Khmelnitsky. I vestlige medier har angrepet mot granatlageret i Khmelnitsky blitt neglisjert.

“Russland traff NATO sitt våpenlager i Ukraina, der ble det oppbevart utarmet uran som var ment å bruke mot den Russiske befolkningen. Støvet som nå legger seg over områdene det gjelder er ekstremt farlig og folk rømmer til Polen! Har ditt “gammel media” MSM skrevet om dette? Har de skrevet om NATO sin bruk av utarmet uran?” skrev Chris Lie som la til dette ordtaket 💥”Den som graver en grav for andre faller selv deri”💥I natt ble Odessa angrepet melder en kilde på Twitter.

Én tanke om “Russisk angrep på Odessa -Ukraina sliter med å få oppmerksomhet i vestlig presse

 1. Jeg sørger ikke når Russland går løs på militært utstyr levert fra NATO land.

  Jeg ber for Zelensky og alle hans soldater og for Putin og sine. Mest for vettet til begge disse ledere.

  Er i mot at vi gir utstyr. Jeg sa tidligere at det vil ingenting hjelpe. Flere vil dø. ENORMT mange flere. Flere barn vil miste fedrene sine.

  Vet ikke HVOR mange som har sett dumt på meg å sagt, jamen MENER du vi ikke skal hjelpe dem?

  Er DERES spørsmål så mye mer klokt sagt da?

  Hvor er FREDsmegling? Hvor er l«gi og ta» ?

  Har kjentfolk i Ukraina som jeg ber for. Håper det snart roer seg. Men fred tror jeg ikke det blir.

  Denne bør vi se kanskje:

  https://www.nrk.no/presse/programomtaler/hackere-i-tjeneste-for-ukraina-i-brennpunkt-dokumentaren-cyberkriger-1.16403425

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.