Russia Today: “Norge og Nederland har “stille signalisert” at de er villige til å levere F-16 jagerfly til Ukraina

USA og Joe Biden regimet motsetter seg foreløpig at Ukraina skal få aktiv trening i bruk av F-16 jagerfly fra Lockheed Martin. Den ukrainske lederen har lenge presset på for å få F-16 jagerfly til krigen mot Russland uten at han så langt har oppnådd dette. USA sier foreløpig nei til Kievs ønske. Imidlertid skal fire land, deriblant Norge og Nederland stille ha signalisert at de vil gi F16 fly til Ukraina. Dette i følge en anonym ukrainsk kilde som har fortalt dette til New York Times, skriver Russia Today. Samtidig skal Norge bidra med ytterligere langtrekkende artilleri til krigen, melder NRK.

The unnamed Ukrainian official told the NYT that four nations, including the Netherlands and Norway, have “quietly signaled” that they are ready to supply Ukraine with the warplanes produced by Lockheed Martin. F-16s contain classified technology and Washington’s allies must obtain special “releasability” permission from the Pentagon to even discuss it with outside partners such as Ukraine, a senior US Defense Department official explained to the paper. (sitert fra Russia Today) -Norge som angivelig medvirket til sprengningen av Nord Stream rørledningene i september i fjor er helt i føringen når det gjelder å støtte Kiev regimet militært. Som et av verdens mest konforme land er det lite krigsmotstand i Norge. Derfor aksepterer folket at AP regjeringen og stortinget skal svi av 75 milliarder kroner på Ukraina mens ting her hjemme forfaller. Norge har markert seg som et av de mest russisk-fiendelige land i Europa. Tidligere var vi kjent som en fredsnasjon som forsøkte å få slutt på krigen rundt om i verden gjennom å bruke Nobels fredspris som et verktøy for fred. Nå er vi blant de sterkeste krigshissere i Europa.

7 tanker om “Russia Today: “Norge og Nederland har “stille signalisert” at de er villige til å levere F-16 jagerfly til Ukraina

 1. Norge har tatt ut alle sine F-16 jagerfly av tjeneste. Det sies at disse nå blir pusset opp. Men det er nok USA som bestemmer om Ukraina skal få disse flyene siden de er produsert i dette landet. F-16 jagerne er langt bedre enn de gamle russiske MIG-flyene som Ukraina disponerer. Men russerne har produsert moderne jagerfly som er stelth – vises ikke på radar – og som kan ta opp kampen mot F-16.
  Jeg undrer hvor den siste store røde streken går for president Putin – der han tyr til atomvåpen. Han vil nok ikke bruke A-våpen nær russiske grenser – slikt kan gå ut over egne innbyggere ved radioaktivt nedfall.

  2
  3
  • Det er nå New York Times som er kilden for dette og en anonym ukrainsk tjenestemann skal være den New York Times bygger sin informasjon på. Russia Today gjengir jo New York Times her.

   1
   2
 2. I dag leser jeg at USA har godkjent at vestlige land sender F-16 jagere til Ukraina. Da starter nok opplæring av ukrainske piloter ; slik at de kan håndtere slike fly.

  1
  1
  • Ture. Det er som om verden drives videre mot global krig.
   Vi er tydeligvis i trengselstiden.
   Messias kommer snart igjen!
   Må Herren gjøre sitt folk rede for de trengsler som kommer.
   Måtte kristenfolket få olje på sine lamper slik at de kan stå seg gjennom denne lidelsens tid.
   Torah-kodene om president Biden og Kamala Harris viser oss hvor dette bærer. Man må nesten være blind for å ikke se det.

  • Er det tett før hodene ruller i Norge nå RT? Regner med at du har sett antikrist sitte i tempelet også, på Dagsrevyen?

   2
   1
 3. RUSSISK STORØVELSE I BARENTSHAVET
  Denne øvelsen starter fredag der 15 krigsskip samt fly og helikopter deltar. Den blir ledet fra ” Admiral Usjakov ” og de skal blant annet øve på antiubåt-krigføring.

Det er stengt for kommentarer.