Rick Joyner oppfordrer folk til å rømme California i forkant av kraftig jordskjelv

Den karismatiske profetrøsten Rick Joyner som er mislikt og forhatt i enkelte kristne
rick-joyner-2kretser mener nå at tiden er inne for Guds folk til å evakuere California. Som kjent står deler av California i flammer etter mer enn fire års sammenhengende tørke, og dette blir av Rick Joyner i Morning Star Minestries ansett som et varselskudd. En rekke profeter har advart om at California vil komme til å oppleve et massivt jordskjelv. I følge Paul Cain var jordskjelvet i San Francisco i 1989 bare et varselskudd for det “big one” som vil kunne inntreffe nærmest når som helst

Den ekstreme tørken store deler av California nå opplever er allerede definert som
tørke-california2en 500 års tørke og enkelte profetiske røster har lenge hevdet at denne tørken er av apokalyptisk karakter. Både internasjonalt store karismatiske røster, men også enkle ubeskrevne hverdags-kristne kan fortelle at de har fått budskap som forteller at Gud kommer til å ryste Amerika både finansielt og gjennom jordskjelv som er et av de eskatalogiske tegnene Kristus selv taler om i evangeliene. Menn som David Wilkerson, Rick Joyner, Paul Cain og Bob Jones og en rekke andre har lenge advart om at California vil få oppleve Guds vrede i form av jordskjelv. I følge Rick Joyner skal Bob Jones ha vært veldig detaljert om et slikt jordskjelv og pekt på at det store jordskjelvet i Japan i 2011 var et varsel på det som skulle komme til California. I følge Bob Jones skulle folk vente med å begynne å evakuere fra California inntil jordskjelvet i Japan hadde blitt en realitet.

Har bedt om at Gud sender tørke og ild til California for å tvinge folk til å rømme

california-fire

“Jeg har bedt om at noe slikt som en tørken skal komme over California, slik at folk blir tvunget til å flytte bort fra området,” sier Joyner i en samtale med Jim Bakker. På spørsmål fra Bakker om Rick Joyner oppfordrer folk til å flykte eller flytte California svarer Joyner dette: “Ja, jeg forteller folk at nå er tiden inne til å komme seg vekk, med mindre Gud ber dem om å bli, fordi (jordskjelvet) vil fremkalle en stor høst for Guds rike og da må noen være der, -avslutter Rick Joyner som er en del av den omstridte karismatiske ny-apostoliske bevegelsen. Samtidig som Rick Joyner advarer California om det store skjelvet opplever en rekke områder i California at jorden regelrett skjelver under deres føtter. Bare i løpet av de siste ti dagene er det registrert en femti talls jordskjelv mellom 2,5 og 5 på Richters skala i California

3 tanker om “Rick Joyner oppfordrer folk til å rømme California i forkant av kraftig jordskjelv

 1. Hei Torstein!
  Ja, du har helt rett, og det neste spørsmålet er: Hvor skal Guds folk da reise? Svaret gir seg selv, til Israel.
  Men det kan jo vi ikke enda, fordi Israel er kun for jøder. (Juda stamme.) Så hva gjør vi da? Jo, først må den 3. verdenskrig komme, da vil nok Israels grenser åpnes også for de andre stammene.
  Det er også et tankekors, at idag er det så godt som ingen troende i Israel! De fleste av de nikkende jødene leser ikke engang det gamle testamentet! Men de har en muntlig overlevering helt fra år 300 før Kristus. Disse bøkene finnes det 36 stykker av.

 2. Ifølge de bibelske profetiene vil fienden trampe inn i Israel og tusener vil falle før Jesus setter føttene på Oljebjerget. Nei, Israel er definitivt ikke det landet jeg ville reist til.

 3. Hei igjen Torstein.
  Vi skriver forbi hverandre i denne saken. Du må huske på, at det hele tiden er snakk om ISRAEL, altså de 12 stammene. Du tar bare med den ene, Juda, stamme. Dette blir feil.
  Så nå du skriver at jødene må komme seg ut av USA, så er det riktig, men du glemmer helt de 11 andre stammene!
  Helt konkret så må hele den hvite befolkningen også komme seg ut….

Det er stengt for kommentarer.