Slik utkjempes kampen for barna i mors liv i Amerika

abort-obamaAbortkampen som nærmest er lagt død av en samlet kristen kirke her hjemme pågår ennå for fult i Amerika som nå kanskje opplever sitt siste kall til omvendelse før Guds hellige dom vil måtte komme. Utenfor skoler, utenfor vår tids dødsleirer som er abortklinikker pågår en kamp bokstavelig talt for livet mens helhjertede kristne desperat forsøker å få sitt budskap mot fosterdrap ut til mennesker. Men der Guds folk er for å kjempe, møter også djevelens folk opp for å stå i mot dem som kjemper for livet. Sjekk ut de to videoklippene fra dagens abortkamp USA

I videoen overfor har fienden sendt en rektor (i rød genser) som forsøker å samle inn løpesedlene gruppen av kristne deler ut til de passerende. Denne mannen vil en dag stilles til regnskap for Gud og dømmes til evig fortapelse borte fra Gud og hans åsyn dersom han ikke vende rom og gjør bot. I videoen nedenfor ser vi velkjente Tony Miano fra blant annet programmet “The Way Of The Master” i aksjon utenfor en dødsleir der ufødte barn myrdes.

I videoen under slutter noen modige High School elever seg til gruppen som demonstrerer sitt syn på abort. De to guttene er også villig til å dele ut løpesedler og holde skilt som forteller at abort er å ta livet av et lite barn. Dette er slik hverdags-kristendom vi vil se i Norge, og som kanskje også kan bringe vekkelse og håp til vår egen nasjon som raser mot dommen.

Én tanke om “Slik utkjempes kampen for barna i mors liv i Amerika

  1. “Abortkampen som nærmest er lagt død av en samlet kristen kirke her hjemme…..”
    Ja, det det er veldig sjelden jeg har hort en tale som tar opp dette temaet. Men det er en verkebyll i samfunnet Filosof Marius Mjaaland, skrev paa blogen sin paa forskning.no, at abort er ubehaget i samfunnet vaart

    Det eneste fórum hvor dette temaet har blitt tatt opp, er Kvinner i nettverk, hvor det har blitt sagt at det mest utrygge stedet for et barn, er i mors mage. Nei, det er ikke lett aa gaa ut paa gater eller utenfor skoler med plakater med et budskap om at det aa utfore abort er aa ta liv. Saa,hva kan vi gjore foruten aa gaa ut med plakater? Jo vi kan be til Gud hver dag om at han kaller paa den som i dag tenker paa aa ta abort,at den eller de snur om og sparer et liv. Ja, tenk om bare ett liv kan bli spart.

Det er stengt for kommentarer.