Republikanerne mister senatet, på tre måneder er Amerika snudd opp ned politisk

Onsdag ble det klart at Demokratene har tatt tilbake flertallet i senatet og dermed vil Kamala Harris og Joe Biden få et solid styringsgrunnlag for å oppheve det meste av Trumps politikk. I løpet av noen få måneder kan en Harris/Biden adminstrasjon ha omgjort alle de konservative endringer som er blitt gjennomført under Trump adminstrasjonen. Det er ventet at den kommende Harris/Biden administrasjonen vil bevilge mer penger til Planned Parenthood og fjerne noen av de unntaksregler kristne organisasjoner har hatt i forhold til ansettelse av mennesker som lever i likekjønnede ekteskap.

I tillegg er det ventet at Kamala Harris og Joe Biden vil omgjøre president Trump opphevelse av Obamas presidentordre som tillot at transkjønnede selv kunne avgøre om de ville bruke gutte eller jentetoalett i offentlige skoler. Påtroppende president Joe Biden og påtroppende visepresident Kamala Harris har lagt en rekke planer for hva de vil gjennomføre i sine første hundre dager i regjering. Samtidig som dette skjer står fremdeles Mark Taylor og hans tilhengere fast på sin opprinnelige profeti om at Trump vil få to perioder i det hvite hus. Selv mener Taylor at Trump vil få to sammenhengende perioder og Taylor mener at det som skjer nå, er at Gud avslører urettferdige og korrupte dommere, politikere og mediefolk. Både Taylor og hans tilhengere er faste i troen og understreket det under et nytt talkshow lagt ut på YouTube natt til onsdag norsk tid.

Facebook Comments

5 tanker om “Republikanerne mister senatet, på tre måneder er Amerika snudd opp ned politisk

  1. Hadde de «falske bullshit» profetene hos Sid Roth og andre, talt sant, ville Trump vunnet valget. Siden Gud har full kontroll kan det jo være Hans vilje. Kanskje Trump kan takke seg selv? Ingen statsledere taler så nedsettende om sin politiske motstandere som Trump har gjort

  2. Det blir ikke bedre fordi det blir flere som ikke er beskyttet av loven. Det betyr at færre ufødte ser dagens lys.

  3. En mer rettferdig fordeling, mer omsorg for svake grupper, færre aborter, stabilisering av pandemien og økonomien.
    Trump har feilet fundamentalt. Dette kan kun bli bedre!

    3
    1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *