Regjeringen vurderer portforbud og sender forslag ut på høring -en iskald, mørk og lang vinter ligger foran oss

..Justisdepartementet skal den siste tiden ha utredet mulighetene for å innføre portforbud i Norge under coronakrisen. Espen Nakstad sier det skal svært mye til for at det blir aktuelt. I går hoppet smittetallet opp til 935 og er det høyeste noensinne under Coronakrisen i Norge. I følge NRK kan portforbud være et tiltak regjeringen vil ta i bruk. Det er også NRK som bringer nyheten om at regjeringen skal ha utredet muligheten for et portforbud. Poenget med utredninger skal være å ha alt det lovmessige på plass dersom landet kommer i en situasjon der regjeringen mener portforbud kan være en fornuftig strategi for å begrense smitten av viruset. Tirsdag ble det i Norge registrert 935 nye smittede og trenden er stigende. 129 personer er innlagt og 465 skal ha dødd av Covid-19 relaterte sykdommer

Ensomhet, angst, mentale lidelser og selvmordstanker er blitt mer vanlige blant folk under Corona nedsteningen. Portforbud vil øke fortvilelsen mange kjenner på.

En rekke land i Europa har innført portforbud og når regjeringen nå lufter temaet er det grunn til å forvente at dette vil bli neste skritt. I et dokument lekket 10 oktober fra den canadiske regjeringen om hva slags planer de har lagt for å få total kontroll og sikre innføringen av The Great Reset og Agenda 2030 er portforbud eller husarrest av befolkningen et viktig ledd. Regjeringen legger dermed opp til ytterligere isolasjon av mennesker som allerede er hardt tynget og kuet av inngripende tiltak. En lang, kald og mørk vinter, vår og sommer ligger foran oss. Covid-19 er redskapet for innføringen av det kontroll samfunnet Åpenbaringsbokens kapittel 13 omtaler. Nyheten om at portforbud er en mulighet som ligger på bordet skaper sterke reaksjoner i kommentarfeltet i Resett som er ett av få medier som ennå tillater at vanlige folk kan uttrykke hva de mener: “Nå gir jeg opp,” skriver en av leserne. “Dette er bare begynnelsen. Galskap!,” skriver Hrodebert Hildebrand. ” Portforbud my ass… Folk må XXX våkne opp nå.. Nå er nok nok 😠😠😠 lukter mere og mere Diktatur i vesten…” skriver Tom Barrang. “Vesten slik det var, er ferdig! I årene som kommer vil vi se økende fattigdom og uro. Mulig også opptakten til revolusjon. Kina vil antageligvis bli stormakten vi må forholde seg til. Sjakkmatt,” skriver DonkeyKing.

Mistet troen på munnbind

Bleie foran munn og nese har lite effekt

“Har de religiøse mistet troen på munnbleias virkning,” spør Ragnar Lodbroge  og får kontant svar av “TrollSpeilet2020”: “De har aldri trodd på den for smittevern… bare som ett rituale for underkastelse. Dehumanisering. Slaver. Kveg…”  “Forrige gang vi hadde portforbud i Norge var det de tyske okkupansjonsstyrkene og deres norske lakeier som innførte det. Dagens landsforrædere som har overført makten til EU/EØS følger ideres spor,” slår Jarle Synnevåg fast. “Et eventuelt portforbud vil være en krigserklæring fra Erna mot eget folk,” skriver signaturen “MakeNorwayGreatAgain” “Diktatorisk regjering….Gir unntak fra karantene tid, for utvalgte, som om disse ikke kan smitte…
Sharia-råd og religions-rasisme Erna Solberg, lærer lett, av sin kinesiske kollega…
Folkets beste, er så langt unna disse leders tanker, man kan komme.
Hvordan skal portforbud kontrolleres i et land, der politiet er fjernet!?,” spør Svein Pedersen. Robert Estertun foretar noen juridiske betraktninger av loven som nå kan bli satt til side: “§ 106. Alle som oppheld seg lovleg i riket, kan fritt ferdast innanfor grensene og velje bustad der.” Mens David A legger til dette: “I tillegg har man menneskerettighetene artikkel 13, som trumfer enhver smittervernlov: “Enhver har rett til å bevege seg fritt og til fritt å velge oppholdssted innenfor en stats grenser.” -Unntatt de som ikke har tatt den frivillige koronavaksinen. De kan fritt fengsles i sitt eget hjem,” slår signaturen V fast. Velkommen til 2021! :-En langt, mørkt, kaldt og isolerende Uår ligger fremfor oss..

Agenda2030 -Coronapandemi-vaksinasjon, the great reset -Satans drøm er i ferd med å oppfylles

Facebook Comments

6 tanker om “Regjeringen vurderer portforbud og sender forslag ut på høring -en iskald, mørk og lang vinter ligger foran oss

 1. Det er underlig at personer – som tydeligvis er motstandere av tro og kristendom -finner det passende å kommentere på denne kristne nettsiden. Noe interessant må de utvilsomt finne her.
  Vi må nyte disse dagene : Nå er det bare en pandemi verden har å hanskes. Det blir nok langt verre i Trengselstiden – om vi skal tro på Yeshuas ord om de siste tider. Krig og rykter om krig : Vi har tre atom-makter i Østen som kan barke sammen når som helst : Kina , India og Pakistan. Den kinesiske lederen har gitt instrukser til sine væpnede styrker om å klargjøre for krig.

  NRK skulle sendt filmen : ” Skjelvet ” – men tatt den av sendeskjemaet grunnet omstendighetene i Gjerdrum. Denne filmen omhandler visstnok et fremtidig jordskjelv i Oslo-regionen ( siste kraftige skjelvet var i 1904 ). Kan hende vi i stedet får et nytt skjelv der – om Frelserens ord blir virkelighet .
  Portforbud blir det nå planlagt for her i kongeriket – men EU må godkjenne planene først – fikk vi vite i kveld. Vi er med andre ord ikke ” herre i eget hus ” lenger – selv om vi to ganger har sagt nei til EU-medlemskap i folkeavstemming.

  • Du har mange fine tanker Ture. Men endetiden begynte med første verdenskrig, Spanskesyken og deretter fortløpende den andre verdenskrigen. En altødeleggende tredje verdenskrig vil neppe Jahveh/Jehovah tillate. Bare nesten, for “Han skal ødelegge de som ødelegger jorden” og “jordens søyler skal aldri i evighet rokkes”, sier Han.

   At “himmel og jord skal forgå” betyr derimot at både regjeringene (himlene) og jorden (folkene) skal ødelegges i Harmageddon. “Jorden” betyr “folkene” andre steder i Bibelen også. I 1. Mosebok heter det jo: “Hele jorden talte ett språk”. Vi skjønner at dette ikke betød at Galdhøpiggen snakket.

   Enden heter det imidlertid om at skal komme “i en time vi ikke tenker det”. Altså meget plutselig. Det heter også at “oljen og vinen skal ikke røres”, hvilket indikerer at det vil eksistere rimelig luksuriøse nytelsesmidler helt frem mot enden.

 2. Det skremmer meg Magdalena at sånne som deg blindt tror på det myndighetene sier , når alle som vil ser at de har tatt på seg keiserens nye klær !

  Dette er ikke noe mindre en innspurten til dyrets merke , jeg håper det går opp for deg Magdalena før det er for sent , for tro meg Magdalena en dag vil det gå opp for deg ,

  Vil du Magdalena om det blir påkrevet si ja til få ett chip implantat eller en tatovert qour kode som fungere som helse sertifikat og om du ikke har den så kan du ikke reise ikke gå på butikken osv …

  Vil du det Magdalena?

 3. Det er mange som oppfører seg som bortskjemte unger i trassalderen.som om regjeringen skulne gått til et slikt alvorlig skritt for morro skyld, eller som ekstrem religiøse miljøer hevder, om diktatur, og forberedelse til antikrist
  Samtidig som de sutrer og klager.
  Ta for eks. Jødene under andre verdenskrig.
  Hva om ikke flere av jødene var villige til å gå i skjul, og leve måneder og år i kalde kjellere og loft uten å kunne lage en lyd på dag tid, samt ikke ha lyset på .
  Hva om kongen hadde nektet å flykte til England, og klaget over å måtte forlate slottet i hele 5 år. Og slik kunne jeg ha fortsatt.
  Dere der dere ikke bare som barnslige fjols men også som spredere av løgn, bedrag,og oppdiktede konspirasjonsteorier.
  Nå blir mange av dere stilt til veggs. Skal dere godta at En mengde gosselige profeter er falske, eller skal dere ro dere i land, med at de egentlig mente noe annet, og bla,bla bla. Hva med vold som sier i en setning at han ikke skal ta vaksinen, fordi han er vaksinert med Jesus, og i neste preken så skjeller han på dem som er så hysteriske at de ikke vil ta vaksinen, forde de tror den er fra helvete. Og sier til dem . Vi ble vaksinert mot tuberkulose osv. Så slutt med hysteriet og ta vaksinen . Og slik fortsetter det. Og nå har også vslget i USA slått feil i deres trassig hoder. Godag mann økseskaft .
  Våkn opp, trassig sutrete

  1
  2
 4. Og dette applauderer deler av kristenfolket tipper jeg. Ganske skremmende at regjeringen vurder å ta i bruk husarrest og portforbud.
  Vi skal splittes opp og gjøres sårbare.
  “United we stand, divided we fall.
  Forstår at regjeringen har skjønt sannheten i dette.
  Et diktatur senker seg over landet. Er vi ikke slaver, skal vi bli det.
  Guds folk er et kuet folk, et svakt folk, et nedtrykt folk.
  Håper noen begynner å reise seg.

  4
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *