Fra Resett: Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk kaller Trump en «dypt udemokratisk narsissist»

Redaktør Vebjørn Selbekk i avisen Dagen bryter igjen med evangeliske kristne

Dagen redaktør Vebjørn Selbekk høster nå pepper etter å ha omtalt Donald Trump som en “dypt udemokratisk narsissist”. “I USA har Donald Trump  støtte i de kristne, evangeliske miljøene. Her hjemme har imidlertid Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk lite godt å si om ham. – Donald Trump er den mest udemokratiske president USA har hatt siden Richard Nixon måtte forlate Det hvite hus i skam for snart 50 år siden, skriver han i en lederartikkel tirsdag 5. januar. Donald Trump har ikke gitt opp kampen om «å fortsette å styre USA mot det amerikanske folkets vilje», skriver Selbekk og fortsetter: – I egne øyne er han den rettmessige presidenten til tross for at velgerne stemte ham ut for over to måneder siden. Nederlagene i alle rettsprosessene han har initiert – inkludert krasjlandingen i Høyesterett – har tilsynelatende heller ikke gjort noe inntrykk,” skriver Vebjørn Selbekk som lenge har hatt et horn i siden til evangeliske kristne.

Ville ha støttet Joe Biden foran Donald Trump som han kaller “narsissist”

Både blant egne lesere og i kommentarfeltet i Resett får Selbekk endel pepper for sine utfall mot den eneste presidenten som har anerkjent Jerusalem som Israels hovedstad, som har flyttet USAs ambassade til Jerusalem og som har tatt et tydelig standpunkt mot abort. Alt dette spiller lite rolle for Selbekk og det religiøst korrekte Norge som har hatet presidenten fra første dag. Flere har kommentert Selbekks leder og forkynner David Auke formulerer det slik: “For oss som har orket å i hvert fall følge LITT med på ‘USA-eksperten’ Selbekk de siste 4 årene så er det en fysisk aktivitet vi ender opp med og det er hoderisting. Selbekk bare fortsetter å trampe i klaveret og dumme seg loddrett ut igjen og igjen og igjen og man kan bare lure på om hvorfor i alle dager han ser på seg selv og ønsker å kalle seg en redaktør for en kristen avis. Vi vet jo hvem som er løgnens far og Selbekk har utvist en sånn tålmodighet og vennligsinnethet mot løgnerne i det demokratiske partiet at man bare må innse at skipet til Selbekk bla. når det gjelder hvilken side han har støttet i amerikansk politikk er som et lite skip ute på et stormfullt hav helt uten retning og med revne seil……. Hva i ALLE dager skal kristne i USA med fiender når de har en sånn ‘venn’ i Selbekk…”

David Auke er kritisk til avisen Dagen

Tankesmien Operasjon Nehemia skriver dette: “Donald Trump har vært en av de mest splittende personene som har innehatt presidentembetet i de over 230 årene det har eksistert. Men det er etter valgnederlaget han har vist sin aller verste side: Den dypt udemokratiske narsissisten som ikke bryr seg det minste om folkets vilje.” Hei Dagen – Trump er den best likte sittende presidenten i USA sin historie. Han fikk mange millioner flere stemmer enn Obama på sitt beste og det er utrolig at dere kan gi ham denne karakteristikken. Hvordan sammenligner dere de fire siste årene med Demokratenes forsøk på å omgjøre folkets vilje med disse ukenes forsøk på å få prøvd et valg forann en domsstol?”  ” Det må kunne forventes av en redaktør at han følger bedre med på hva som er bakgrunnen til at Trump og mange andre i USA ikke uten videre godtar juks i valget. Det er skremmende dårlig og føyer seg inn i en lang rekke uttalelser fra Selbekk i lang tid,” skriver Rune Holt. “Skal man leve på pressestøtte forventes det at man følger strømmen og leverer folket meninger bifalt av staten,” slår Jonas Hvalstrand fast. “Selbekk er en oppegående person, men han og Dagen er i lomma på politikkerne for å få pressestøtte. Derfor sleiker han både msm og politikkerne opp etter ryggen. At han rakker ned på Trump er han vel derfor programforpliktet til. Feig fyr!,” skriver Karl Kun, “Trump har virkelig lykkes med å delvis drenere sumpen og få frem krypene over hele kloden. :-),” skriver MercyRiver. “Hans uvitenhet skuffer oss evang. kristne og venner av Israel. Han gav en islamist fast spalteplass, og mistet mange betalende abonnenter, etter dette kommer sikkert flere til å trekke seg. Regner med han er som andre enfoldige nordmenn, de får med seg Dagsrevyen, TV2 og kanskje Aftenkampen, og tror de er opplyst. Det er en enorm nasjonal krise, for i tillegg kommer et sub standard “utdanningssystem,” hvor all glupingene i pressen får “utdannelse. ” Norge I Dag holder et mye høyere nivå, og ble nektet pressestøtte, det ligger nok. Selbekk tilpasser seg “the pay master.” Går Pravda,” skriver W Kirkehøyden, “Når Selbekk valgte å forsvare han som vil at barn skal kunne aborteres til etter fødselen, avskrev han seg selv egentlig,” skriver John Magne Trane.

 

Facebook Comments

7 tanker om “Fra Resett: Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk kaller Trump en «dypt udemokratisk narsissist»

 1. Kanskje Selbekk får fortelle hva han sto for som redaktøre for trosbevegelsen på 1990 tallet – bla. at kristne kunne ha demoner, og kunne bli fri fra det. Eller den avslørende boken som avslører frimureriet – også gitt ut på 90 tallet. Men idag er han på “rett” side, derfor motarbeider ikke MSM han – men alt peker på at han er langt borte fra alt som heter Gudsfrykt. Han angrep også den profetiske tjenesten Jeremy Hoff, og fikk “hele” landet til å avsky han.

  Han jobber imot Bibelen og Gud – han går på en farlig vei, akkurat som Bileam. Bileam ble fristet av rikdom, for å forbanne Israel. Hva har Selbekk fått, som gjør at han avskyr Åndens gjerninger, som ikke passer inn i hans verden?

  2
  1
  • Du har helt rett Tore. Selbekk har endret seg svært mye for å få innpass msm kretser. Han har tatt Dagen i feil retning og er blitt religiøst og politisk korrekt.
   Jeg skjønte det da han avviste et innlegg Ludvig Nessa sendte avisen om fosterdrap.
   Dagen var en gang en bastion for bibelsk kristendom, nå er avisen blitt en kopi av Vårt Land.

 2. Selbekk har helt rett. Dere , Jan Hanvold og hans seneste kjære gjest, Auke og deres likesinnede sprer løgn og falske konspirasjonsteorier. Jeg har sagt litt om dette i dag på Hanvolds profil.
  Takk gode Gud, demokratene og Biden har vunnet begge setene.

  2
  5
 3. Selbekk ville stemmer og heier på Biden som står for et syn der det er en rettighet å drepe barnet ved fødsel. Selbekk utgir seg for å være kristen, men er i realiteten en falsk løgnaktig hykler som dyrker løgnen og mørkets fyrste og lirer av seg satans løgner om Trump. Han kaster skam over avisen Dagen med sine løgner og burde fratre fra redaktør ansvaret. De tidligere avdøde redaktørene i Dagen snur seg i graven over Selbekks skinnhellige hykleri.

  5
  3
  • Zzzzz….aborttallene gikk ned med 30 % under Obama/Biden. Demokratene fører en atskillig mer sosial politikk, med mer til svake grupper. Flere enslige mødre og vanskeligstilte par har et sosialt sikkerhetsnett, med Biden enn med Trump. Derfor tror jeg vi vil se at tallene går ned. Det er ikke prinsipielle standpunkt som redder små ufødte barnelov, men en helhetlig god familiepolitikk.

   1
   3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *