Steve Bannons War Room fra klokken 16 onsdag Spennende dager i USA

Facebook Comments

1 tanke om “Steve Bannons War Room fra klokken 16 onsdag Spennende dager i USA

 1. TIL SØKELYS’ LESERE
  Som et viktig ledd også i de norske globalistenes bestrebelser på å kuppe de vestlige land til fordel for en kommende verdensregjering, bør alle Søkelys’ lesere og oppriktige bibelsøkende kommentatorer være informert om at ett av virkemidlene er å knuse den nasjonalkonservative kristenhetens Gud og Fedreland.

  Det er DERFOR religiøse nettsteder som eksempelvis Søkelys plutselig invaderes av ateistiske femtekolonnister som er utdelt oppgaven av sine lagledere å ødelegge atmosfæren mest mulig her inne for å skremme bort kristensøkende sjeler fra å lese Kjell Andersens søkelys på politiske ledere som har kuppet Storting og styringsverk.

  Disse undergravernes viktigste mål er å skrive så mye gørr at fredelige kristendomssøkende ikke orker å besøke dette og liknende nettsteder. Hele deres forsofne strategi er å finne i både nazistenes og stalinistenes lærebøker der den røde tråd var å skremme borgerne til underkastelse under gudløse, totalitære regimer.

  Det er lett å observere at de oversvømmer kristenkonservative nettsteder. Det er like åpenbart at disse hjernevaskede entitetene kun er interesserte i å ødelegge, ettersom de åpent sverger til ateisme og hedendom og naturlig sett aldri skulle hatt interesse for å bruke større deler av sin tid på trosrelaterte blogger. Vi kan derfor enkelt fastslå at det akkurat nå pågår et organisert av falske, onde mennesker hvis eneste mål er å ødelegge de troendes nettsteder.

  Terminologien er til tider finurlig spekulativ og atter andre ganger svært ufin med karakteristikker fra psykiatriens verden til rølpete oppgulp. Så lenge redaktøren tillater disse systematiske undergraverne å kjøre på er det viktig at de oppriktige leserne er klar over at de er utsatt for slike og rett og slett tier dem i hjel. Ikke trykk tommel ned en gang. La disse utsendte global-satanistene bli totalisolerte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *