Renee Moses: Har utsatt bortrykkelsen til 31 oktober

Renee Moses som har spådd at bortrykkelsen skulle ha skjedd i går, har nå utsatt det hele til 31 oktober. Hun har også forandret datoen på videoer hun publiserte i forbindelse med den feilslåtte forutsigelsen om bortrykkelse søndag 24 oktober, slik at de også er gangbare til bortrykkelsen som nå skal komme 31 oktober. En norsk ung mann som har fulgt Renee Moses spådommer om bortrykkelse skriver dette etter at siste spådom feilet: “oddsen er ikke på hennes side…

Renee Moses forutsigelse om bortrykkelse søndag 24 oktober har feilet og i dag, 25 oktober har den notoriske pre-tribulasjonisten og datosetteren tatt ned noen av sine videoer. Imidlertid har hun behold flere av sine videoer som kan danne basis for en ny forutsigelse og en ny dato når hun får “nedlastet” flere puslespill brikker i sin ånd fra Herren. Moses har på tross av sine mange feilslåtte forutsigelser økt tallet på følgere på YouTube.

Håpet om at Gud skal vise henne “dagen og timen” er åpenbart fortsatt tilstede hos enkelte selv om mange nok er langt mer skeptisk til hennes dato-spekulasjoner enn de har vært tidligere. Renee Moses store problem er at hun må vri og tøye på det profetiske ord for å få det til å passe inn i den teorien hun har laget seg. Gud er på ingen måte forpliktet til å bøye seg inn under menneskeskapte tidsrammer og skjema for hendelser i den rekkefølge vi håper eller tror de måtte komme. Bortrykkelsen av Guds menighet vil skje en gang, men dagen og timen kjenner ingen, utenom Faderen  Derfor er alle spådommer om datoer dømt til å feile. Opp gjennom historien har det vært knyttet forventninger og spekulasjoner til mange datoer. Den mest kjente i nyere tid er Harold Campings dommedag 21 mai 2011.