Ed Sheeran hyllet vąksiner: “You’ll be good after jąb number two”. Fikk cóvid.

Den fullvaksinerte Ed Sheeran skal være smittet av Coronavirus og isolerer seg. «Så nå isolerer jeg meg selv og følger myndighetenes retningslinjer», opplyser superstjernen på Instagram. For noen måneder siden gjorde sangeren Ed Sheeran plutselig improvisert reklame for vaksine i en sang. “Moderna or Pfizer will do/ You’ll be good after jab number two”Han deltok også i konserter i mange byer i september for å blant annet “gjøre folk bevissste på vaksine-distribusjon” og ble hyllet av Verdens Helse Organisasjon ved leder Tedros Ghebreyesus: “World Health Organization director-general Tedros Ghebreyesus lent his support to the campaign.”

I tillegg var detr meningen at noen av konsertene skulle legges til Klimatoppnøtet (FN) i november og at man håpet få inn penger til distribuering av 1 milliard vaksinedoser.
Men i dag testet Ed Sheeran selv positivt for covid19 og må avlyse alle opptredener planlagt over flere kontinent fremover og sitte i isolasjon istedet. Hvilken bombe. I våre øyne er det fullstendig tåpelig å gamle med liv og helse over en vaksine som ikke hindrer Corona,