Han er pastor, profet og apostel med 233 000 følgere på Facebook og noen tror han er Jesus i kjødet

Profet, pastor og apostel Joshua Holmes er en populær ny stjerne på den religiøse himmel. Holmes som er godt sminket og ser vesentlig yngre ut enn de 43 år han er, gir et særdeles velstående ytre når han presenterer sitt budskap som i korthet er “gi oss penger og Gud vil gi deg hundrefold igjen. I følge hans tilhengere er Joshua Holmes “Jesus i kjød” og denne Jesus figuren er ikke redd for å briefe med dyre gullringer og smykker. På YouTube har profeten 145 000 følgere og på Facebook har han 233 000 følgere. Apostel og profet Joshua Holmes er i følge sine tilhengere uangripelig og hans budskap er ikke om synd, kors og nåde, men om penger, velstand og suksess i livet. I 2019 fikk profeten som er en typisk “prosperity pimps” noen riper i lakken etter at video avslørte denne Jesus i en forholdsvis tett og kjødelig kropp mot kropp posisjon med kvinnelige medlemmer av hans forsamling.

Joshua Holmes gir tittlene “profet og apostel” et nytt innhold, for mens de bibelske apostlene og profetene var fattige på denne verdens gods og gull, og som oftest fikk en tragisk og brutal skjebne, lever denne apostel og profet for å vise frem all rikdom, glitter og stas og fortelle sine tilhengere at de er guder som har krav på suksess. Imidlertid har denne apostel og profet ikke noen andre evner ett tilsynelatende vellykket ytre og en glatt tunge å vise til. Denne Jesus i kjød har gått på flere skandaler, først med videoen hvor folk kunne se “profeten” i tett kjødelig posisjon mot kroppene til kvinnelige tilhengere, og deretter en video som avslørte profeten som innvolvert i gruppesex med kvinner som er medlem av hans kirke. Videoen var først ett sjokk for mange av hans følgere og økonomiske støttespillere. Men de fleste som reagerte har forlengst tilgitt deres hyrde med den glatte tunge og et optimistisk og materalistisk budskap om at Gud ønsker å dynke deg full av gull, sølv, penger og økonomisk velstand.

 

Som en ung og farget utgave av Benny Hinn flyr profeten og apostelen rundt å sprer sin salvelse og kraft. Legg merke til hvordan hans assistenter fotfølger denne “Jesus figuren i kjød”

 

Prophetic MoonWalk 🔥🔥🔥 Prophet Joshua Holmes

10 tanker om “Han er pastor, profet og apostel med 233 000 følgere på Facebook og noen tror han er Jesus i kjødet

 1. Hvordan klarer dere å finne tak i alle disse “profetene” dere presenterer her på Søkelys?
  Godt gjort, synes jeg.
  Men det er greit å se hva som rører seg der ute. Til skrekk og advarsel.

 2. Han er ingen pastor
  Ingen apostel
  Og ingen profet.

  Stakkars fyr.
  Pengene tok ham også.

  Noen som har et godt eksempel på en pastor i Norge?

  • Noen pastor her til lands du vil henge ut? Som springer rundt i moteklær, er oversminket, med gullkjeder/ringer og som flørter med damene? Og som bare taler om velstand og rikdom?
   Jeg kan ikke komme på noen. Skal det sluttes med å referere til bibelvers som: “Be, og dere skal få..”, “Gi, og dere skal få”, “Gud vil lønne den som søker han” osv.?
   Jeg skjønner du vil vi skal svare “Jan Hanvold”, kalt “Pengepredikanten” i Nrk.
   Men nei.
   Forresten har Hanvold holdt sin sti ren når det gjelder seksuell trakassering og umoral etter at han ble leder for Visjon Norge. Ingen historier der!

  • Forstår godt at det jeg skrev ble misforstått, det skulle ha stått «eksempel på en god pastor i Norge».

   Om du lurer så er Hanvold en jeg ber for. Og om jeg har reagert ved enkelte ting ved ham så er det vel ikke rart.

   Så nå er jeg en som stadig henger ut folk nå…

   «Hanvold holdt din sti ren -ingen historier der» skriver du. Hva vet du om det? Og om det eventuelt skulle være seksuell trakassering eller annen trakassering så er det like galt. Tenker ikke så mye på det, han er ikke min pastor.

   Jeg bare lurte på om noen vet om det finnes pastorer lengre som underviser hele Bibelen, korset, synd, omvendelse, Israel, profetier osv. og ikke hopper over Joh.Åp.

  • Sex og trakassering kommer frem i lyset relativt raskt i disse tider. Men det er ingenting å ta Hanvold på der. Ikke ETT tilfelle! Det er mange som er ute etter å “ta rotta” på Hanvold.
   Er det noe predikanter/pastorer blir felt på, er det sex. Hvis de blir “fersket”, raser alt sammen. Dette vet Hanvold. Han har undervist om dette.
   Jeg har lest at Hanvold tar f.eks ikke et møte alene sammen med en kvinne, det er en person til i det rommet, som vitne.
   Nok om Hanvold. Men jeg har fulgt ham nøye i årenes løp, og kjenner folk som jobber i TV Visjon.

  • Otis, det var da veldig… om Hanvold.
   Og ingenting om at du kanskje forhåndsdømte meg litt?

   Jeg vet hva som er bra med Hanvold.
   Og som ifølge Bibelen hva som ikke er bra. Mange av de beste har forlatt visjon Norge. Flere kommer til å dra tror jeg. Kjenner folk som har jobbet der jeg også. Sier ikke mer om saken. Gud vet alt.

   Her inne i kommentarfeltet henger nesten alle noen ut, men jeg blir oftest snakket til om det. Folk tåler ikke mye feil av meg. Jeg har gått i grøfta mange ganger, angrer, lærer stadig ordlegging og oppførsel av kun et par kloke fyrer her inne, må krype til korset stadig og si unnskyld, og mitt mål er å være slik Jesus har skapt oss til å være.

   Du får det til å høres så bra ut at Hanvold ikke har gjort ditt eller datt. (er svært lite interessert i å høre om hans synder eller ikke-synder angående emnet som du virker svært opptatt av)

   Tenk, «ikke ETT tilfelle» skriver du. Du verden sier nå jeg… Skulle bare mangle. Har aldri blandet meg inn i han og hans 2 el 3 koner heller, det får Gud ta seg av. Jeg vet det ikke er riktig utifra Bibelen. Men i dette kommentarfeltet er ingen av oss bedre enn han kanskje. På forskjellige områder. Alle har vi noe å jobbe med, selv om vi kun har en kone eller en mann -eller ingen. Vi har vel alle kjent på Guds store nåde i ting vi kommer til kort med.

   Du skrivet: «Sex og trakassering kommer frem i lyset relativt raskt i disse tider»

   Nei du… Som det alltid har holdt på -og holder på, tar det sin tid å komme frem i lyset. Årevis. Eller aldri .
   Hvor tar du det fra? Hva vet du om det foregår akkurat nå i Trondheim eller Kragerø el annen plass?

   Du skrivet:»Jeg har lest at Hanvold tar f.eks ikke et møte alene sammen med en kvinne, det er en person til i det rommet, som vitne.»

   Skulle bare mangle. Ingen bør være alene med ham , som er under ham. Hverken kvinne eller mann. De bør ha med seg en.

   Du skriver: «Det er mange som er ute etter å “ta rotta” på Hanvold.»

   Det han kaller «ta rotta på meg» er mange ganger ikke annet enn at de tar opp noe og sier i fra at dette er ikke riktig. Ting har vært urettferdig mot ham og ting har vært helt riktig. Er man stor i kjeften og rett ut litt for mye så bør han ikke vente annet. Og ikke kalle alt forfølgelse.

   Det var ikke Hanvold jeg spurdte om.
   Jeg spurdte om noen vet om en pastor som…(se ovenfor)

   Du skriver: « dette underviser Hanvold om»

   Enhver pastor bør da det. Synes du burde latt det ligge, heh… siden han ikke underviser grundig om gjengifte.
   Og det er ikke kritikk. Bare sannheten. Få pastorer underviser om det. Det burdte gjøres, men jeg ser og forstår det er ingen lett oppgave.

  • Pastoren i Østfoldkirken – selv om det er mer dempet, så er det en noe lignende ånd. Han får også taletid på TV visjon.

  • Hanevold har mye bra han, unntatt at det til tider slippes til folk som kanskje ikke er så bibelske. Men hans omfavnelse av Vaksiner, er vel også ett tegn på at noe er feil i hans ministry.

  • Erik Bedsvaag mener du?

   Virker ærlig og oppriktig, glad i Jesus, glad i menigheten, virker som om han og familien virkelig står på, respekt for mennesker, ønsker det beste for alle i menigheten sin, og andre også😊

   Har hørt ganske mange taler av ham og familien. Mye ok og bra. Men lagt ham helt vekk nå. Bruker ikke tid på ham. Savner det meste i hans taler. Han er som alle andre. Ingen flere kommentarer om ham.

   Regner ikke med at du forstår dette Tore, siden du foreslo ham. Ferdig snakket om dette.

 3. Kan godt skjønne at unge jenter faller for den profet og apostel.
  Han stråler ut av alt annet enn Guds herlighet og hellighet.

Det er stengt for kommentarer.