Renee Moses: Bortrykkelse til uka er bekreftet -bortrykkelse fredag 24 juli 2020

Reene Moses har spådd bortrykkelsen mange ganger. Nå har Herren avdekket for henne at den første bortrykkelsen vil finne sted fredag 24 juli 2020.

Har du planer for noe helgen 24 til 26 juli kan du like godt legge om på planene og ta sikte på en bortrykkelse i stedet. I hvert fall dersom vi skal tro den kontroversielle YouTube profetinnen Renee Moses som nå er ute med en ny spådom og dato for menighetens bortrykkelse. Etter en god del utsettelser har den kvinnelige YouTube profetinnen med 71330 følgere fått en ny puslebrikke fra hennes herre, som angivelig bekrefter at 24 juli 2020 er datoen på den første av to bortrykkelser som skal finne sted de neste få måneder. Blir du ikke bortrykket til himmelen den 24 juli, vil du få en ny sjanse den 12 oktober, og de knappe tre månedene som er i mellom, er i følge Renee Moses siste spådom, en 80 dager lang renselse eller “den store trengsel” som vil ende opp med den andre bortrykkelsen 12 oktober 2020. Blir du ikke bortrykket den 24 juli, er du det hun kaller “left behind hellige -som i følge Renee Moses er de fem dårlige jomfruer eller “uforstandlige brudepiker” (Matteus 25) som de kalles i bibelselskapets 1978 oversettelse.

Harold Camping spådde dommedag 21 mai 2011 -og har gått i grava som falsk profet. Renee Moses har spådd bortrykkelsen og dommedag hvert år siden 2012 -og har fremdeles 73000 følgere som stadig får servert sludder av den falske profeten

I følge Renee Moses vil de som tar del bortrykkelsen til fredag være de fem kloke brudepikene, mens de fem uforstandige, vil bli latt tilbake å gå gjennom den store trengsel som skal vare i 80 dager frem til den andre bortrykkelsen den 12 oktober 2020. Renee Moses som har skrevet boken “Rapture Puzzle” står også bak to forskjellige YouTube kanaler med tilsammen 71330 abonnementer. Hun har også nettsiden https://dayofthelord2020.webs.com. Siden 2013 har hun vært eneste år opprettet en nettside dayofthelord 2019-2018 osv osv. På grunn av mange feilslåtte profetier og spådommer om bestemte datoer har Renee Moses vært tvunget til å redigere  både navnet på nettsiden og ikke minst innholdet i sitt tvilsomme “Rapture Puzzle”. På tross av at Renee Moses har spådd feil om bortrykkelsen et tjuetalls ganger, finnes det fremdeles godtroende og forvirrede fjols som fullt og helt tror at det er Gud som gir henne “nye lys” over datoen på bortrykkelsen.  I videoen under kan du høre hennes siste forutsigelse om bortrykkelsen 24 juli 2020 og den andre bortrykkelsen etter 80 dager i den store trengsel. Som forventet, 24 juli kom og gikk uten noen bortrykkelse -og i kjent stil har den falske profeten nå fjernet videoen som minner henne om nok en pinlig og feilslått profeti om en bestemt dato.

https://www.youtube.com/watch?v=NnKQjdxNjwM

Den forførte hjord

Selv om Renee Moses har tatt feil i alle sine spådommer eller forutsigelser siden hun begynte som YouTube profet finnes det fremdeles forførte personer som tror henne. Blant annet Eric B som omtaler seg selv som assisterende pastor: “Thanks for sharing. I am guest teaching at Church this Sunday (assistant pastor). Crazy and exciting to think I may teach the last Sunday before the rapture.” Tammy Craine er nok en gang overbevist og slår fast dette: “Yes!! The 80 days fits perfectly with those scriptures and with the timeline that was in place!! Hallelujah!! Curious….. Did you ever hear anything else from Michael? Now that we are actually just 4 days away from the shaking and 6 from the rapture it is so surreal! And somehow also more real than anything we can see!” “I am tired of this world l can’t wait to see my saviour ???❤” skriver en ung kvinne.. “July 24 is the rapture? just a few days from now, wow! so soon,” skriver Relationship Salvation, så det finnes faktisk ennå noen som tror Renee`s falske spådommer.

Les også

Renee Moses står bak “Rapture Puzzle”, falsk You Tube profet med røtter i satanisme og det okkulte

 

 

4 tanker om “Renee Moses: Bortrykkelse til uka er bekreftet -bortrykkelse fredag 24 juli 2020

 1. Holder den dama på enda med tullet sitt…

  Men jeg får det ikke helt til å stemme at du skriver om henne… Viktig å advare mot falske profeter og andre, men får meg ikke til å tro at en nordmann tar henne seriøst? Men kanskje tar jeg feil. (siden det er mange som tror på henne i USA…)

  Ang. en bok av Chuck Missler OG en lignende (?) av Ronald F. Green (Daniels seventieth week), vet du (el. Richard?) om disse to deler samme syn på disse ting? (Har kun lest utdrag av sistnevnte og virker bra utenom noen tolkninger av bibelvers jeg ikke tror jeg er enig i.) Green gikk bort i mars i år.

  • Hun hadde endel norske følgere og jeg får av og til tilsendt linker til hennes videoer av folk som spør eller syntes det hun sier er interessant. Det er en god del troende i Norge som er opptatt av dette med profetier og bortrykkelse -og disse finner raskt veien til datosettere og tar ukritisk i mot informasjon som ikke er å finne i Skriften.

  • Så folk i Norge synes hun er interessant… Det var nifst.
   Det trengs flere pastorer som underviser i Norge. Er glad du advarer.

  • Jovisst er dama tullete, men ikke mer enn dem som tror bønn til Gud vil stoppe koronaviruset eller hjelpe for noe annet.

   Karismatikere og pinsevenner er de morsomste tullekoppene av alle kristne.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.