Laber interesse for Levi Jensen i Arendal sentrum -valgte å avlyse møtet på Hove fredag kveld da homoaktivster ville møte opp for å demonstrere

Lørdagens Meetup i regi av Levi Jensen ble ikke den helt store suksessen i Arendal. Kun et tjuetalls mennesker stoppet opp for å lytte til den kontroversielle predikanten som lovet å skape kaos og morro på Sørlandet. Ei heller var det den store oppslutningen på YouTube omkring hans Livestream. Bare mellom 20 og 30 individer tok seg bryet til å følge sendingen live og interessen for den omstridte predikanten ser ut til å være dalende. Fredag skulle Jensen ha arrangert ungdomsmøte på Hove men valgte å avlyse brått uten forklaring. En gruppe homoaktivster som møtte opp for å demonstrere mot Levi Jensens forkynnelse fredag kom helt forgjeves og kunne konstatere et tomt telt og null aktivitet.

I de siste ukene har Jensen høstet omfattende kritikk både fra prester, humanetikere og lokale politikere som ønsker å nekte Jensen muligheten til å forkynne sitt budskap offentlig. Flere lokale politikere har uttrykt ønske om å nekte Jensen og bruke offentlig områder til å proklamere sine budskap. Imidlertid mener Geir Fredrik Sissner som er gruppeleder i Arendal Høyre at det skal mye til for å nekte noen ytringsfrihet og at veien å gå er imøtegåelse og debatt.  Sissner understreker at han tar avstand fra de holdninger Levi Jensen uttrykker, men vil ikke nekte han ytringsfrihet.  Ut fra bildene fra lørdagens Meetup er interessen for Jensen laber i Arendal og folk flest syntes å neglisjere Jensen og hans team.