Renee Moses annonserer ny bortrykkelsesdato og “3 days of darkness” vil vare fra 21 oktober til bortrykkelsen den 24 oktober

Den kjente profetiske røsten Renee Moses som har forfattet boken “Rapture Puzzle” er blant dem som tror at Jesus kommer tilbake før den store trengsel. Den velkjente dato-setteren har i følge seg selv fått en ny “download av puslebrikker fra Herren” og den siste biten i hennes puslespill peker på 24 oktober 2021 som datoen da Herrens skal hente de utvalgte av de utvalgte. I følge Moses siste spekulasjoner vil vi gå inn i ” 3 Days of Darkness” fra 21 til 24 oktober som ender med en bortrykkelse av førstefrukt-grøden. Sløve kristne og dem som omvender seg etter bortrykkelsen, vil bli bortrykket senere.

“Den andre bortrykkelsen, av “left behind saints” vil finne sted senere og dersom Gud ikke forkorter tiden mellom 24 oktober og 3 desember 2021 vil ingen av “left behind hellige” bli frelst. Etter 24 oktober begynner en 40 dager lang periode med dom. I følge Moses peker så mye på disse spesielle datoene og dersom du vil spare deg årets julefeiring er det bare å gjøre deg reiseklar. Renee Moses som har spådd en rekke datoer som ikke innfridde har fremdeles nærmere 69 000 følgere på YouTube. Imildertid er det bare knappe 3000 som har sett hennes siste spekulasjoner. Troverdig? Njet.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.