Hun tok det Paul Mills omtaler som “demon-juice”

Den 29 år gamle Felicity Jackson hadde aldri hatt noen alvorlige helseproblemer. Men det var inntil hun tok Pfizers Covid vaksine. En vaksine som pushes på befolkningen for å stanse smitten og gjøre deg mindre sjuk når du blir smittet av Coronavirus. Som mange andre fikk hun bivirkninger av andre skudd av vaksinen. En vaksine som enkelte nå omtaler som “demon-juice” for sidevirkningen av vaksinen er skjelvinger og anfall som mest minner om en en scene fra Exoristen eller tilsvarende filmer.

Det er som om en diabolsk kraft tar kontroll over kroppen til den vaksinerte. Nevrologiske reaksjoner er forholdsvis vanlig for vaksineofre. En annen bivirkning er blodpropp, hjerneblødning, hjertestans og død.

5 tanker om “Hun tok det Paul Mills omtaler som “demon-juice”

 1. Nok en serie løgner, fra den omstridte konspirasjonsteoretiken Kjell Andersen🙈

  • Var sannheten for hard for deg Birger Nilsen.
   ‘Demon-juice er det kallenavnet vaksinen nå er gitt av Paul Mills og mange andre. De som tar denne livsfarlige vaksinen rammes av død, blodpropp, hjerneblødning, slag, hjertestans, nevrologiske lidelser, anfall og i tillegg også økt fare for å bli rammet av infeksjoner i kroppen. Det ser ut som om vaksinen begynner å virke som planlagt, dvs befolkningsreduksjon.

   1
   2
 2. bivirkningene går raskt over, husk at millioner av mennesker har fått vaksinen og 99,9999999999% lever i beste velgående.

  “diabolsk kraft tar kontroll over kroppen” haha, Det er nok nervene som spiller dem et puss etter å ha hørt på div figurer på youtube…………….

Det er stengt for kommentarer.