Sofia Benharira (16) fikk bare leve sju dager etter at hun fikk Pfizers Covid-vaksine

Sofia Benharira (16) rakk bare å leve en knapp uke etter at hun fikk sin dose med Pfizers Corona vaksine. I løpet av bare en uke var giften i stand til å ta hennes liv og etterlot en ny familie i sjokk og sorg. Hun fikk sitt første skudd av den omstridte vaksinen tirsdag den 14 september og ble noen dager etter vaksinen rammet av to kraftige hjerteinfarkt. Jenta var på skolen i Valabre in Gardanne, in the Bouches-du-Rhône på mandagen. Hun begynte å føle seg dårlig og ble rammet av hjerteinfarkt. Hun ble så sendt til Aix hospital hvor hun døde på natten. Hennes foreldre ble fortalt at hun døde av blodpropp. I forkant av vaksineringen var hun frisk og hadde ikke noen medisinsk historikk. Den franske jenta rakk bare å bli nesten 17 år gammel, før vaksinen brått tok hennes liv.

Den omstridte og kontroversielle dødsvaksinen fra Pfizer som mange tror er trygg, fortsetter å påføre mennesker lidelse og død verden over. Det seneste offer for vaksine-giften er den 16 år gamle Sofia Benharira fra Frankrike. Hun ble gitt vaksinen den 14 september og døde en uke senere etter å ha blitt rammet av to massive hjerteinfarkter og blodpropp til hjertet. I stedet for et liv som barnepleier ble det en hvit kiste og en mørk kald grav. Våre tanker og bønner går til foreldre og familie til jenta. Ingen foreldre skulle oppleve å se deres barn ble lagt i grav på grunn av en skadelig og farlig vaksine som pushes på mennesker verden over. Det er svært gode grunner til å fordømme dette vaksinepresset som mennesker verden over blir påført. Vi vet at vaksinen dreper og gir alvorlige bivirkninger forholdsvis raskt. Vi kjenner ikke til de langsiktige bivirkningene av denne galskap og forbrytelse mot menneskeheten. Det mest alvorlige er at mennesker må ha gjentatte doser av denne giften for å holde smittetallene nede. Vaksinens effekt mot Covid-19 er høyst usikker da det viser deg at 40 prosent av de som er innlagt på sykehus er fullvaksinerte. Dette i følge FHI. 

Hanvoldkanalen dypt uroet over Søkelys

Personene som står bak den omstridte hat og hetsegruppen Hanvoldkanalen har fått med seg Søkelys engasjement mot vaksinen og vår omtanke for de mange som dør eller blir påført langsiktige og smertelige plager. Når Søkelys nå omtaler den 16 år gamle jenta som døde av vaksinen en uke etter at hun hadde tatt den. “Søkelys har virkelig blitt en høyborg for konspirasjonsteorier og alternative sannheter / nyheter,” skriver den tvilsomme bloggeren Bjørn Roger Rasmussen. Hanvoldkanalen som tidligere har gått langt i å antyde at evangelist Levi Jensen er pedofil, skriver dette “Bloggen blir stadig verre og verre. Den glir jo rett inn i miljøet til Pedersen. Og har en god støtte i Visjonstrollet.” Personen bak Facebookgruppen er så hatefulle mot kristne at de har null omtanke for de familier som må legge sine barn i en kald mørk kiste fordi at de har tatt giften. Jan Otto Reberg som ser ut til å være svært aktiv i aktuelle hatgruppe forsøker å minimere betyningen av de mange hundre liv som er gått tapt på grunn av vaksinen. Men pytt, pytt, det spiller nok ingen rolle for firgurer som Bjørn Roger Rasmussen og Hanvoldkanalen og Jan Otto Reberg at 16 år gamle jenter og barn dør av vaksinen. De dør jo fordi de følger rådene som poltisk korrekte ala Hanvoldkanalen representerer. Likevel må det smerte Hanvoldkanalen at Jan Hanvold nå har blitt skremt til lydighet -og er på deres side i kampen for å fremme giften. La meg si det slik; Hanvoldkanalen har bestemt sin agenda, og selv ikke lidelser, dødfall og sørgende pårørende ser ut til å gjøre inntrykk på de forherdede klientell som oppsøker og skriver på Hanvoldkanalen. Etter å ha fått såpass mange rapporter om dødsfall knyttet opp mot vaksinen, er dødsprøyta en korrekt betegnelse. Og det er en heder å bli sammenlignet med Svein Magne Pedersen

16 tanker om “Sofia Benharira (16) fikk bare leve sju dager etter at hun fikk Pfizers Covid-vaksine

 1. Dette er bare trist. Og hvis det blir en influensaepidemi, som myndighetene har antydet, og vi vet at de kan manipulere med tall, mange blir syke og en del dør, vil nok vi uvaksinerte få skylda. Da vil splittelsen i en del menigheter bli total. Pastorer vil da gå myndighetenes ærend for å dekke seg selv.

  2
  1
 2. Noe som har gått igjen opp gjennom historien er bruken av “splitt og hersk” i alle former. Stadig oftere tenker jeg at dette kanskje kan være noe av det som åpner for antikrist også. Man skaper flest mulig motsetninger slik at de fleste mister evnen til å tenke objektivt. Da søker folk seg til ytterfløyene hvor alle tenker likt men ikke mye.

  Tragisk med unge som dør men hvorfor skrives det kun om de som dør eller blir syke i etterkant av en vaksine? Hva med p-piller som gir folk blodpropp? Mange spiser dem i store mengder for å kunne hore maksimalt uten å bli gravid. Eller hva vet sokelys om kombinasjonen av p-piller og covid-vaksine? Hvorfor dør det så mange flere kvinner? Hva vet vi om sokelys tildeler diagnoser på samme måte som stater som ønsker å blåse opp antall covid-diagnoser?

  Og når en “kristen nettside” skriver at vaksinen gir folk en “mørk og kald grav”, er ikke dette et bevis på at tenkemåten har blitt sekulær? “Livet her i verden eller en kald og mørk grav”. Tidligere har jo sokelys hevdet at ikke-kristne skal pines fryktelig til evig tid. Skulle ikke dette bety tusen ganger mer enn om man lever noen tiår fra eller til? For all statestikk viser at det barn og unge tror i oppveksten, det tar de med seg hele livet. Når vaksinering kontra risiko for covid19 fremstilles som om det er viktigere enn frelst eller evig fortapt så mener jeg man har blitt et typisk offer for splitt og hersk-strategien. Da har man mistet fokus på det som betyr noe. Når man i tillegg blir svært ensidig og blander sammen alt mulig, søker opp enkelttilfeller fra hele verden og fremstiller dette som om det var “omfattende massedød”, da er man ikke lenger seriøs. Da har man gått i fella og tjener hensikten til de som har nytte av at splittelser bryter opp eksisterende sosiale samfunnsinstitusjoner slik at helt nye ideologier kan etableres.

  Jeg tror mange har noe å lære av det som står i Bibelen og folk som f. eks Charles Finney og Hans Nilsen Hauge. Og for så vidt, de som bad for dem og deres tjenester.

  Da Jesus gikk omkring sammen med disipplene var det “menigheten” han forkynte for. Dvs, det jødiske samfunnet. Alt handlet om dette. Den romerske oppukasjonsmakten og dens maktmissbruk var underordnet. Dens makt var en konsekvens av mangel på gudsfrykt i menigheten. Tenk om flere hadde forstått de helt grunnleggende tingene i Bibelen!

  • Det er faktisk mulig at vi er i endetiden og at mye av det som skjer, både direkte og inndirekte, kan sies å være en straff fra Gud. Kan vi da spørre oss om det å kjemper mot dette i en viss forstand er det samme som å kjempe mot Gud selv? Mange steder i GT står det nettopp at Gud kjemper mot et frafallent folk fordi de ikke ville omvende seg.

   Jeg har også lurt på om det at kristne dømmer ikke-kristne, som om de var kristne, kan felle en dom over dem selv. Kanskje er det grunnleggende galt og ikke skille mellom gjenfødte kristne og de som tror på Bibelen rent teoretisk også. For få i dag ser ut til å forstå forskjellen. Det kunne vært interessant å visst om det fremdeles fantes menigheter som ser virkigheten av å hjelpe folk gjennom alle de utfordringene som John Bunnian beskrev i Pilgrims vandring. Og da tenker jeg ikke på “hjelp” i form av store mengder snakk fra en talestol. Hvis ikke tror jeg mye kristen virksomhet er bortkastet og at utviklingen vil gå videre i samme negativ rettning. For veldig mange forstår i liten grad hvor vanskelig det kan være for utenforstående å snu opp ned på livet sitt ved å bli evangelisk troende.

 3. Til alle som tenker og tro at vaksinen er dyrets merke , det kan det umulig være , fordi vaksinen er ikke ett fysisk merke på høgre hånden eller i pannen , sånn som bibelen beskriver merket , så må dette forstås som ett konkret merke en må ha for å kunne kjøpe og selge , utvikling som vi ser av chip ,vaksine plaster , inn tatovert helse sertifikat osv. støtter da også denne beskrivelsen av dyrets merke i bibelen .

  At vaksinen er ett redskap for å få innført dyrets merke , det ligger klart i dagen både den falske covid pandemien , som er det som er beskrevet som rytteren på den hvite hest i Johannes Åpen baring kapittel 6 og vaksinen er ett ledd i og få innført dyrets merke .
  Vaksine er med andre ord ett satans redskap og da sier det seg selv att dette svineriet bør du ikke ta, men så lenge jeg ikke har fått en klar og tydelig åpnebaring fra Gud om at de som har tatt vaksinen er uten mulighet for frelse , så vil jeg be for alle uansett enten de har tatt vaksinen eller ikke , dommen overlater jeg til Gud .

  • Til Rune:
   Din beskrivelse av dyrets merke er helt riktig, klart og tydelig slik Guds Ord er. Som jeg har nevnt tidligere så forstår en hvorfor Gud gir oss en tydelig beskrivelse av merket da en ser hvor katastrofalt utfallet blir om en tar imot merket.
   Men merket kommer uansett ikke før antikrist, det blir antikrist selv som innfører dette.

   Så til det du sier om å ta vaksinen og frelsen. Jeg kan berolige deg om du tviler på dette, for her har vi ikke dekning i Guds Ord om vi mener de vaksinerte ikke kan bli frelst.
   Tror du ikke Guds Ord ville vært like tydelig her som med merket om så var utfallet?
   Det samme gjelder for de frelste som har tatt vaksinen, de er like frelst etter både vaksine 1, 2 og 3 osv.. Du ser, som frelste så er det en ting Gud bryr seg om, og det er ditt hjerte Rune. Hele veien fra den dagen du ble frelst til du forlater denne siden av livet, så er det ditt hjerte Gud bryr seg om.
   Hva vi spiser eller drikker finner vi særdeles lite om i NT, i motseting til hva vi ser i f.eks VG hvor alt dreier seg om kropp, mat og helse. Det er nettopp dette satan vil vi skal fokusere på..
   Det er ikke uten grunn at Ordspråkene 4:23 sier: Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer, for livet utgår fra det. Der står ikke “bevar din kropp”, selv om vi selvfølgelig har et ansvar her også.

   Det er alltid hjertet som er i sentrum, Matteus 15:18: Men det som går ut av munnen, det kommer fra hjertet, og dette er det som gjør mennesket urent.

  • Det er ikke noen her som tror at vaksinen er dyrets merke, da har de i tilfelle ikke lest Bibelen. I bibelen har vi alle kunnet lese i 30 eller 90år om merket.

   Dyrets merke kommer ca 3 1/2 år etter de kristne er blitt bortrykket. Det er ikke noe å bekymre seg om.

   Vi kristne venter heller ikke på antikrist. Men Jesus. Han redder oss. Som Noah. Som Lot.

   Har nevnt det flere ganger her at trodde folk var ferdig med vaksineavgjørelsen for lenge siden.

   For de som blir latt tilbake er det bare en ting å gjøre for å møte sine kjære og Jesus igjen, nekte å ta merket og dø.

   2
   1
  • Ser det først nå at jeg hadde ikke trengt skrive. Nick sa det bedre😊
   Kommentaren hans var ikke her da jeg startet. (Underveis hadde jeg et par tlf samtaler😊)

  • Vaksinen i sin nåværende form er nok ikke dyrets merke. Men forløpere til det. Slik strekkodene var, slik magnetstripene i bankkortet var, slik chipen er. Alt dreier seg om teknologi utviklet for kontroll.
   Vaksinen er et ledd i den store planen og er en del av dyrets system.
   Å ta vaksinen er å bli innrullert i Dyrets system.
   Og på et eller annet punkt når Dyret har avslørt sin sanne karakter, vil merket bli introdusert sammen med dyrets navn og tallet for hans navn. Vaksinen er teknologien som brukes.
   Høyre hånd og pannen er symbolsk språkbruk for å illustrere at “dyrets system” har full kontroll på individets tanker og handlinger.
   Pannen representerer tanker og sinn og høyre hånd symboliserer din gjerning og handling.
   Det er ganske naivt å tro at hånden/pannen skal forståes bokstavlig mens hester og ryttere skal forståes symbolsk.
   Johannes åpenbaring er ei apokalyptisk bok skrevet i bilder og symboler, det samme gjelder tekstene om dyrets merke, dyrets tall, dyrets bilde og dyrets navn.
   Det vil kreve stor åndelig åpenbaring og avdekke hva dyrets bilde, dyrets navn og dyrets merke vil være.
   De fleste vil først forstå dette når det er for sent.
   Under den siste store trengsel vil de kloke jomfuer se og forstå og disse vil kjempe mot dyret
   Åp 20,4 Og jeg så troner, og de satte sig på dem, og det blev gitt dem makt til å holde dom; og jeg så deres sjeler som var blitt halshugget for Jesu vidnesbyrds og for Guds ords skyld, og dem som ikke hadde tilbedt dyret eller dets billede, og som ikke hadde tatt merket på sin panne og på sin hånd; og de blev levende og regjerte med Kristus i tusen år.

   Under den store trengsel vil kristne som motstår dyrets bli halshugget for Jesu vitnesbyrd og Guds ords skyld.
   Det er den kristne menighet som har Jesu vitnesbyrd og er betrodd Guds Ord. Legg merke til at det er snakk om tilbede dyret og dyrets bilde, og ikke å ha tatt merket. i eller på sin panne eller hånd.
   Det er ikke snakk om et fysisk merke i pannen eller hånden.
   Bibelen er tydelig på at dette er et åndelig merke i både pannen og høyre hånd -og det tekniske bevis på at du er en del av dyrets system, tilber dyret og dyrets bilde -kan godt ble spøytet inn kroppen gjennom en vaksine. Det er allerede mange kristne som har dyrets system i tanker og sinn og som også opptrer og handler deretter.
   Det som holder igjen for den lovløse, syndens menneske er nå i ferd med å fjernes fra verden. Mange tror at menigheten holder igjen.
   Det er noe helt annet som bremser innføringen av Antikrist-systemet -og det er den almene respekt for lov og rett. Denne gudegitte gave blir gradvis forkastet av samfunnet og kirken -som bytter ut Guds ord og lover med egne regler og bud -som er en tross mot Gud.

  • Hannah:
   Du tok med et veldig viktig poeng, og det var denne setningen:
   “Vi kristne venter heller ikke på antikrist. Men Jesus. Han redder oss. Som Noah. Som Lot.”
   Amen!! Alt annet kommer i andre rekke.

  • Takk for tilbakemld Nick😊

   Og at du også gjentok det 😉 så er sjansen enda større for at jeg har beroliget noens hjerter, og «trøst da hverandre og oppbygg hverandre».

   Mange kristne er vettskremte. Det er EN synd. Det er SVÆRT vanskelig å gjøre de kristne jeg har rundt meg beroliget i denne tid. Jeg sliter litt med å forstå det. Men når jeg prater med dem så forstår jeg fort at joh Åp er kanskje ikke lest så mye i….

   «Frykt ikke» står 365 ganger i Bibelen.
   Jeg gjentar meg gjerne her til det kjedsommelige med dette.

   At Han har lovet å være med oss gjennom TRENGSELEN er en stor løgn. Men at Han er med oss i våre trengsler er sant.

   Vi har alle trengsler. Mine er lite i forhold til andres, som blir torturert.

   Tiden rundt merket og videre er virkelig grunn til å bli vettskremt av om vi hadde vært her da. Vi kan bare lese.

   Jeg er ikke der. Jeg kun gleder meg. Samme hvilke prøvelser jeg går igjennom -og skal gå igjennom videre nå , så er det ingenting mot TRENGSELEN. Da blir det en tid som det «aldri før har vært eller kommer til å bli». (Tenk på f.eks nord Korea, disiplenes tid osv.)

   See you.

  • Til Ellen Irene:

   “Vaksinen er teknologien som brukes.”
   Hvor har du dette fra? Det samme ble sagt da visakortet kom, og ikke minst svineinfluensa-vaksinen. Hva blir det neste? Ingen vet dette i dag.

   “…Det vil kreve stor åndelig åpenbaring og avdekke hva dyrets bilde, dyrets navn og dyrets merke vil være.”

   Så komplisert er det ikke.
   Husk hva som står skrevet i Åpenbaringen 1:3: “Salig er den som leser og de som hører det profetiske ord og holder fast på det som der står skrevet.”
   Holder fast på det som står skrevet, dette er hva Gud vil vi skal gjøre i innedningen av Åpenbaringen. Hvorfor?
   Jeg tror ikke Gud ville latt noe så alvorlig som dyrets merke bli overlatt til “tilfeldighetene”. At noe i Åpenbaringen er billedlig, det er riktig, men mye er også bokstavelig. Gud er en ordens Gud, og slik jeg kjenner Ham så legger Han ikke skjul på noe så alvorlig som merket. Det er ikke som å plutselig tråkke på en skjult mine, slik er ikke Gud.
   Han beskriver tydelig hva dette gjelder for å advare de som skal få oppleve det, og ordet “merket” i grunnteksten betyr ganske enkelt “stempel”. Logisk, da dyrets navn eller nummer blir inkludert i merket -og at dette skal brukes til kjøp/salg.
   Den eneste utfordingen Guds Ord gir oss, er å kunne rekne ut dette nummeret.

   Er det noen grunn til å skjule/utydeiggjøre dette budskapet fra Åpenbringen 13? Ville du ikke selv advart både familie og venner, kjente og ukjente med tydelig beskrivelse om noe slikt? Tror du ikke Gud vil vise til sitt eget Ord om noen skulle si: ja, men hvordan kunne jeg vite dette? -Jeg gav en tydelig beskrivelse av merket i Mitt Ord, der finnes ingen unnskyldning!
   Derfor trenger vi ikke si noe annet enn hva skriften selv lærer oss.

   Hannah: veldig fine og viktige ord!

  • Takk så mye Nick. I like måte.
   Når du nevner Joh Åp 1:3 ble jeg også minnet om det at denne boken er så viktig at det er den eneste som starter med lovnad om at man blir salig hvis man leser den😇

   Verset bare MÅ gjentas😊 Det er jo SÅ fantastisk!!!

   «3 Salig er den som leser opp ordene i denne profetien»

   Sterkt…

   Vi ser og hører ikke mange salige for tiden…. (Noen mener de er, når de hyler og rister og kanskje faller, mens møtevertene tar imot… men.. har aldri lest om det i Bibelen -eller jo…vi har jo det, men da var de besatt -eller syns jeg husker noe om fallesyke? Eller jeg husker feil. Det var hverfall ikke ordet fyllesyk)

   Hilser alle her med 22:7

   Pass opp, du blir salig!

 4. Trist historie om en jente. Ord blir få. Kona og jeg er glad for vår beslutning om at verken vi eller våre barn skal ta denne vaksinen.
  Naboer får heller se skjevt på oss og himle med øynene.
  Vi tåler det. Vi har lært våre barn opp i Herrens veier og de vet at det å følge Jesus har sin pris. Vi sier nei til denne vaksinen på basis av innhold/bivirkninger og Guds løfter om at Han holder sin hånd over sine barn.
  Vi er en typisk motstømsfamilie. Som et hellig folk vandrer vi andre veier, gjør ikke det samme som hedningene gjør. Hedninger og vantro tar vaksinen fordi de ikke stoler på Herren. Vi stoler på Herren. Alt er i Hans hånd.

  5
  1
  • Så herlig vitnesbyrd – vi gjør også det samme som familie – vi går motstrøms – og bryr oss ikke om hånet, selv fra kristne. De drar bare forbannelser over seg selv – og vi velsigner de – og vet at valgene deres kan få fryktelige konsekvenser.

  • Det er hånet og spotten fra kristne som er vanskeligst å svelge.
   Vi får bare tåle dette. Jesus utholdt slag, spott og spytt og tilsist døden for å frelse oss.
   Dette vi opplever nå er mildt i forhold. Men trist er det.
   Mennesker vi trodde var med oss på himmelvegen viser seg å ha satt kursen et helt annet sted.
   Det siste året har vært et år hvor skillet i menigheten er blitt tydelig.
   Gud velsigne deg Tore og Fri Pinsevenn.
   Blir alltid oppbygget av det dere deler.

 5. Det er trist at en ung jente dør – og det er helt unødvendig, når det finnes flere andre medisiner mot Korona, som fungerer utmerket – men har blitt svartlistet av WHO – og dermed er også de med på denne globalistiske karusellen av tvang, død og ødeleggelser – som passer godt på tyven i Joh. 10:10.

  Hanevold har alltid hatt en snev av uviselighet – og at han går til angrep på Søkelys – må ses på som hans gryende frafall. Og om han har tatt eller vil ta vaksinen – så vil det skje noe radikalt i hans åndelig liv, som ikke er bra.

  Det er bra for Søkelys at de blir mistrodd av Hanevold og co – det betyr at dere gjør ting som er riktig. Som Jesus sa:

  Ve dere når alle mennesker taler vel om dere, for det gjorde også deres fedre med de falske profetene!
  Luk 6:26

  Jeg har lagt merke til at endel mennesker som før mislikte Hanevold, nå snakker varmt om han. Det var sånn det skjedde når Ulf Ekman også falt inn i den katolske kirken, da var det noen journalister som angret at de hadde vært så harde mot han.

  Forfølgelse er lovt – for alle som vandre gudfryktig med Gud. Det er ikke behagelig, men nødvendig, sånn at Gud kan forme din gudfryktige natur i riktig retning. Som de kinesiske kristne sier – i boken til Broder Yun, den Himmelske mannen – så når man putter de troende i fengsel – så er det for at Gud skal forme deg – og du slipper ikke ut derfra – før Gud er ferdig – ikke en dag før – og når det er gjort – på timen – så slipper Gud deg ut. Sånn må også vi se på hån spott og forfølgelse – fra verden – er en ting – men fra kristne som før har hatt vekkelse ol. – kan være vanskeligere – men man forstår også hvorfor!

  Enten vandrer man med Gud hver dag – ellers uansett hva du har gjort godt for Guds rike – vil bli glemt, om du vandrer i frafall – etter Hesekiel kapittel 3 eller kapittel 33.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.