Religiøs TV-redaktør sensurerte partilederen i Partiet de kristne -PDK reagerer sterkt

PDK registrerer med interesse at Ansvarlig redaktør i Kanal 10 Øyvind Rygg innfører en ny type journalistikk. Torsdag kveld inviteres partileder i PDK Erik Selle til Kanal 10s kveldssending. Der kritiserer Selle regjeringen ved ansvarlig statsråd Kjell Ingolf Ropstad (KrF) og Statsminister Erna Solberg for sin arroganse overfor den Europeiske Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg, etter dommene mot norsk barnevern. Selle påpekte også skjebnen til alle de gode fedre i Norge som har mistet kontakt med sine barn etter skilsmisse. Og den urettferdighet mange fedre opplever i rettssystemet. Kanal 10 valgte å redigere bort dette fra torsdagens sending, for deretter dagen etterpå å «be om tilgivelse» for det Selle hadde sagt, men nå uten at noen vet hva han hadde sagt. Dette er et grovt overtramp og en underlig opptreden fra en redaktør. Sammen med redaktørens fordømmelse av partileder Erik Selle og hans bønn om «tilgivelse» på kanalens vegne. Først finner du det Orginale intervjuet som ble sendt live. Under følger det retusjerte intervjuet, og avsluttes med kanal 10 Øyvind Ryggs TV-opptreden der han tar avstand fra PDK og partilederens uttalelser. Kristne som støtter PDK bør kjenne sin besøkelsestid -og slutte å sende pengegaver til Kanal10 og heller gi støtten til TV Visjon Norge.

https://www.youtube.com/watch?v=TEpyj8gzY9M&t=186s

Her er video der Kanal 10 Leder Øyvind Ryggs kommentar som umyndiggjør, og der han tar avstand fra et kristent parti og dets leder Kanal 10 tar avstand fra PDK og partileder – SD 480p Her er samme uttalelse fra Øyvind Rygg på YouTube. Hvis filen over ikke fungerte for deg. Dette klippet viser at PDK for fremtiden bør styre langt unna Kanal10. Det er ganske uhørt at man går ut og tar avstand og fordømmer og siden sensuerer bort et utsagn fremsagt i et liveprogram.

Du kan se klippet her av den delen som ble klippet vekk av redaktøren for den religiøse tv kanalen. Vi jkan ikke annet enn å si amen til det Erik Selle her sier

 

Her er det sensurerte intervjuet som ble lagt ut av kanal 10 på sine Facebook sider og vi forstår at PDK reagerer sterkt på Kanal 10

Nå kan du som velger og seer selv vurdere både innhold og reaksjon
Og gjøre deg opp en selvstendig mening om saken. PDK vil fortsette å kjempe for et trygt familievern hvor barn og familier får den hjelp de trenger når de trenger det. Men uten en ukultur i et barnevern som ser et stigende antall dommer mot seg i den Europeiske Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg. Arrogant er nøyaktig det dommerne i Strasbourg opplever den norske regjering som i disse sakene. PDK vil fortsette å kjempe for et rettferdig rettssystem hvor mor og far blir likestilt som omsorgspersoner, også etter et vanskelig samlivsbrudd. Barn trenger som hovedregel både mor og far også etter en skilsmisse. Og likestilling må også gjelde skilte fedre,” skriver Partiet De Kristne på egen nettside om den religiøse tv-kanalens overtramp når de fordømte PDK leder Erik Selle og offentlig tok avstand fra utsagnene -i navnet av politisk korrekthet. Det er bare å vemmes over den religiøse tv kanalen.

9 tanker om “Religiøs TV-redaktør sensurerte partilederen i Partiet de kristne -PDK reagerer sterkt

 1. Ja, det går den vegen ! snart mister kristne organisasjoner og lag kommunal og statlig penge støtte , snart gjør kristne fri skoler det samme, snart mister du jobben og snart vil de forfølge og drepe deg, om du utrykker din mening når den ikke er sånn som passer Bill Gates og gjengen ….

  • For øvrig vil jeg si at han fra PDK kun utrykte og adresserte en mening , som på ingen måte fortjente å bli sensurert eller beklaget.

 2. Kristen kanal er blitt PK og rammet av sensur på lik linje med facbook, twitter og youtube. Men det er veldig greit. Kanal 10 vil aldri få min interesse.

 3. Jeg har støttet kanalen økonomisk, men har etter denne saken skrevet en mail til de, der jeg (saklig selvsagt) sa hva jeg mente, og at jeg trekker meg som støttepartner. Jeg ser ingen grunn til å støtte kristne msm-varianter som beklager at sannheten blir sagt.

  • Helt rett av deg. Vi må ikke bare trekke oss, men si i fra. Jeg kjenner en som har skrevet et langt brev til VN nå angående disses falske apostler. Har inntrykk mange går over til Kanal 10, som kanskje ikke er så mye bedre. Da jeg trakk meg fra VN, tenkte jeg på ¨å støtte Kanal 10. Men grunnet sjefens uttalelser om hva de mente om skilsmisse/gjengifte, kunne jeg ikke støtte kanalen

  • Hei Jorunn, jeg er som sagt enig med deg angående gjengifte, ettersom jeg ikke finner skriftsteder som tillater det så lenge en av ektefellene lever.

   Jeg kjenner til de to litt «usikre» skriftstedene som brukes til å rettferdiggjøre at gjengifte er greit og som kan fremstå som noe uklart.

   Mine tanker går nå til at dette er så normalisert at man kan bli fristet til å tenke at ikke alt er så svart/hvitt, da noen virkelig er ute i felten for Gud som ikke hvem som helst kan gjøre. Kunne aldri gjort det selv, den overbevisningen kan ikke rokkes ved for min del.

   Det er som sagt svært forvirrende da det er ganske mange kjente profiler som driver arbeid med mennesker og som brukes av Gud, og de fleste kristne pastorer og ledere taler ikke om det i det hele tatt som om det er en ikke-sak.

   Selv om jeg er overbevist om det for egen del, er jeg faktisk blitt såpass forvirret over at det er legitimert i de fleste menigheter, også den jeg tilhører, at jeg ikke helt vet hva jeg skal tenke om det.

   Har du jobbet i VN siden du skriver at du trakk deg?

  • Takk så mye for linken Birgir, den er nå lest og var meget godt forklart. Det han skriver gir også gjenklang i det jeg selv er overbevist om, selv om det er vanskelig å fatte at så mange gjengifte som brukes av Gud til å nå mennesker ikke ser dette. Det er et alvorlig tema som burde vært diskutert, og de som er overbevist om at det er greit burde komme til orde og imøtegå skriftens ord hvis de kan komme opp med en overbevisning om det motsatte. Det er tusen unnskyldninger som virker legitime sett fra et menneskelig perspektiv, men det hjelper svært lite hvis Guds ord sier noe annet, og det er alvorlig.

Det er stengt for kommentarer.