En fake president med hundretusener av fake og nyopprettede twitter-følgere

Joe Biden er en fake president og derfor er det heller ikke så underlig at hans følgere også er fake. I ukene før de installerte Biden regimet poppet det plutselig opp hundretusener av nye følgere av Joe Biden på Twitter. Kontoer opprettet i januar 2021 av krefter som forsøker å skape et bilde av at det mange som dyrker den fake presidenten. For 70-80 millioner amerikanere vil Joe Biden aldri bli en legitim president, og når Kamala Harris om kort tid tar over for den aldersdemente mannen som på “hotmic” innrømmet at han ikke viste hva han skrev under på, da han rett etter installasjonen signerte en rekke presidentordrer.

Facebook Comments

11 tanker om “En fake president med hundretusener av fake og nyopprettede twitter-følgere

 1. Franklin Graham har selv gjort noen intervjuer siden Joe Biden ble president, blant annet for å diskutere kirkens rolle i politikken. Til det kristne tv-selskapet TBN var beskjeden at kristne skulle være jordens salt. Samtidig malte han fremtiden i dystre farger.

  – Det er ingen tvil om at landet vårt ser ut til å gå inn i en veldig mørk åndelig periode.

 2. Alle skjønner at Biden er senil og en høyst midlertidig overgangsfigur.
  Han er for senil og aldersdement til å styre Amerika. Det er Kamala Harris som har kontrollen og Biden må instrueres på hver minst ting han gjør.
  Blant annet finnes det et klipp fra noen dager siden der han gjennom øretelefonen blir fortalt at han må “gi honnør til marinesoldatene:”
  Biden som er like tanketom som en papegøye går forbi soldatene og sier “salute the marines” uten at han gjør det.
  En senil tulling er innsatt som en fake president.
  Kamala Harris har makten

  2
  1
  • Jeg blir helt matt av det språket som blir brukt av mange her på søkelys. Hva om noen snakket slik om deg?

   3
   1
 3. 26/01/2021, kl. 15:22 sa Birgir Hermansen:
  “Og et FAKTA som ingen av dere tar opp, er at Trump felte seg selv. Men selvfølgelig smaker sannheten vondt for dere.”

  Well, kom med FAKTA som beviser at Trump felte seg selv!

  Jeg begynte for alvor og følge med etter Bengaziepisoden og avsløringene om at ligningsmyndighetene under Barak Hussein gav republikanere “spesialbehndling”, starten av kriger i forbindelse med “våren” i midtøsten, støtten til det iranske regime og mange mange andre lignende saker. Alt har blitt grundig dokumentert i ettertid. Og nå tar Biden opp tråden fra Barak. Vi får tidsnok se hvordan det går.

  Problemet med Hermansen er at antagelig at han bygger sine “fakta” og “beviselige løgner” på utsagn fra NRK og TV2 eller noen av de andre venstreradikale og antikristelige mediene.

  Det var forresten ganske morsomt at valgsvindel ble dokumentert på cnn på dirketen da stemmetellingen plutselig viste at et stort anntall trumpstemmer bare forsvant.

  Ikke rart at Hitler kom til makta når vanlige folk er så lettlurte.

  5
  2
  • Underlig at ikke EN ENESTE EN av dere legger frem FAKTA. Jeg har flere ganger bedt om fakta. Det nærmeste jeg har kommet er linker til videoer hvor noen gnåler om at Trump vant valget, og si vifter de med ett eller flere papirark som angivelig “beviser” at Trump vant og Biden tapte.
   FAKTA er at Trump dummet seg ut mange ganger. Ikke minst på korona-pandemien. Hadde han drevet POLITIKK, og ikke skittkasting, hadde han vunnet valget. Så enkel er DEN saken. Uærlighet var Trumps bane.

   3
   2
  • Ikke rart at Hitler kom til makta når vanlige folk er så lettlurte.
   Propagandaen har virket svært sterkt på enkelte.
   Når jukset blir så tydelig at de er tvunget til å sensurere og ta ned folks ytringsfrihet -og media, sosialistiske faktasjekkere og globalistene alle sier det samme. Da ringer det alarmklokker i ørene på dem som har den Hellige Ånd.
   Død fisk følger strømmen. Dette ser vi blant dem som fyller sine dyrkjøpte sjeler med søppel fra VG og andre søppelaviser som spotter Jesus og kristne når de kan..

   3
   1
  • Ja Rune. Du er åndelig død. Derfor vil du ikke følge Guds Ord, og be for vores myndigheter.

 4. Jorunn ovenfor her har jo rett i det.
  Men com’ on -som Biden sier… Hele valget lukter vondt spør du meg.
  Ingen tvil om at stygge greier har vært og er i sving. De som stadig maser etter bevis får bare mase. Jeg ler 🙂 Akkurat som at noen har en nabo de bare vet det foregår noe mindre bra saker hos, men man har ikke bevis. Sannheten kommer frem til slutt. Med både Biden og naboen.

  Men jeg får vel bare gratulere Biden med disse mange hundretusener av twitterfølgere 🙂 De får det til 🙂

 5. Biden vant da valget, og ble tatt i ed som USAs president. Hva som da er fake, er vel opp til SANNHETEN å avgjøre. Jeg har, til dags dato, ikke sett ett eneste BEVIS på at Biden IKKE vant valget. Det har vært en mengde videoer hvor det har blitt viftet med “dokumenter” som angivelig skulle bygge oppunder at det hadde blitt jukset til Bidens seier. Det forundrer meg at ikke de “dokumentene” ble lagt fram i rettsapparatet.

  4
  2
  • Mener du det rettsapparatet som brukte millioner av dollar for å felle Trump med falske anklager eller det rettsapparatet som frikjente Hillary Clinton for kriminalitet som andre blir satt i fengsel for. Bare lurer siden du virker lite oppdatert.

   9
   2
  • Da er det fantastisk bra at DU som er så oppdatert, oppdaterer oss UTEN å legge frem FAKTA. FAKTA er at Biden ER president. FAKTA er at Biden er VALGT til president. FAKTA er at Biden ER innsatt som USAs VALGTE president. Til noen BEVISER er kommet på bordet, og han blir FJERNET som president, er fakta FAKTA. Det kan ikke omgjøres fordi det sitter noen tullinger og gremmer seg over valgresultatet. Til og med republikanerne har innsett FAKTA, at Biden ER DEN RETTMESSIGE VINNER AV PRESIDENTVALGET.
   FAKTA er at justisdepartementet, altså Trumps EGEN justisminister, AVKREFTET at det hadde foregått storstilt valgjuks som kunne omgjøre valgresultatet. Og det er FAKTA. Så får du kverulere så mye du vil om hva som hendte med Hillary Clinton, som jo er saken fullstendig uvedkommende.
   Og et FAKTA som ingen av dere tar opp, er at Trump felte seg selv. Men selvfølgelig smaker sannheten vondt for dere.

   3
   3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *