Regjeringsskifte -Erna går av -Jonas tar over

Jonas Gahr Støre blir som ventet Norges nye statsminister

Jonas Gahr Støre ble ikke overraskende landets neste statsminister. Gjennom hele det siste året har meningsmålingene vært tydelige på at det er et klart sosialistisk flertall i landet. En sosialistisk trepartiregjering bestående av Arbeiderpartiet, SP og SV vil kanskje komme til å dempe de økende forskjeller som er mellom rike og fattige i Norge. Men jeg tviler. En ny rød/grønn kurs vil komme til å bety flere avgifter og økt skattetrykk for de mest inntekt. Det vi med sikkerhet kan si er at avkristningen av Norge vil fortsette. Verken for demokratene eller partiet de kristne ble dette en hyggelig kveld. PDK ser ut til å få 0,4 prosent oppslutning mens demokratene får 1,2 prosent av stemmene. Trøsten må være at både Norges Kommunistiske Parti, Feministisk Initiativ og Redd Naturen alle får 0,0 prosent oppslutning. Stemmegivningen i dag forteller med all tydelighet at et flertall av befolkningen ønsker at kursen mot Sodoma skal fortsette.

Facebook Comments

4 tanker om “Regjeringsskifte -Erna går av -Jonas tar over

 1. Sosialistisk regjering? AP er til forveksling likt H og SP er veldig nær KRF, sågar enda mer konservative på enkelte områder. SV er omtrent som AP var for 40 år siden.
  Nei, dette er en sentrumsregjering. Avkristning? Det må hver og en ta ansvar for selv. Det er ingen grunn til å tro at det blir noe verre på dette området, enn med inflytelse fra egoist og kynistpartiet FRP. DE er det desidert mest kristenfiendlige partiet på Stortinget.

  Det er gode kristne verdier å bekjempe barnefattigdom, en mer rettferdig fordeling, opprettholde/øke bistanden. Tenker med skrekk på Listhaug som la ut bilde med båtflyktninger i Middelhavet, og mente at det var bedre å la de drukne enn å la de komme i land i Europa😪
  Den isdronningen skulle vært utnevnt til sysselmann på Nordpolen!

  2
  4
 2. Ja Ture , de tanker har jeg tenkt , de sier all makt i denne sal ( Stortinget) og de har glemt at all makt tilhører den allmektige Gud !

  3
  1
 3. Har du tenkt på at dette stortingsvalget kan bli det siste ? Hvem skal da styre det tidligere kongeriket Norge de resterende årene – før Frelseren igjen setter sine føtter på Oljeberget i Jerusalem ? Det vil ikke forundre meg om det blir en fra kremen i Kreml.

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *