Valget 2021 -fra Visjon Norge

Facebook Comments

8 tanker om “Valget 2021 -fra Visjon Norge

  • Det har vært tydelig lenge at det ville bli Støre som ville ende opp som statsminister. 8 år med avkristning med Erna blir nå avløst av minst 4 år med avkristning med de sosialistiske. Jeg er ikke overrasket for dette.

  • Det er velgerne som sendte KrF under sperregrensen. KrF har vært utydlig i mange spørsmål. Er på alle måter saltet som har mistet sin kraft. De har høvlet bort sitt eget grunnfjell, lag for lag og endte med det under sperregrensen.
   For min del har KrF ikke vært aktuelt å stemme på siden Jon Lilletun sørget for å få avsatt tre konservative prester i den norske kirke. I 2013 beseglet de sin skjebne ved å fjerne bekjennelesparagrafen og ved å invititere en lesbisk komiker til å underholde partiet delegater under landsmøtet. “Når man slipper løs en Christine Koth i fri dressur som løfter skjørtet opp foran forsamlingen, deler ut puppeklemmer, promoterer sitt forestående lesbiske bryllup og får med seg partiets tillitsvalgte i årope «Herregud», så er det i hvert fall ikke helt tradisjonell KrF-underholdning vi snakker om.
   Enkelte vil gå mye lenger i å karakterisere seansen på landsmøtehotellet lørdag kveld. Også for enkelte av deltagerne ble det tydeligvis for mye av det gode. Flere landsmøtedeltagereforlot salen under Koths show. (fra Dagen i 2013)

   Jeg vil vel si at KrF er veid og funnet for lette.

  • De ble omtrent like store som partiet sentrum (0,1% mindre) som antagelig bidro til det samme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *