Pastor Torp: “Det gleder meg at Jonas Gahr Støre blir vår neste statsminister”

Det gleder meg at Jonas Gahr Støre (Arbeiderpartiet) blir vår neste statsminister. Han er blitt en erfaren leder, så det kan bli langt bedre enn hva en del kristenkonservative mener. Viktig med balanse og stødighet uten historieløse krumspring.
Det er også godt at han tilkjennegir et kristent livssyn, og at hans kone Marit Slagsvold endatil er vikarprest i Uranienborg kirke i Oslo,” skriver Torp som tidligere har skrevet at han ville stemme Fremskrittspartiet

Jeg er glad for at Arbeiderpartiet som opposisjonsparti på Stortinget i oktober 2020 fikk igjennom et enstemmig stortingsvedtak om å nedsette en rettssikkerhetskommisjon for Barnevernet, pga at både Den europeiske menneskerettsdomstol (EMD) i Strasbourg og Norges Høyesterett siden 2019 har markert et oppgjør med brudd på menneskerettighetene i Barnevernet. Hvorfor sier jeg dette? Fordi Marit Slagsvold i 1991 ble ansatt i Barne- og familiedepartementet, der hun arbeidet med utvikling av Barnevernet. Hun la premissene for det systemet som endelig Norges dømmes for. Dette bør Støre merke seg om han tar imot råd om Barnevernet av sin kjære kone….

 

Facebook Comments

2 tanker om “Pastor Torp: “Det gleder meg at Jonas Gahr Støre blir vår neste statsminister”

 1. Torp er en virkelig slange og kameleon. Han har virret rundt i det politiske landskapet som en vandrende klovn. Fra KrF, via kristent samlingsparti til Frp og nå roser han AP og rød regjering. Abort, homoekteskap, frafall -intet ser ut til å bety noe for Torp.
  Dette er et alvorlig tilbakeslag for “sju fjell teologien” Torp står for.
  Dette betyr bare mer avkristning i økende tempo.
  Torp setter sin lit til at Støre har ei kone som er vikarprest i homsekirken.
  Torp må være den største klovn i kristen-Norge. En “pastor” som kravler rundt i forvirring og mørke.
  Feilen er at kristne er splittet. Splittet politisk. Splittet religiøst og splittet i forhold til vaksinen. Se bare på TV Visjon Norge.
  En kameleon kanal som først promoterte PDK, så promoterte de KrF og kristenledere i Norge samlet seg mot Trump men for KrF. Viser at klovner nå styrer kirkene i Norge.
  Den forrige regjeringen var en katastrofe for land og folk. Den kommende røde regjeringen vil bli en tragedie.
  Vi skal ikke be for denne regjeringen, men vi skal be for det norske folk.
  At de tar inn over seg at de på vei til helvete.

  • Kikki: “At de tar inn over seg at de på vei til helvete.”

   Du verden Kikki. Så du mener Norge er på vei til helviti – den norrøne dødsgudinnen Hels viti/ en ildmørje av pinsler.

   Jamen litt av en sadistisk torturist denne guden. Lukter Satan Djevelen lang vei.. Tror du virkelig på at vår Skaper og Hans sønn lider under slike hevn- og tortur-lidelser kan det nok være lurt å ta seg en god prat med noen man kan få trøst og hjelp i fra. Helviti er så langt fra Bibelens sannheter man kan komme.

   7
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *