KrF under sperregrensen: Vebjørn Selbekk klandrer PDK -Svein Magne Pedersen: KrF tapte som fortjent

Redaktør Vebjørn Selbekk i avisen Dagen klandrer PDK for KrF undergang

Mens Dagen redaktør Vebjørn Selbekk klandrer PDK velgere for at KrF endte under sperregrensen og nå er redusert til et miniparti uten noe som helst påvirkningskraft og har tapt store deler av sin stortingsgruppe, mener evangelist Svein Magne Pedersen at “KrF tapte som fortjent.” Selbekk skrev i en kommentar i går at “spesielt PDK bør gå i seg selv” og bruker sin skarpe penn på å klandre PDK. Evangelist Svein Magne Pedersen på sin side mener at KrF fikk som fortjent: “KrF tapte som fortjent. Barnet i mors liv er grenen vi sitter på. Svikter man fosteret i mors liv, svikter man det vesentligste i menneskelivet,” skriver evangelisten

“Å lefle med Pride-ideologien, er å vifte med et rødt flagg innfor Gud, og man overser frekt dommen over Sodoma og Gomorra. Hvis man vesigner det som Gud forbanner, er man ikke lenger et kristent parti. Dette er med på å skape tvil på en rekke andre sannheter i Bibelen. En farlig utvikling. Hareide startet KrFs fall da han gikk i Pride-toget for noen år siden. Nå er han ute av politikken. “KRF beveger seg bort fra det kristenkonservative til det ytterst liberale. Et Judasparti! Overhodet ikke redd for å bruke det orde,” skriver Lillie Olsen som får følge av Halvard Svendsen som sier sannheten at “KrF ikke er et kristent parti”. Dette valget viser først og fremst å svakt Jesus og kristne verdier står i det norske folk. 43 år med sammenhengende avkristning har virket godt. Vi er en nasjon som i valg etter valg velger å fastholde de synder vår nasjon henger fast ved. Som fosterdrap, homoseksualitet og likekjønnede ekteskap. Prideflagget er blitt vårt nye nasjonalsymbol og land og folk er på full fart på vei mot Sodoma og undergangen. Dessverre har KrF som har sittet i regjering ikke vist seg å være lys og salt eller en kraft som holder igjen. Coronapandemien burde ha fått folket til å vende seg til Gud, men i stedet skrek de etter øl, vin og fest. Vi er en nasjon som modnes for Guds dom!

4 tanker om “KrF under sperregrensen: Vebjørn Selbekk klandrer PDK -Svein Magne Pedersen: KrF tapte som fortjent

  1. Sitat: “Svikter man fosteret i mors liv, svikter man det vesentligste i menneskelivet,” Vi får se hva venstresiden legger opp til når det gjelder å ta vare på det ufødte barn.
    Salme 139:16

  2. Hvordan er det mulig å beskylde de som stemte på PDK at Krf er under sperregrensen? Tror ikke Selbekk at folk er i stand til å tenke selv? Selv om jeg ikke stemte på noen av de, kan man rett og slett ikke drive å klandre andre for KrF,s nedgang. Det som var skremmende symbolsk, var at lyset sluknet, noe også reporteren i NRK faktisk kommenterte da hun sa «symbolsk». Tenkte at selv om røyken utløste brannalarmen, lå det noe symbolsk over at lyset sluknet, det var min tanke. Nå mørkner det til.

    4
    1
  3. Ein vestlending starta Krf i si tid – og ein sørlending la det ned. Då er det ikkje løye at lyset sloknar midt under Ropstad sin takketale !

Det er stengt for kommentarer.