Regjeringen: Smitten tar over, vi stenger ned igjen -Covid-19 hysteriet vedvarer inn i 2021

Rytteren på den hvite hest fortsetter å beseire landegrenser og igjen må nordmenn tåle nye kraftige restriksjoner og Covid-19 tiltak.  Erna Solberg som er landets fremste representant for den globalistiske agenda startet sin pressekonferanse med å si at regjeringen er bekymret over utviklingen. Siden smitten er stigende innfører Erna og hennes regjering flere nye tiltak. Skjenkeforbud på serveringssteder, forbud mot å være mer enn fem sammen i private sammenheng og anbefalt låsing av kirkedørene for å hindre folk fra å komme sammen til Guds Ord -og slik spre smitten er blant straffetiltakene regjeringen innfører

Det er summen av alt som gjør regjeringen bekymret og nå skal det tas ett krafttak for å hindre at smitten brer seg. Ikke inviter noen hjem, ikke dra på besøk, imidlertid er barn unntatt. Sett ditt sosiale liv på vent i 14 dager. Hele landet må tåle sosial nedstenging. Forbud mot å servere alkohol men utestedene kan være åpne, forbudt å være mer enn fem personer i private hjem.  Dette er pålegg som du må følge ellers vil du bli straffet økonomisk, Med andre ord er det hjemmesoning i isolasjon regjeringen nå vil påføre oss alle. Dermed; Covid-19 hysteriet fortsetter for full musikk..Regjeringen anbefaler videre at alle religiøse samlinger utsettes eller gjøres digitalt. Med andre ord må kirker og menigheter som har kjørt møter med redusert kapasitet igjen låse dørene for å være politisk korrekt og følge anbefalingene. Så dette ble straffen nordmenn må ta for å ha fått lov til å feire jul i 2020. Skjenkeforbudet vil medføre at et flertall av Norges skjenkesteder vil måtte stenge dørene og sende ansatte hjem.

Regjeringen innfører nå disse påbudene og forbudene frem til 18. januar:

 • Maksimalt fem personer på private sammenkomster utenfor eget hjem, som for eksempel en bursdag i leid lokale. Hvis man er flere enn fem i samme husstand, kan selvfølgelig alle i husstanden møtes.
 • Maksimalt ti personer på innendørs idrettsarrangement, kulturarrangement, seminarer, livssynssamlinger, seremonier mv., likevel 200 personer hvor alle i publikum sitter i fastmonterte seter. I begravelser kan det være opp mot 50 personer, selv om setene ikke er fastmontert.
 • Det innføres nasjonalt forbud mot skjenking av alkohol på serveringssteder og arrangementer.
 • De særlige reglene for kirkevandringer oppheves straks, i stedet for fra 15. januar.

Regjeringen anbefaler videre

 • Unngå å ha gjester i hjemmet og vent 14 dager med private besøk. Unntak for nødvendige hjemmetjenester og besøk hos personer som er i livets siste fase. Aleneboende kan ha besøk eller gå på besøk med en til to faste venner eller til en fast husstand. Barn i barnehager og barneskoler kan ha besøk fra egen kohort.
 • Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser eller avdelinger. Utendørs aktiviteter kan gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand.
 • Unngå alle unødvendige reiser i inn- og utland. Hytteopphold med personer fra samme husstand frarådes fortsatt ikke, innenfor de lokale og nasjonale rådene og reglene som gjelder.
 • Alle kjøpesentre og butikker bør innføre antallsbegrensninger slik at det er mulig å holde avstand samt ha adgangskontroll. Regjeringen vil i løpet av de nærmeste dagene vurdere om det skal forskriftsfestes antallsbegrensninger og adgangskontroll.
 • Alle landets videregående skoler og ungdomsskoler går over til rødt nivå.
 • All undervisning og alle planlagte arrangementer ved universiteter, høgskoler og fagskoler blir digitale frem til 18. januar.
 • Hjemmekontor for alle som har mulighet til dette.

Regjeringen legger til flere tiltak som kommuner og regioner med stort smittetrykk bør vurdere å innføre:

 • Om barneskoler og barnehager skal følge veilederen for «rødt nivå».
 • Påbud om bruk av munnbind på offentlig sted der det ikke er mulig å holde avstand på minimum en meter.
 • Påbud om hjemmekontor i den utstrekning dette er mulig.
 • Påbud om stengning av driften av treningssentre, bingo -og svømmehaller.

Med andre ord fortsetter Covid-19 hysteriet videre inn i 2021 og mer er nok i vente 🙂

Facebook Comments

31 tanker om “Regjeringen: Smitten tar over, vi stenger ned igjen -Covid-19 hysteriet vedvarer inn i 2021

 1. Bjørn har rett. Bernt er drevet av den onde Nabals ånd og er en gammel grinebiter som er på vei til helvete.
  Hans eneste håp er å søke Gud om nåde, og dersom han er forutbestemt til det, vil han kunne ta i mot frelsen.
  Han ter seg som en person som er kontrollert av Jesabel ånden og det er derfor han lyver og sier i mot Guds Ord.
  Slik Jesabel forfulgte Elisa og profetene på 800 tallet før Kristus, forfølger og trakasserer Bernt Guds sanne tjenere i dag.
  Vi kan kjenne dem på ånden og deres onde frukter.

 2. Hvem er de idiotene som tror på konspirasjonsteorier og løgner, og er hjernevasket av maga-cult?
  Det er nok i all hovedsak “Livets Harde Skole” folk.

  • Det er ganske åpenbart at myndigheter og media nå pisker opp en fryktstemning blandt folk, slik at så mange som mulig skal la seg vaksinere. Vi fores med skrekkhistorier om nye mutasjoner som er enda mer smittsomme og farlige. Og får “anbefalinger” om hva slags besøk vi kan ha i våre egne hjem!

   Og så er det selvsagt en slags test på hvor langt de kan gå,og hva folk finner seg i.

   PCR-testen som brukes for å analysere prøvene kan ikke påvise infeksjon, og den kan heller ikke skille mellom døde eller levende virus. Eller påvise mengden virus i kroppen. Hvis man tester prositivt betyr det bare at man har en bitte liten sekvens av viruset i kroppen, ikke nødvendigvis at man er smittet dvs. infisert. Det kan feks. være en rest fra et dødt virus, da er man ikke smittet og kan derfor heller ikke smitte andre. Hvis man er infisert blir man syk, men det opplyses aldri hvor mange av de som tester positivt som faktisk har symptomer. Det ser ut til at de misbruker testen for å hausse opp antall positive som de de da kaller smittede. PCR-testen er ikke utviklet med tanke på diagnostisering, men for laboratoriearbeid i forbindelse med gen-forskning etc.

   Å missbruke denne testen til å frata individers grunnlovsfestede rett til å livnære seg med eget arbeide er en skandale uten like, og bør få konsekvenser for de myndighetspersoner som har ansvaret. De vet hve de gjør. Det er en gedigen verdioverføring, små og mellomstore bedrifter legges i grus, det kommer til å bli et enormt antall konkurser og arbeidsledige i løpet av dette året og neste. Og de store bedriftene, multinasjonale selskaper osv. kommer til å kjøpe opp det som er igjen på billigsalg. de sitter nemlig på mer enn nok kapital. Og så tar de markedsandelene og kontantstrømmen.

   Hverken statsministeren, andre ministre eller byråkrater har rett til å diktere hva vi gjør i våre private hjem eller hvem vi inviterer. De har ikke lovhjemmel til det.
   Tror de kanskje at folket er regjeringens kveg?

  • Nei, myndighetene pisker IKKE opp en fryktstemning. De setter i gang føre var tiltak. Det fungerte rimelig bra sist. Bare synd de åpnet opp for innreise/utreise for tidlig. De gjør i alle fall NOE. Du og mange her på Søkelys er jo opplyste på konspirasjoner og gjør egentlig INGENTING. Det er DERE som skaper fryktstemning.
   Jeg har valgt å ta hele greia med fatning og la Gud gjøre det som gjøres skal. Og selv DET får jeg kritikk for. Men heldigvis har jeg valgt NÅDENS vei. Andre har valgt den urettferdige LOVENS vei.

  • Så studentene skal la være å dra hjem mens de som kommer hit for å jobbe, og reiser inn og ut av landet i tide og utide, kan bare fortsette med det til tross for at utbruddene som preger smittesituasjonen i Norge nå skyldes nesten bare nylig importerte virus? Synes samtidig at det er helt “fantastisk” at reisende fra Storbritannia, og tilhørende smitte, ønskes hjertelig velkommen mens folk som knapt har forlatt hjemmet i 2020 får enda flere restriksjoner. #smh

   Det er som om regjeringen ønsker å holde folk i isolasjon og jeg aner hva grunnene er.

 3. Du tror løgnen og følger løgnens far Bernt.
  Du skriver fordi du er kontrollert av Din far.
  Jesus sa om slike som deg: “I har djevelen til far, og I vil gjøre eders fars lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. ”
  Leserne her har forlengst forstått hvorfor du er utsendt og av hvem du er utsendt. Gud har forutbestemt noen til frelse og løgnere og bedragere som deg til evig fortapelse.

  1
  1
 4. Grøsse av all uvitenheten og overtroen her. Tror samtlige kan være glad de lever i den norske velferdsstaten og ikke i et teokrati, et gammeldags nasjonalkonservativt samfunn der menn med penger bestemte alt eller nykarismatiske faktaresistente smittesprederniljø.

  2
  2
 5. CORONA – VAKSINEN
  Den vanlige vaksine man får mot virus er slik at selve viruset blir sprøytet inn i kroppen og danner immunitet mot sykdommen.
  Den vaksinen mot corona som er utviklet nå : Manipulerer genene dine som du har i kroppen – slik at denne gen-forandringen skal stoppe Covid-19. Hvem vet hva disse gen-forandringene gjør med deg på lengre sikt ? Ingen vet dette fordi vaksinen er haste-utviklet.
  I går møtte jeg en nabo og vi diskuterte denne saken. Plutselig startet jeg å snakke med en høy pipe-stemme – forsøkte å etterligne en kvinne-stemme ; og han glante på meg og skjønte intet. Jo , slik kan det gå om jeg tar denne corona-vaksinen – forklarte jeg.
  Om jeg skal vaksineres med slik vaksine : Så må jeg først overmannes !

  8
  3
  • Jeg tenker flere ting. Blant annet dette:

   Kreft, ødelagt nervesystem (der kan mye slutte å fungere). Svekket immunforsvar. Tilstander som følge av overnevnte. I ekstreme tilfeller, kanskje invaliditet.

  • Tullprat Ture!!!!!!!

   Vaksinen endrer ikke ditt DNA, selv om det burde det gjort med deg som lirer av deg slik svada.
   40000 mennesker har testet vaksinen uten særlige bivirkninger.
   tror du alle disse lyver??

  • 40 000 har kanskje tatt vaksinen -og ingen av dem vet hva vaksinen gjør med kroppen og helsa på litt lengre sikt.
   En svært skadelig risikosport som ingen aner konsekvensene av.
   Folk har dødd av denne vaksinen, fått kraftig ansiktslammelser, besvimt osv.
   En slik hurtigutviklet vaksine kan være livsfarlig og kan gi uante konsekvenser -som vi ikke vet om fordi det er et hastverksarbeid.
   Og la meg legge til. Kroppen vår har et immunitetsforsvar som trenger å trenes inn i mellom.
   Jeg er enig med Ture Andersen her. Denne vaksinen er det bare å styre unna!

 6. Da så jeg en hvit hest hest, og han som satt på den, hadde en bue. Det ble gitt ham en seierskrans, og med seier drog han ut for å seire . Johannes åpenbaring kapitel 6 vers 2
  Da Lammet brøt det andre segl , hørte jeg det andre av fire vesener si : Kom ! Og det kom fram en annen hest , som var flammende rød. Han som satt på den, fikk makt til å ta freden bort fra jorden, så folk skulle slakte hverandre ned ; og det ble gitt han ett stort sverd. Johannes åpenbaring kapitel 6 vers 3 og 4

  Utsnitt fra 4 bolk i Valdres profetien : Da plutselig kommer Jesus igjen og 3 verdens krig bryter løs.

  Utsnitt av kommentar fra Valdres dammen til Emanuel Minos : Jeg har fått dette fra Gud. Ingenting av dette strider mot bibelens ord. Se Johannes Åpenbaring kapitel 6 og utover . Men den som har fått sin synd tilgitt og har Jesus til Frelser og Herre er trygg.

  3
  1
 7. Det blir faktisk spennende og se hvor lenge vi får skrive våres mening her på søkelys , dvs vi får nok skrive våres mening her på søkelys , men spørsmålet er vel heller om søkelys får lov å eksistere som side.

  Tid for opprør ja , dette er fullstendig galskap !

  12
  2
  • Ja. Dette ligner faktisk på noe noen sa tidligere. Han sa: «lyv for folk, gjenta løgnen, til folk tror på den. Og sørg for at løgnen er stor nok. Folk har lettere for å tro en stor løgn, enn en liten»

   Det er dette inflytelsesrike mennesker gjør nå. Bruker koronaen som en brekkstang, for å ta kontroll over min og din hverdag.

 8. Erna er den verste statsminister Norge noensinne har hatt.
  Hun oppfører seg som en keiserinne.
  På tide med et opprør.
  Trosse disse idiotiske reglene.
  I vårt hjem vil vi ha bibelgruppe og samling til bønn som vanlig.
  Erna og hennes globalister skal ikke hindre Guds folk i å følge Guds ord.
  14 dagers pause vil bli etterfulgt av en ny forsiktig åpning og så en ny sosial pause på en måned. Nettet snører seg rundt oss.

  13
  4
  • Fascismen er snart gjennomført, befolkningen må søke om å gå ut av egen ytterdør. Innvandrerne, som er smittekilden gang på gang, blir hyllet og belønnet av myndighetene. Fedrelandet ligger i rennestenen, sammenbruddet er komplett.

   8
   2
  • Dette er en presis beskrivelse Randi. Men som andre her inne sier så må vi jo vente nettopp slikt nå mot slutten av endetidsprofetiene. Vi får løfte våre hoder.

   5
   3
  • Kom til å tenke på New York tidligere i år. Mange pasienter der som på døde av Corona (på papiret) døde egentlig av slag og andre ting. Noen ble også med vilje lagt sammen med coronapasienter. Tallene ble skyhøye. Og viser dermed ikke sannheten. Folk over hele kloden ble vettskremte, og de onde fikk det som planlagt. Trump har self rett.

   https://www.youtube.com/watch?v=8VFngRmp1HE

   4
   1
  • Jeg undres på hvor lenge folk i dette landet vil godta dette lureriet med Korona og stadige nedstengninger og sosiale pauser.
   Det er et uhyre som nå styrer Norge og nordmenn lar seg lure.
   Kan forstå at folk lot seg lure og ble redde da koronaen kom til landet i fjor. Men nå? Folk burde ha sett at færre har dødd i fjor enn i 2019.
   Hvordan henger lavere dødstall sammen med en livsfarlig pandemi?
   Dette er en så til de grader åpenbar scam. Også valgjukset i november skjedde helt åpent.
   Det er som om myndighetene, den globale elite peker nese til befolkningen med sine mange løgner.
   Hvor lenge vil folk bite på denne svindelen?
   Nå kan vi forstå hvorfor VG og de andre store avisene har fjernet kommentarfeltene sine. Folk skal ikke lenger få lov til å utrykke sine reaksjoner og vrede.
   Svindelen er vellykket så lenge folk lar seg kue..
   På tide å reise seg mot myndighetene i dette landet.
   Erna Solberg er en diktator og oppfører seg deretter.

   7
   1
 9. Diktator Solberg virker å elske denne mishandlingen av befolkningen. Det er et overgrep. Mot barn først og fremst, men også mot resten av befolkningen. Helt ellevillt egentlig. Ser ut til att alt av næringsliv kommer til å gå konk snart. Og folket får skylde seg selv. Myndighetene gjør hva de vil uten att noen protesterer.

  10
  2
  • Erna skjønner ikke egentlig hva hun er med på. Det gjelder også andre ordførere, statsministre, konger, leger, politi osv. over hele verden.

   Sånn skulle det bli.

   Åpne Bibelen og les daglig Erna. Kongehus og regjering også. Det er deres eneste sjanse. Vi ber for dere.

   1
   1
 10. Vi har hundretusenvis av arbeidsledige, likevel så importeres det covid19 fra eøs. For å berge arbeidsinnvandringen så stenges hele Norge omtrent ned. Noe er fullstendig galt med de styrende.

  9
  2
 11. Godt at vi har en handlekraftig regjering, og at vi har en nasjonal økonomisk rygg til å bære byrden.
  Takk Gud for at vi ikke har det som i Amerika, med en superegoist, som i sin blinde iver etter gjenvalg, har ofret vanvittige 350.000+++ liv😥

  Aldri før har en president gjort seg skyldig i så mye, og så alvorlige ting. Som troende kristen er jeg motstander av dødsstraff, men skulle jeg gjort et unntak, måtte det blitt ham. Verden ville blitt et langt bedre sted uten Trump.

  6
  13
  • Skulle bytta ut Erna med Donald Trump på dagen. Erna og denne regjeringen er tyranner som bør trosses.
   Kristne forsamlinger bør ikke følge disse korona reglene.
   Tid for opprør. Det ligger bare et 128 mennesker på sykehus for dette influensaviruset

   10
   3
  • Hitlers regjering var også handlekraftig. Mulig at du har økonomi til å bære dette. De mange uten jobb har det ikke.
   Du er virkelig blind Otto

   13
   1
  • Slike som Otto er ikke blinde. De er utsendte til de siste rester av frie blogger for å knuse enhver motstand mot den kinesiske verdensglobalismen.

   8
   1
  • Viruset er ikke isolert og testen er feilaktig. Dette handler om kontroll av massene. Agenda 21 (2021) i sin utfoldelse. Spre frykt, ta tester for å spre mer frykt slik at mer globalist kontroll kan iverksettes. Tenk om man skulle teste alle borgere hele tiden og isolere dem om man fant influensa virus eller corona forkjølelse virus hos folk. Isolering og maske svekker immunforsvaret. Styrk det med vitamin D, C, sink og flavonoider. Vaksinen forhindrer heller ikke at man blir smittet, og flere har allerede dødd kort etter at man fikk vaksinen. Lege og helsearbeidere har også fått sterke reaksjoner etter at de fikk vaksinen. Med svineinfluensa vaksinen friskt i minne.

   7
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *