Redacted: Is Civil War next as Ukraine slides into chaos, just what NATO wants | Redacted with Clayton Morris

7 tanker om “Redacted: Is Civil War next as Ukraine slides into chaos, just what NATO wants | Redacted with Clayton Morris

 1. Selvfølgelig var hele pointet med å narre Putin til å invadere de russisktalende enklavene nettopp å ødelegge Russland økonomisk ved hjelp av utmattelseskrig – akkurat passe kraftig til formålet. Skjønner du ikke det er du rett og slett narret trill rundt – både intellektuelt og følelsesmessig. Bak dette står Dyret – Wall street, Deep State og det militærindustrielle komplekset over dammen. Dyret vil ha verdensmakt, noe de til sist vil få, før Guds rike ved Kristus knuser både dem og deres bakenforliggende leder Satan Djevelen.

  • Til JV.

   Det er ett narrespill – ett stort skuespill – venn og fiende eksisterer ikke – annet i media – og egentlig så handler det om å ødelegge USA – det er hva Russland og Kina – og Tyskland og flere – ønsker nå. Og dette gjør de i samarbeid med Demokratene. Alt annet er mer eller mindre ett narrespill.

   Kristus vil ikke bare ødelegge Eliten – han vil ødelegge alle som nekter å tro på Jesus Kristus som Herre – Han vil bare akseptere de som er renset i Lammets Blod – og er født på ny – som frykter Han fra sitt gjenfødte hjerte – og vandrer i ydmykhet og i sønderknuselse – mot Evigheten!

   Men før Dom – så er det alltid nåde! Jeg har tro for en siste vekkelse – hvor Guds Ånd bare vil feie over – og gjøre menneskers krefter til intet for en kort tid – ettersom ingen kan kontrollere en vekkelse – bare Guds Ånd – som på Pinsedagen. Og mange vil bli frelst – også Jehovas Vitner, Mormonere og selv frafalne kristne. For alle som er Utvalgt – for det Evige Liv!

   “La dette sinn være i dere, som òg var i Kristus Jesus,
   han som, da han var i Guds skikkelse, ikke holdt det for et røvet bytte å være Gud lik,
   men uttømte seg selv idet han tok en tjeners skikkelse på seg, da han kom i menneskers liknelse. Og da han i sin ferd var funnet som et menneske, fornedret han seg selv og ble lydig til døden – ja, døden på korset.

   Derfor har òg Gud høyt opphøyet ham og gitt ham det navnet som er over alle navn, for at i Jesu navn skal hvert kne bøye seg, deres som er i himmelen og på jorden og under jorden,
   og hver tunge skal bekjenne at Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære.”
   Fil 2:5-11

   3
   7
 2. Den som lever får se.

  Minner om at det gjennom snart to tusen år har vært en uendelig rekke av endetidspredikanter som har vært like hellig overbevist om stadig nye tolkninger av gamle og nye profetier. Samtlige har hittil tatt feil.

  JV er dagens Dr. Allwissend, vår tids Montanus, Johannes Stöffler, Martin Luther, Joanna Southcott, William Müller og Harold Camping, en selverklært verdensvarsler som altså ikke er lurt trill rundt, men er like bombesikker på detaljene rundt Jesu snarlige komme som alle som tidligere har advart mot keiseren i Rom, paver, Savonarola, verdensjødedommen, Napoleon, Hitler, Stalin, FN, EU, osv. osv.

  I 1666 brant store deler av London som et tegn på endetiden – tydeligere kopling til Dyrets tall kunne ikke tenkes – og i 1806 var det en falsk profet i Leeds som hadde ei høne som la egg med endetidsvarsler skrevet på skallet…

  At noen av de millioner av gjetninger som har kommet fra sannsigersker, mentalpasienter og bibelstudenter, tilfeldigvis treffer rett på enkelte. konkrete hendelser er ikke merkeligere enn at noen vinner i Lotto ved hver trekning.

  Som sagt: Den som lever, får se.

  😘

  • PS. Den som vil studere tidligere tiders hysteriske endetidsvarsler i norsk historie, anbefales å søke med stikkord i Nasjonalbibliotekets digitale boksamling. Samlingen av bøker og hefter omfatter også religiøs litteratur som fra ulikt hold har feiltolket tegn i tiden. Det er en interessant reise i teologisk monomani, indoktrinering, skråsikkerhet og feilslutninger i vår egen snevre kulturkrets. Selv om mange av impulsene her til lands har kommet fra fanatiske kristne fra USA, har det ikke manglet på norske selverklærte profeter.

   😘

  • Stor takk til Aril for at han snakker ned kristne som fremfører bibelske profetier. Hadde ikke slike som han oppsøkt oss her på Søkelys med sine nedlatende kommentarer, så hadde ikke Bibelen stemt. Derfor en god klem til ham for trosstyrkelsen. Vi blir ikke oversett folkens. Guds motstandere leser Bibelens advarsler, og vi har følgelig gjort forkynnerjobben vår:

   “Du skal tale til dem enten de vil høre eller ikke”.

   1
   2
  • Svar til Sissel:

   😘

   Jo, du har helt rett.

   Jeg klarer ikke la være å påtale toskeskap når overtro og hat rammer andre enn konspi-klovnene eller de koko-kristne selv.

   Jeg burde selvsagt latt være å kommentere når denne nettsiden likevel har et så mikroskopisk publikum. Men jeg er dessverre en uhelbredelig ertekrok. Og misliker at noen plager og mobber dem som er annerledes.

   For øvrig er det et kjent psykologisk fenomen at medlemmer av dommedagsekter som ikke får oppfylt sine profetier, i sin kognitive dissonans tror enda sterkere på sine vrangforestillinger etter fiaskoen. Det er ganske uutholdelig å innrømme at man har tatt grundig feil.

   Bibelens spådommer er dessuten konstruert slik at de kan tolkes og omtolkes og forstås akkurat slik det måtte passe. Det er stort rom for fantasi og grublerier som har gitt levebrød til teologer og andre som elsker kirkelig polemikk og religionskriger.

   😘

Det er stengt for kommentarer.