Antikrist-kandidat saboterer for svensk NATO medlemskap

Recep Erdogan hvis navn har tallverdi 666 sier nei til svensk NATO medlemskap (Foto You Tube)

Sveriges forsøk på å bli en del av NATO har nå havarert fullstendig. Tyrkias mektige president, Recep Erdogan som noen tror kan være Antikrist -sier nå nei til svensk medlemskap i NATO alliansen. For Jens Stoltenberg som garanterte at den svenske medlemsskaps-søknaden ville bli behandlet raskt, er dette et gigantisk nederlag. Også for Biden regimet som gjerne ville ha Sverige med i NATO må oppleve Tyrkias nei som et ydmykende nederlag og en nedtur.

 

2 tanker om “Antikrist-kandidat saboterer for svensk NATO medlemskap

 1. Jesus: -Et hus som er i strid med seg selv kan ikke bli stående!” Dette utsagnet har almenn gyldighet. Også for de som griper til sverd og følgelig må falle for sverd. “HELE verden er i den ondes vold”. Også NATO.

  2
  3
 2. Dette er altså Smyrnabloggen 7 november.
  Kven trur de det er?

  På vei til helvete med Torstein Langesæter

  November 7, 2015
  Vi har fått noen spørsmål om Torstein Langesæter og hans utallige innlegg i andre forumer. De fleste har han blitt kastet ut av på grunn av hans oppførsel og hans meningsløse innlegg.

  Vi har ikke hatt noen videre lyst til å kommentere dette individet som åpenbart ikke er ved sine fulle fem. En person som man ikke kan resonere med da han da ethvert argument enn hans eget ikke trenger inn i hans lille demonbesatte verden.

  Torstein Langesæter sine meninger og misjonering for disse står meget langt fra enhver form for kristendom. Faktisk er hans meninger anti-kristne. Ikke bare anti-kristne, men også konfronterende anti-kristen og anti-Jesus. Han har underkjent de mest vesentlige deler av det nye testamentet som “falsk” og baserer seg selv bare på det gamle testamentet. Ikke bare det, men hans tolkning av det gamle testamentet er også fordreid til det ugjenkjennelige. Han er derfor et anti-kristelig individ som helt falsk opptrer som en kristen person. Han er demon besatt både som person og som “misjonær” av sine meninger. Meninger uttrykt som lange, meningsløse spammende innlegg.

  Han har skaffet seg respektabilitet og troverdighet ved å kalle seg en kristen. Men sannheten er at han går i djevelens ærende. De som tror på Torstein Langesæter gjør det med en enveis billett til helvete.

  Det er også verdt å merke seg at han også er en internett stalker som i de seneste årene har ført en internett stalking kampanje mot en person som gikk i debatt med den tidligere beryktede Sigurd Lydersen og fikk stoppet hans virksomhet. Sigurd var en mann som for noen år siden ble dømt for plaging av 11-13 årige unge piker i det øyemed å skaffe seg seksuelle tjenester. Han drev også en kampanje for det synet at disse var legitime seksuelle objekter. Mange personer argumenterte sterkt mot Sigurd i bl.a Sol forumet (slettet, men jeg og andre har kopier av hans innlegg). Kun en av disse gjorde det under fullt navn og Torstein Langesæter har internet stalket denne personen i åresvis med utrolige påstander og fantasier. Dette mens Sigurd Lydersen for lenge siden innså sine feil og nå har en god jobb.

  Torstein Langesæter er en mann som er forført av djevelen selv og som går i hans tjeneste. Man gjør det derfor klokt å holde en god avstand fra denne mannen. Ta dette som en siste advarsel fra oss om han da han ikke er verdt noe oppmerksomhet.

  Arne Breen for Smyrna Menighet

Det er stengt for kommentarer.