CEO for Pfizer vrir seg og rømmer unna kritiske spørsmål om deres Covid-vaksine

CEO for Pfizer var selvfølgelig tilstede under World Economic Forums New World Order samling i Davos. Under en pause i programmet tok CEOen en spasertur med en kvinnelig “handler”. Det skulle han ikke gjort. Aktuelle video er bannlyst av YouTube, Facebook, Instagram, men ikke av Elon Musk og Twitter. Og Albert Bourla angrer nå smertelig på at han ikke tok bil eller holdt seg innendørs. Det er tonnevis av spørsmål om en tvilsomme vaksinen Bourla ikke vil svare på.

Når man ser klippet som ennå ligger tilgjengelig på Twitter selv om Facebook, YouTube og Instagram har bannlyst videoen er det nesten som om man kan ha vondt av denne vaksine-svindleren.

35 tanker om “CEO for Pfizer vrir seg og rømmer unna kritiske spørsmål om deres Covid-vaksine

  • Du eier ikke skam.
   Hårreisende…

   Du lever ikke med Jesus.

   Den som ikke ydmyker seg, kommer til å bli ydmyket.

   4
   3
  • Hannah er du betalt av Qanon/Gransker , for å svare ?

   Dine kommentarer Hannah er styrt av en jesabel ånd .

   2
   4
  • Du gjør ikke godt inntrykk her inne Lye – det står mange advarsler mot ordstrid i Skriften – så hva med å moderere seg noe – jeg tror folk klarer selv å finne ut rett og galt – folk er ikke dumme! Og de som er det – som ikke ser forskjell på høyre og venstre – vel, da tror jeg ikke de heller vil høre på noen som opplyser dem. Om ikke Ånden overbeviser – så vil heller ikke ord hjelpe stort. Men om man har visdom – så kan man heller bruke det – krydret med salt!

   Det er søkelys som må moderere – jeg antar at vi ikke trenger å hjelpe ham!

   2
   4
  • Tore , jeg har en tjeneste å advare og det gjør jeg , dem som hører , dem hører, jeg bøyer meg for Jesus.
   Les om profeten som konfronterte jesabel og alle hennes profeter. Jeg er ikke her for å gjøre ett godt inntrykk på avgudsdyrkelse, jeg er her for å advare.

   1
   4
  • Pass dere for konformitet med verden, det er så behagelig å være venner med alle , ikke konfrontere og hva får vi ? Vi får en tannløs menighet , forlatt av Gud .
   Tenk deg om Tore og la også deg advare , Hannah inviterer inn dem som klør ho i øret.

   1
   4
  • Rune.
   Slutt å bruke Jesabel som en hersketeknikk. Det er ikke rett av deg.
   Det er så unødvendig.
   Ikke la vonde følelser trekke deg opp.
   Hannah. Unødvendig av deg og forsøke å fjerne en manns kristentro på basis av det spørsmålet Rune stilte.
   Nå har jo dere to en forhistorie med krangel og bitre utsagn.
   Pass på at ingen bitter rot får innpass.
   Pass på at dere ikke river dere i stykker.
   Jeg kan ikke frata verken deg Rune eller deg Hannah deres kristne tro. Men det kan jeg si: Dere virker uforsonlige begge to på hver deres måte. La nå gransker se dette klippet dersom han ønsker det i fred og ro. Det er jo mange spørsmål som er ubesvart omkring vaksinen.
   Jeg kom over en annen youtuber i dag. Dette som skjer i etterkant av vaksinen med sudden death får stadig flere til å reagerer.
   https://www.youtube.com/watch?v=SxBMXoXS3ao
   Rune.. Ikke vær så stolt at du ikke kan erkjenne at sporet du har kjørt deg inn på ikke fører til noe godt.
   Hannah… Jeg kan skjønne at anklager om å være styrt av Jesabel- og Satans tjener og slike harde ord provoserer deg. Men vær ydmyk.
   Få dere begge en ny start.
   Akkurat nå vitner intet om at dere er frelst.

   1
   5
  • Det som klør i øret Kiki ! Hanna og Qanon/Gransker må vende om fra sin onde ferd.
   Jeg har mine øyne rettet mot Jesus å klynger meg til ham , jeg bærer ikke noe nag hverken til Hanna, Qanon/Gransker eller noen, men jeg advarer dem .

   Jeg gikk fast i en frikirke engang, så kom en dag de hadde innsatt en kvinnelig prest , midt under den første Gudstjenesten hun hadde , ble jeg kalt av Gud til å forlate denne kirken og aldri gå på deres seremonier igjen , før de vender om.
   Min tjeneste for Gud er og advare , selv om du klør meg i øret Kiki.

   Gud har gitt meg ett løfte og det kan han ikke bryte .

   1
   4
  • Rune du må så gjerne advare mot vaksinen.
   Men å skape et ordskifte er ikke alltid tjenelig.
   Det er en tid for å tale og en tid for å tie.
   Jeg må slutte meg til Tore og Kikki her.
   Jeg tror både du og søster Hannah har skapt en ond rot mellom dere. Dere klarer ikke skjule den heller.
   Håper dere finner til korset og ser korsets forsonende kraft..
   Ikke la noe komme i mellom dere som skaper sår, sinne og bitterhet.
   Og har det allerede skjedd -er omvendelse og beklagelse riktige vei å gå.
   Men dere er kanskje begge blitt så gjensidig bitre og føler på hat overfor hverandre at det kan være forsent.
   Jeg tror ikke at noen av dere kan føle dere vel i samvittigheten etter å ha skrevet slik om og til hverandre.
   Å moderere vekk det som sies vil neppe hjelpe verken Rune eller Hannah. Men Herrens forsoning og legedom vil kunne hjelpe dere med å moderere vekk utsagn skrevet i sinne, for provosere eller egge opp strid.

   2
   3
  • Rune,
   nå tror jeg ikke du er spesielt interessert i hva jeg måtte mene. Du ønsker bare at jeg skal si noe som helst. Er jeg enig med deg er jeg en hykler og en satans hjelper, er jeg uenig med deg er jeg en satans hjelper. Du vil bare at jeg skal si noe slik at du kan skjemme deg ut atter en gang med de barnslige utskjellingene dine.

   Og til denne saken: tenkte du at jeg ville forsvare Pfizer? Hvorfor skulle jeg det? Jeg forsvarer ikke grådigheten til selskapene som utviklet de forskjellige vaksinene. Jeg husker også godt at de sannsynligvis overrapporterte effektiviteten da de lanserte vaksinene. Alle sammen. Finner du noe sted der jeg har forsvart eller unnskyldt disse selskapene?
   Jeg kan forstå at han ikke starter en argumentasjon mens de går på gaten, det er aldri smart, men jeg er helt enig i at de burde stilt opp slik at presse, seriøs og useriøs, kunne fått svar på sine spørsmål.
   Sånn! Da Rune har du fått åpningen din, og kan starte utskjellingen!

   1
   1
  • Har du ikke tatt en vaksine sprøyte for laget ? Qanon/ Gransker , i hvertfall skriver du stolt selv at du har gjordt det i en tidligere kommentar.

   Er du fortsatt stolt av at du har tatt covid vaksinen? Qanon/Gransket . Eller vil du ydmyke deg og innrøme at det var feil og ta vaksinen ?

   1
   1
  • Hei Rune,
   jeg har aldri lagt skjul på at jeg har tatt en av vaksinene. Men jeg hoverer ikke over at jeg er vaksinert. Igjen så mener jeg det er en privatsak. Men dersom at jeg ble vaksinert har bidratt til at enten jeg har blitt mindre syk av covid – for ja, jeg har hatt covid – eller om det har bidratt til at jeg har vært smitteførende en kortere periode enn uten vaksinen er det positivt. Eller kanskje har ikke min vaksinering hatt noen betydning i det hele tatt. Kanskje ville jeg blitt like lite syk selv uten vaksine. Det kan ingen vite. De fleste som blir covidsyke får det tross alt som en mer eller mindre kraftig forkjølelse. Men noen ble veldig syke av covid, noen led mye og alt for mange døde.
   Når du spør “vil du ydmyke deg og innrøme at det var feil og ta vaksinen” impliserer du at det eneste riktige svaret er å være enig med deg. Det er jeg ikke, og jeg mener ikke det var feil av meg personlig å bli vaksinert. At andre mener det er feil for dem synes jeg er en fair sak. Det har jeg også støttet med klare ord. Men dette vet du..

  • Så nå sier du kanskje ikke vaksinen var så effektiv Qanon/Gransker er du ikke så skråsikker på ekspertene du refererer til ? alle de ” offisielt godkjente og anerkjente ekspertene ” som hevdet at vaksinen var effektiv og sikker ?

   Synes du fortsatt at du var en foregangs person, ved å ta vaksinen og etterpå gå ut og si at du tok en for laget ? Eller tenker du at du er blitt veiledet/forført til å ta vaksinen og gå ut og forsvare dens budbringere Qanon/Gransker?

  • Rune,

   misforstå meg riktig.
   Jeg sier at de fleste som får covid opplever det som en influensa. Noen svakt andre sterkere. For meg kan det godt være at vaksinen jeg tok var med å redusere plagene. Det kan jeg bare anta.
   Når det gjelder om jeg fremdeles tror på ekspertene, så ja, fram til noen kan vise til dokumenterte resultater som sier noe annet så gjør jeg det.
   Når alle data over pasienter som ble lagt inn på sykehus inn med alvorlig covidsykdom viser at de som var vaksinert i hovedsak fikk et lettere sykdomsforløp enn de som ikke var vaksinert mener jeg fremdeles det tyder på at vaksinene virket. Vaksinene fungerte ikke som noe skjold, og de stoppet ikke covid fra å spre seg, men alt tyder på at de har hatt god effekt for sykdomsforløp.
   Og for å gjenta meg selv til det kjedsommelige: Det betyr ikke at jeg ikke innrømmer at noen har blitt veldig syke av å bli vaksinerte. Noen, altfor mange, har fått alvorlige og langvarige plager.

   Men det ser ut som om det er en vesentlig del i min argumentasjon som du ikke har fått med deg. Jeg har ikke vært en aktiv forsvarer av vaksinene, men har aldri lagt skjul på at jeg selv er positiv til dem. Jeg har også anerkjent at noen mener det er riktig å advare mot, og aktivt jobbe mot vaksineringen som har vært gjort. Og jeg ser at det kan oppfattes som et forsvar når jeg har brukt offisielle statistikker til å tilbakevise udokumenterte påstander, men det jeg har gått etter på Søkelys er at noen bruker halvsannheter, udokumenterte påstander og regelrett løgn når de argumenterer. Når de bruker en artikkel fra en studentavis som “bevis” for at det ikke var overdødlighet i USA under pandemien, når de hevder at Luciferase er “djevelstoff” og ikke et vanlig (lys)sporingsstoff, når de hevder at vaksinene inneholder microchiper, når de hevder at alle vaksinerte nå er blitt sin egen basestasjon for 5G, når de hevder at vaksinene er blitt filmet som “levende, strekmannlignende roboter” i blodet, når Søkelys bevisst bruker manipulerte bilder av statistikker, etc etc. Jeg kunne ramset opp enda mer.
   Det er det jeg har gått etter.
   Jeg forsvarer alle sin rett til å aktivt argumentere mot hva det skal være, for/mot vaksiner, Ukraina, Russland, regjeringer etc, men jeg aksepterer ikke at man bruker løgn og bedrag for å fremme sin sak. Og at beskyldninger, løgn og bedrag har en så fremtredende plass på et nettsted som profilerer seg som kristent synes jeg er veldig trist.

  • Du skriver du ikke aksepterer løgn og bedrag Qanon/Gransker, hvorfor brukte disse ” offentlig godkjente og anerkjente ” ekspertene som dine vitner , til å god for vaksinen ? Sa ikke alle disse samstemt at vaksinen var sikker og effektiv ? og burde ikke du Qanon/Gransker allerde da vite at dette var noe en ikke kunne vite sikker ? Allerde da var det godt dokumentert at en ikke viste hvilke farlige langtidsvirkninger vaksinen kunne ha .
   Har ikke de ekspertene du Qanon/Gransker har referet til som oppriktige og ærlige, drevet med utstrakt løgn og bedrag ?

   1
   1
  • Jeg må nok dessverre be deg være litt mer konkret i hvilke spesialister som sa hva.
   I hovedsak brukte jeg statistikker fra FHI og legemiddelverket, men selvfølgelig også fra utenlandske kilder (og viste alltid til hvor jeg hentet data fra).
   Dersom du har lest noen av rapportene fra noen som helst seriøs institusjon vil du se at ingen av dem er kategoriske om noe som helst som gjelder forskning. De bruker alltid ord som “slik det ser ut”, “alt tyder på at”,”vi kan aldri være helt sikre på at…, men..”
   Og så fremstilles det en annen, mye mer tabloid måte i media.

   Og du vet at jeg aldri har påstått at noen vaksine var sikker. Jeg har hele tiden sagt at der er bivirkninger, jeg har hele tiden sagt at selv om man er vaksinert skal man ta like mye hensyn som før etc etc

   Så dersom du mener jeg har videreformidlet løgn må jeg nok be deg vise til hvilken løgn. Jeg har aldri påstått at en vaksine har vært 100% trygg. Det finnes det ikke en eneste vaksine som er.

  • Hva med Dr Fauchi ? Camilla Stoltenberg, Nakkestad osv. osv. Har ikke de godt god for vaksinen ? og har ikke du Qanon/Gransker god god for dem ?

   De er ikke 100% sikkert og fly , men vi har brukt over 100 år på gjøre det så sikkert som mulig, andre vaksiner er testet ut over langtid, men covid vaksinen som egentlig ikke er en vaksine i tradisjonell forstand, men en helt ny type teknologi, ble mer eller mindre påtvunget hele verdens befolkningen, uten at noen viste langtidsvirkninger av den , er ikke dette kynisk og uansvarlig Qanon/Gransker og du Qanon/Gransker som hevder deg så opplyst, burde ikke du forstått det og advart mot vaksinen?

  • Og alle de du referer til har sagt at noe slik t som at “slik de ser det overgår fordelene med vaksinene de ulempene man opplever, og at de mener vaksinene i all hovedsak er trygge”. Jeg mener også at vaksinen jeg tok er trygg nok for meg. Kall det gjerne en kalkulert risiko. Man kalkulerer risikoen når man flyr – de fleste av oss kommer til at den risikoen er akseptabel – og jeg veide risikoen for vaksinen for meg. For meg var den akseptabel. At andre kommer til et annet resultat er helt ok. Når det gjaldt vaksinene har jeg hele tiden vært tydelig på at det er opp til den enkelte å ta en veloverveid valg, og la være å vaksinere seg dersom man ikke følte seg trygg.
   Tvang har jeg vært i mot hele tiden.

   Det jeg har fokusert på å tilbakevise i alle mine innlegg om vaksinene er useriøse påstander, udokumenterte påstander, halvsannheter, løgn, manipulasjoner, etc etc

  • Det er den som leier bilen , som sitter ved bevisbyrden ved oppstått skade Qanon/Gransker, dette er tydeligvis en prinsipp du ikke forstår, i det du anklager Søkelys og mange, mange andre.

   Selvfølgelig vil det alltid oppstå spekulasjoner og syns punkter, noe bla Søkelys har tatt inn, men Søkelys har også tatt inn linker fra .seriøse eksperter og alle av disse har du gjort ditt beste for å grave frem dritt imot , for å så tvil om dem , samtidig som du har fremhevet dine såkalte seriøse eksperter og organisasjoner, ser du ikke at dette kan ha påvirket mange til å ta vaksinen ?
   Ser du ikke at disse ekspertene og organisasjonene som du har referet til har drevet med direkte villfarelse, når de har sagt at vaksinen er sikker og effektiv.

   Men nå er det nesten som du prøver å legge skylden over på Søkelys for at folk har tatt vaksinen, er det ikke bedre Qanon/Gransker og ydmyke seg slutte å unnskylde seg og vedgå at du har bidratt til å spre vaksine giften ?

  • Jeg beskylder ikke Søkelys for at noen har tatt noen vaksine, eller for den del latt være å ta noen vaksine. Det jeg beskylder Søkelys for er at de videreformidler løgn og usannheter.
   Og for å bruke din metafor om utleie: dersom jeg påstår at jeg har sikre kilder som kan bevise at Rune Lye leier ut surfebrett som er livsfarlige, og som ofte knekker og skader folk, antar jeg at du ville krevd at jeg dokumenterte mine løgnaktige påstander. Dersom jeg ikke kan bevise det er det bare en påstand, og sannsynligvis en løgn. Og dersom du skulle motbevise mine tåpelige utsagn ville du selvfølgelig vist til CE-merking, fabrikat, tester, kundeerfaringer etc.
   Jeg kunne muligens funnet en som hadde stupt i rullesteinene og skadet seg, og som skyldte på at det var noe galt med brett eller opplæring, men det beviser ikke at brettene har dårlig kvalitet eller at opplæringen er for dårlig. Det er en påstand fra en enkelt kunde. Dersom “alle” som var på kurs hos deg måtte innom legevakten, ja, da begynner det å ligne på bevis for et eller annet.

   Jeg har tenkt omtrent likt når jeg har gått etter udokumenterte påstander på Søkelys.

  • Jeg må ikke bare smile, jeg ler😀

   Snillt tenkt, men ingen trenger forsvare meg her. Dere som gjorde det nå kjenner meg ikke i det hele tatt. Misforstår fullstendig. Men dikter også opp feil angående meg, eller bare gjetter😊 Det blir rett og slett litt morsomt…

   Disse her er heller ikke interessert i å bli kjent med meg. Har ikke tatt til seg det jeg har delt her inne. Observert meg dårlig. Det lever jeg svært bra med😊 Dere er opptatt av å fortelle meg om en forsoning som burde skje snart mellom meg og Rune, og jeg må innrømme det er merkelig og morsomt å lese. Kanskje viktigere å gå i dere selv. Og se Lye😉 Det er han det er synd på. Og jeg har vondt av ham🥹

   Jeg har også lært meg å prioritere dem som har WWJD som noe av det viktigeste i sitt liv. Og som ser på meg som sin søster i Herren. Dem er det ikke mange av her inne, men DE som er, setter jeg ekstra stor pris på❤️

   De få som kjenner meg her inne vet at jeg ikke klarer å leve med uoppgjorte ting og har innrømmet feil og sagt unnskyld flere ganger. Det er LIKE tøft for meg som andre å si unnskyld, men JESUS går foran alt for meg. HAN er det som er sjefen. Gud er bare god, Han veileder hver dag til det beste for meg og alle rundt meg.

   Alt er gjort opp. Alle her inne lever jeg godt sammen med. Rune og flere synes jeg kun oppriktig synd på. Det er bare tragisk å observere Rune. Ingen fremgang. Han er ikke kalt til å advare på DENNE måten. Jeg har intet nag til ham eller andre. Man lar seg da ikke provosere av at noen kaller seg Jessie Bell😊 Man ser da at han har en vei å gå. Han også.

   Kjenner heller ingen som vurderer 4.dose, (hvis noen gjør, så la dem gjøre. Alle har info nok nå. Og SKULLE jeg vite om noen eldre eller andre som planlegger den 4. så ville jeg rådet dem «tenk deg nøye om», og si at jeg personlig ikke anbefaler 4.dose. Men folk må velge selv)

   Det som er gjort er gjort. Kanskje var det bra at noen tok vaksinen. Kanskje ikke. INGEN her har gjort noe galt. Gud holder sin hånd over meg uansett. Om jeg lever eller dør så hører jeg Herren til.

   Setter også pris på å lese Arild kommentarer. Forstår hvorfor han skriver det han skriver. Fantastisk at han gidder være her inne😀 (bare følg med nå😉hvilke kommentarer som kommer fra andre enn Aril… det er jo rett og slett morsomt her inne innimellom, må jeg si)

  • “….når de har sagt at vaksinen er sikker og effektiv”
   Nå er det slik at der ikke finnes EN covidvaksine. Der finnes mange forskjellige og de fungerer på forskjellig måte. Noen bruker døde virus, noen bruke rMNA og noen noe annet. Noe er oppgitt til å fungere bedre enn andre.
   Men de mest anerkjente vaksinene, de som f.eks er i bruk i Norge, er sikre og effektive. Men det betyr ikke at de er uten risiko.
   Norske biler er sikre og trygge. Men det betyr ikke at man sitter i en 100% beskyttet kokong. Noen biler beskytter godt og noen biler ikke fullt så godt. Men de er sikre.
   At en vaksine er 95% effektiv – dersom noen er det – betyr samtidig at man innrømmer at den er 5%. Dersom jeg husker riktig var vel covidvaksinene fra 65 til 90% effektive i de første testene. Disse tallene ble justert etter hvert som man fikk mer data.

   Jeg tror vi stopper der.
   Takk for en grei og høflig meningsutveksling

  • …jeg ser at det falt ut litt. Dere skjønner nok hva jeg mente men likevel:
   “At en vaksine er 95% effektiv – dersom noen er det – betyr samtidig at man innrømmer at den er 5% ineffektiv”

  • «Ingen fremgang» skrev jeg lenger oppe, om Lye.
   I kommentarene hans ovenfor ser jeg faktisk fremgang👍
   Det gleder meg.

  • Hannah og Qanon/Gransker hvordan dere bagatelliserer, forstår dere hvor stor lidelser denne vaksinen har ført over menneskeheten ? Det må det tas ett oppgjør med ! Det at dere ikke vil vedkjenne ansvar, men heller manipulere og fortsatt tjenne denne verdens makter og myndigheter, er deres valg , men vit at denne verdens fyrste er satan og vit at dere da faktisk tjener denne verdens fyrste .

   Hannah du invitere Qanon/Gransker inn fordi ha sier de rette ordene til deg , de ordene du vil høre om Jesus osv. men du tar ikke ett oppgjør med ham i forhold til hans manipulering for å unnskylde og fremme en vaksine som opplagt dreper folk, forstår du ikke ved å investere ham inn , så vil han forgifte og spre sitt giftige budskap , Qanon/ Gransker har aldri vendt om , og du Hannah blir delaktig i hans ugjerning.

  • Stakkars, stakkars Rune Lye. Nå har Gransker klart å kle Rune splitter naken og stilt han åpenlyst til skue så mange ganger. Nå er det på tide Rune kler på seg. Men han vil vel heller leve I skammen?

  • Spørsmålet er om hele denne «vaksine» skandalen er i ferd med å slå sprekker, da flere skriver om personer med langvarige bivirkninger av denne «trygge» sprøyten. Retorikken er i ferd med og endres hos enkelte. Flere har sannsynligvis fått placebo/saltvann i 1 dose, kanskje 2 også. Det går ikke an å skjule de alvorlige konsekvensene av dette til evig tid. De som har fått placebo, skal prise seg lykkelig for det.

  • Vaksineløgnen er begynt å falle fra hverandre. Men noen vil desperat holde seg til narrativet selv om folk stuper rundt dem.
   Qannon/Birgir/Hannah holder fast på løgnens narrativ.
   Derfor raser de mot Rune Lye.

  • Til Zz:

   Jeg raser ikke mot Rune. Ja, det har vært noen ganger at jeg har vært litt krass i mine svar til ham, men å si at jeg raser mot ham mener jeg er å overdrive.
   Som regel er det heller jeg som blir skjelt ut og beskyldt for både det ene og det andre. Og selv om det glipper noen få ganger prøver jeg som best jeg kan å svare høflig og saklig.

 1. Covid-vaksinen hadde og har hundre prosent suksess. Eldre folk som husker gamle dagers vestlige suksess-samfunn dør, og kan ikke lenger vitne om en annen og bedre verden. Alle andre som også stuper brått i døden bidrar til å dempe befolkningsveksten. Særlig blant hvite mennesker med intellektuell kapasitet til å kjempe mot Dyret. Satan har en genial plan her. Særlig med tanke på hvor uendelig dum han var som bidro til at hans jordiske tjenere drepte Jesus – noe som i realiteten viste seg å gjenløse menneskeheten og gi oss håp om evig liv.

  Men like uendelig stor dåre er han fortsatt som tror han kan bekjempe selveste Livgiveren. Hadde skapningen teoretisk kunnet klart det, hadde de jo samtidig tatt livet av seg selv. Ikke å undres over at Satan raser. Skal bli kjekt når Gud endelig dreper ham etter de tusen år. Snakk om mega-idiot!

  2
  3
  • Til JV

   Satan vil ikke bli drept – han vil bli kastet i ildsjøen – ingen vil noen gang dø, annet enn at døden er å være adskilt fra Gud – og leve i plage resten av evigheten. Det er sånn Skriften sier det.

   10 Og djevelen som forførte dem, ble kastet i sjøen med ild og svovel, hvor også dyret og den falske profeten var. Og de skal pines dag og natt i all evighet.
   11 Jeg så en stor, hvit trone, og ham som satt på den. For hans åsyn vek jorden og himmelen bort, og det ble ikke funnet sted for dem.
   12 Og jeg så de døde, små og store, stå for Gud, og bøker ble åpnet. Og en annen bok ble åpnet, som er livets bok. De døde ble dømt etter det som var skrevet i bøkene, etter sine gjerninger.
   13 Havet ga tilbake de døde som var i det, og døden og dødsriket ga fra seg de døde som var i dem. Og de ble dømt, hver etter sine gjerninger.
   14 Og døden og dødsriket ble kastet i ildsjøen. Dette er den annen død: ildsjøen.
   15 Og hvis noen ikke ble funnet innskrevet i livets bok, ble han kastet i ildsjøen.
   Åp 20:10-15

   ca 6 måneder før jeg ble frelst – født på ny – så leste jeg akkurat dette bibelverset – og da kom Ånden over meg – og overbeviste meg om synd, rettferdighet og dom – han talte til mitt hjerte, og sa der vil du havne, om du ikke vender om!

   Den åpenbaringen har fulgt meg hele livet – sånn at jeg ikke skal bli fristet – til å ta snarveier i troen – eller leve i synd, og ulydighet mot Gud. Men sånt koster – men man kan ikke gjøre annet – da man vil tilfredsstille Gud Fader – Sønnen og Ånden.

   1
   4
 2. Esekiel 18:4:

  “Den sjel som synder, den skal dø.”

  Det heter også at “syndens lønn er DØDEN”.

  Du er rundlurt Tore. Sorry.

  “Sjel” betyr for øvrig “en puster” – nephesh på hebraisk. Satan er ikke “en puster”. Ingen ånder har kjød eller puster.

  Åpenbaringen er skrevet i symboler. “Ildsjøen” betyr evig utryddelse, akkurat som ordet som på gresk kalles “kolasis”, og som feilaktig og falskelig oversettesevig pine”. Tvert om betyr det direkte oversatt til engelsk “everlasting cutting off” – “evig avskjærelse” fra livet.

  2
  1
  • En liten påminnelse til alle konspiklovner og kokokristne som hater «frafallskirken» og lengter etter dommedag da de selv skal belønnes som de utvalgte få:

   I Johannes 3.16 i Bibelselskapets nye bibeloversettelse, som trolig kommer i 2024, er uttrykket «gå fortapt» erstattet med «gå til grunne».

   Forestillingen om udødelige sjeler og helvetes evige pinsler er lånegods blant annet fra gresk filosofi.

   Jehovas vitner, sekten som på lik linje med Jesus og islamister hater frafalne familiemedlemmer, pleier å skryte av disse innlysende forklaringene. Samtidig har deres teokratiske eldste vært like hellig overbevist om at dommedag har skullet inntreffe i bestemte år. Hver gang har spådommene slått feil. Så nå helgarderer de seg.

   😘

  • Jehovas vitner, adventistene og flere andre, skal ha honnør for å ha forstått at menneskene ikke har en udødelig sjel. Det er hedensk tankegods som har kommet inn i kirken. Selv jødedommen ble påvirket av denne tankegangen i århundrene før Jesu fødsel.

Det er stengt for kommentarer.