Raymond med kraftig reduksjon av Covid-19 tiltakene i forkant av Oslo Pride

Corona-restriksjonene tar en pause i sommer. Raymond åpner opp igjen Oslo i forkant av homofestivalen som begynner til helgen. Under en pressekonferanse om gjenåpningen ble Oslo Pride omtalt først av kulturbyrådet som ser ut til å mene at pride-feiringen er langt viktigere enn kristne høytider som har vært stengt ned de siste halvannen år. Pressekonferansen med Raymond Johansen og byrådet kommer et døgn før det formelt blir fremmet et mistillitsforslag mot MDGs miljøbyråd, Lan Marie Berg. Det er uklart om Raymond Johansen vil stille kabinettspørsmål på Lans posisjon. Raimond Johansen sier tirsdag at han har full tillit til Lan Marie Berg.

Ingen er vel overrasket over at de åpner skikkelig opp igjen før Oslo Pride og dermed vil det bli lettelser slik at fjorårets sommer og høst blir kopiert. Turister skal inn og ut av landet, folk skal kunne samles, nyte sommeren med noen restriksjoner og i bakgrunnen har vil deltautgaven av det kinesiske viruset og nye mutasjoner underveis. Men den tid, den sorg og i mellomtiden kan vi kose oss, nyte litt mer frihet og så får delta og epsilon-utgavene komme når de komme vil med nye nedsteninger og restriksjoner.

Facebook Comments

13 tanker om “Raymond med kraftig reduksjon av Covid-19 tiltakene i forkant av Oslo Pride

 1. Arthur har rett. Vi ber for alle folk.

  Her er en hilsen til alle ikke kristne fra Hannah, refrenget sier kort det jeg vil si deg:
  (aldri hørt den før, nydelig. Av en Bjørn Pedersen. En kommentar under YouTube-videoen med Norman Barratt’s “Never seen Your face” ledet meg til denne. Enig med Bjørn P, gleder meg til å møte ham i himmelen)

  https://www.youtube.com/watch?v=-kh-WPgSz4k

  • Må få si det igjen, ER så glad Kjell fortalte meg om Norman Barratt.
   Han øvde virkelig, og ble den beste musikeren/vokalisten Gud hadde skapt ham til, nå har han sett Guds ansikt… Synd han gikk bort så ung, og jeg ikke kan gå på konsert her nede med ham, er det rart jeg vil opp… Men “Jeg ønsker å se Jesus først av alt”.
   Hører ALDRI en låt av ham uten å tenke på at jeg gleder meg sånn til å jamme med ham i himmelen, du verden det blir mye bra der oppe…
   “Gled dere i Herren, igjen vil jeg si…” I våre trengsler er det så mye å glede seg over. Det kan rase rundt meg, men jeg gleder meg I Herren hver dag. Og TIL å møte Ham. Gleder meg helt vilt.

   God helg til alle blues-elskere og ikke blues-elskere 🙂 Kos deg med et utrolig minutt fra 2:30. Og skulle gjerne vært bassisten ved 7 min og utover….

   https://www.youtube.com/watch?v=u96j8c3fJg8&list=RDu96j8c3fJg8&start_radio=1

  • Æsj! Kan se slik ut ja. Motbydelig.

   Vulgære og seksualiserte kostymer. Ser ut som en gjeng demonklovner, som sprader rundt halvnakne på horestyltene sine 🤮

 2. Dette viste vi alle. Både byrådet i Oslo og Erna Solberg har ingen problemer med å avlyse kristne høytider i navnet av smittevern, men åpner opp til homsefeiringen.
  Det er derfor vi som kristne ikke ber for myndighetene. Med å nedbe Guds velsignelse over disse, blir vi medskyldige i deres lovløshet og opprør mot Gud.
  Vi vet at dersom Gud er rettferdig vil han dømme og straffe disse forførere hardt.
  Dersom han ikke gjør det skylder Han Sodoma og Gomorra en unskyldning.
  Vi lever i et samfunn hvor både staten, folket, kirken og store deler av kristenfolket stilletiende støtter opp om styggedommen.
  Men Guds sanne folk, de som er utkalt av Herren, de som er forutbestemt fra før verdens grunnvoll ble lagt -de gjør seg ikke medskyldige med myndighetene i deres hor og synd.
  Derfor er profetordet til Guds folk i dag dette: ”

  Jer 7,16 Og du, du skal ikke bede for dette folk og ikke frembære klage og bønn for det og ikke trenge inn på mig; for jeg hører dig ikke.
  Jer 11,14 Og du skal ikke bede for dette folk og ikke opløfte klagerop og bønn for dem; for jeg hører ikke når de roper til mig for sin ulykkes skyld.
  Jer 14,11 Og Herren sa til mig: Du skal ikke bede om noget godt for dette folk.

  Jeg våger ikke å trosse Herrens ord og be for og slik velsigne dette lands myndigheter. Gud hører rett og slett ikke på slik bønn.

  6
  3
  • Du har rett i dette. Vi følger Jesu eksempel og Jesus var tydelig på at Guds barn ikke skal be for verden og verdslige myndigheter
   Joh 17,9 Jeg beder for dem; jeg beder ikke for verden, men for dem som du har gitt mig, fordi de er dine;
   Vi ber for og med hverandre, og følger Jesu ord og ber ikke for dem som er av verden, inklusiv de onde menneskene som styrer landet mot undergangen.

   4
   2
  • Vel, er dette hva det nye testamentet har å fortelle oss som kristne i dag? Er dette hva Jesus ville sagt til oss?
   Jeg finner en annen sannhet som gjelder for oss, 1 Tim 2:1-4:
   Fremfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet. Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.

   Merk: “Fremfor alle ting formaner jeg…”, og ikke minst “Dette er godt og til behag for Gud”
   Derfor ber vi kristne for myndighetene, det er Herrens vilje om du vil følge Ham.
   Hva kan våre bønner utrette? Kanskje det er vi kristne som burde se oss selv i speilet og spør om vi faktisk gjør det som Guds Ord formaner oss? Jakob 4:2 sier: Dere har ikke, fordi dere ikke ber..

   La oss ikke gi opp landet vårt, gjør som Guds Ord sier, be! Herren kan gjøre store ting også i dag!

   9
   2
  • Vi ber selvsagt til Gud om at Han må bevare oss fra den ateistiske verdenen rundt oss. Som Jesus sa: Jeg ber ikke FOR verden, men for dem som Du har gitt meg, for de er Dine”. (Joh.17:9)”.

   Vi ber selvsagt om at mulige sanne kristne som fremdeles er ufrelste i denne verden skal finne troen. Og så ber vi til Jehovah om at myndighetene skal fare varlig med oss, slik at vi kan fullføre forkynnelsen til “husene er tomme”.

   3
   1
  • Å be for myndigheter og nedbe velsignelse over disse er vel ikke ensbetydende med å be om at deres onde, egeninitierte planer skal lykkes?

   Jeg tenker heller i en åndelig kontekst at velsignelse innebærer at Herren kan rettlede folk inn på den rette sti, fremfor å velsigne deres onde planer. Som en forelder som veileder sitt barn gjennom tøff kjærlighet/oppdragelse.

   Personlig må jeg si at jeg ikke har mye sympati til overs for dagens styrende politikere, men om det å be for disses velsignelse like gjerne kan være at Gud stikker kjepper i hjulene til disse, så stiger motivasjonen betraktelig.

  • Hadde Bjørn kjent Guds Ord, hadde han lest ALT i Jeremia 7, 11 og 14. Men han tar vers ut av sammenhengen, og lager en lapskaus uten like. Jesabels ånd råder i hans hjerte. Akkurat lik Jesabel, ønsker han IKKE at myndighetene skal komme til sannhets erkjennelse, så de kan bli frelst, og lage gode og rettferdige lover og regler. Han ber ILLE. Derfor kan ikke Gud høre hans ugudelige bønner. Bjørn har ikke sans for det som hører Gud til, men bare for det som hører menneskene til. Det har han vist i mange år. Og så får han andre til å støtte sin ugudelighet. Se bare Randi, som også tar ordet ut av sammenhengen, og lager SIN EGEN sovepute, som til slutt fører både henne og Bjørn ned i ildsjøen sammen med dyret og den falske profet. For Bjørn og Randi opptrer som falske profeter, begge to. Bare for ordens skyld, Randi. Jesus presiserer at Han ba spesifikt for dem Han hadde utvalgt. Disiplene. Det var altså DISIPLENE den bønnen gjaldt. Jesus utelukket ikke på noe tidspunkt at vi IKKE skal be for myndighetene. Jesus ba selv for sine motstandere.

   1
   1
  • Birgir Hermansen
   Som vanlig kommer du med det urene grumset ditt.
   Du avviser Guds ords tale.
   Du skal ikke be for myndigheter som er overgitt til egen undergang
   Vi skal irettesette dem og holde dem ansvarlig for den ondskap de representerer. På samme måte, Guds folk ber ikke for djevelen eller hans demoner. Siden myndighetene er en del herskere i dette mørket skal vi refse dem og be dem omvende seg.
   Men vi skal ikke be Gud velsigne dem.
   For gjør du det, ber du Gud gjøre seg medskyldig i deres ondskap.
   Vi skal be for den myndighet som er innsatt av Gud, men det gjelder ikke våre politiske myndigheter.
   Vi ser på deres frukter hvem som har innsatt dem.
   Avgrunnen.
   Disse er under Guds forbannelse og Guds profeter har allerede forbannet dem i Jesu navn.

  • Rune,
   Her er du ute og kjører, dette er skivebom.
   Guds ord er svært tydelig på at vi skal be for myndighetene (1 Tim 2:1-4), denne enkle sannheten trenger vi ikke å vri på.
   Vi skal faktisk ikke gjøre noe annet enn å be for de som styrer landet, irettesetting hører hjemme i menigheten (1 Kor 5:12, her har vi mye å lære)
   Du sier også at ved å be Gud velsigne dem som styrer landet, ber vi Gud “gjøre seg medskyldig i deres ondskap”.
   Dette henger ikke på greip da Guds ord så tyelig sier “elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør vel imot dem som hater dere, og be for dem som forfølger dere”.
   I tillegg står det: Velsign dem som forfølger dere, velsign, og forbann ikke!
   Dette gjenspeiler Guds hjerte, Han som vil at alle skal bli frelst.

  • Rune har til dags dato ikke klart å bevise, utifra Bibelen, at vi IKKE skal be for myndighetene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *