Se: Gråtende barn ser sin pappa bli ført bort av politiet fordi han har holdt gudstjeneste for menigheten

Mens store deler av verden lar Corona-restriksjonene ta en pause, har canadiske myndigheter forlenget restriksjonene frem til influensa-sesongen begynner i september. Og i mellomtiden kan Gestapo-lignende politi fortsette å trakassere kristne pastorer som følger Guds ord og Guds kall. Vi har sett det fra Kina, lest om det fra Sovjet-tiden hvor kristne ble nektet å holde gudstjenester og møter. Nå skjer det i Canada, et land vi trodde var fritt og demokratisk, men som viser seg å være fascistisk, diskriminerende og antikristelig. Søkelys ønsker å stå sammen med forfulgte kristne i Iran, Nigeria, Kina, Nord-Korea, India, Pakistan og Canada.

Politifolkene som utfører arrestasjonen unnskylder seg med at “vi gjør bare jobben vår,” -en argumentasjon vi kjenner fra abortleger som utfører fosterdrap, for SS folk som stod tiltalt for krigsforbrytelser etter holocaust -fra agenter fra det østtyske hemmelige politet Stasi, og vi hører det fra politifolk som arresterer kristne fordi holder gudstjenester. Argumentasjonen; “Vi gjør bare jobben vår,” hold ikke i Nürnberg domstolen i etterkant av andre verdenskrig, og argumentet vil heller ikke holde når hver og en av politifolkene stilles til ansvar for sine gjerninger foran Guds domsstol. Norske kristnes likegyldighet overfor kristenforfølgelsen som skjer i Canada og mange andre land, vil heller ikke stå seg når du og jeg stilles til ansvar for våre liv og handlinger foran Guds domstol. Søkelys vil oppfordre bibelske kristne til å slå ring i bønn for forfulgte kristne i Canada og andre land som utsettes for forfølgelse fra myndighetene.

17 tanker om “Se: Gråtende barn ser sin pappa bli ført bort av politiet fordi han har holdt gudstjeneste for menigheten

 1. Dette skjer bare med kristne, så myndighetene av Canada har en satanisk ateistisk agenda. De rører ikke andre trossamfunn. Så dette er diskriminering og hat mot kristne.

  Det disse getapoene gjør, er barnemishandling. De skaper frykt, og ting som dette, kan gi psykiske problemer. Har spesielt vondt av barna som gjennomgår psykisk tortur på denne måten. Noe som gjøres av en gruppe mennesker som egentlig skal beskytte folket. I stedet driver de med psykisk terror.

  Det er også naivt å tro at noe slikt ikke kan forekomme her. Folk tar virkelig for gitt at vi er frie til å samles. Noe som slett ikke er en selvfølge.

  Når det er sagt, syns jeg så mange menigheter har gått på kompromi med tro og samvittighet. Noe jeg også tror kan medvirke til at landet blir verre å bo i.

  I mitt nærområde, vet jeg dessverre ikke om noen gode forsamlinger. Men jeg har tenkt på noen få gode jeg kjenner. Jeg håper ekte kristne vil begynne å samles i husmenigheter igjen, slik som de første troende gjorde.

  Er forresten tidlig i dag. Var våken, så da stod jeg like godt opp. Greit å ha litt god tid på morgenen. Nå fikk jeg tid til å lese, og dele noen tanker her, selv om dette var vondt å lese. Mine tanker går spesielt til barna, som utsettes for denne ondskapen. Kan bare be om at Herren styrker dem i dette vonde.

  • Trengselstiden er her allerede nå. Fremover vil alt bare snøre seg til rundt de som ikke går på kompromiss.
   Det er alltid de levende kristne som først blir forfulgt. Ofte blir disse hånet og spottet av nominelle kristne. Vi ser det så altfor ofte i kommentarene. Kjærligheten til sannheten og kjærlighet til troende brødre og søstre er gått tapt.
   Jesus sa at fordi uretten tar overhånd, vil kjærligheten bli kald hos de fleste. Flertallet vil derfor ikke bry seg.

  • Nei trengselstiden er IKKE her.

   Den er 7 år. ETTER at de kristne er blitt opprykket.
   De 3,5 siste år er grusomme. Sier du JA til Jesus da, så må du dø.
   Kall på Jesus du som ikke er frelst så slipper du disse år. Når Jesus setter sine føtter på Oljeberget etter 7 år så er det ikke mange troende her:

   “Mon tro om Jeg finner…”

   Bl.a. en rest av Israel på 1/3 vil ta imot Ham som sin Frelser.

   Du må kutte ut tullet om trengselstiden nå. Alle som blir latt tilbake vil ikke være i tvil om når trengselstiden er. (Mens nå er det kun deg og få andre som mener vi er i trengselen, jeg lurer på om du i det hele tatt har lest Joh.Åp) Du vil ALDRI oppleve trengselen hvis du er frelst. Gud fridde Noah ut og vil fri oss ut. Slutt å spre frykt. Du gjør jo motsatt av det Gud ba deg om å gjøre!

   Vi har alle trengsler nå, noen av oss helt grusomme, noen mindre.
   Men ingenting mot hva Joh.Åp. beskriver. På tide å se litt annen undervisning, kanskje Inge Røysland eller Gordon Tobiassen eller Hope for our Times?

   De som ikke følger Jesus nå har SVÆRT dårlig tid.

   Romerne 10, vers 9-10.

  • Hannah.
   Jesus vil gå med sitt folk gjennom den store trengsel.
   Han vil fri oss fra vreden, men trengsel er noe som har rammet Guds menighet helt siden aposteldagene.¨
   Jesus kommer først for sitt folk etter den siste sjuårs periode som er de siste sju år av menighetens tidshusholdning.
   Jeg trodde som deg tidligere, men har etterhvert fått et annet syn på hva Ordet lærer om dette.
   Det blir tøft, men hold ut.
   Han går med oss gjennom trengsel, fengsel og dersom vi blir forundt å dø for vår tros skyld, vil han møte oss på andre siden av livet..

  • Nei jeg skal ikke holde ut i den store trengsel i 7 år Steffen. Feil.
   Jeg holder allerede ikke ut. Bortrykkelsen nærmer seg veldig nå.

   Steffen skriver: Hannah.
   Jesus vil gå med sitt folk gjennom den store trengsel.
   Feil. 3:10 sier “Jeg vil HOLDE DEG BORTE fra den prøvelsens tid som skal komme over hele verden”

   Det har alltid vært trengsler.
   Men aldri DEN STORE TRENGSEL, nå må du snart våkne. “Da skal det bli en så stor trengsel som det ALDRI før har vært….”
   Du skal IKKE være der og har IKKE styrke, helse eller flaks nok til å klare deg der. Få andre også. “Mon tro om Jeg finner troen…” Gud har aldri lovet å være med deg i den store trengsel, du kan da lese, de som ikke tar merket kommer til å dø. Tar du merket klarer du deg kanskje til du ser et par føtter på Oljeberget etter 7 år. Men det vil være for sent. For alltid. Dette tror jeg til og med ukristne mennesker her inne vet.

   3:10 i den boka du vet sier at “Fordi du har tatt vare på Mitt Ord om utholdenhet, vil jeg OGSÅ holde deg BORTE fra den prøvelsens time som kommer over over hele verden, for å prøve dem som bor på jorden”

   Steffen, Han skal prøve DEM SOM BOR på jorden. Han lovte jo rett før der å holde deg borte fra jorden (du leste det?), så da betyr det hvertfall ikke prøvelsens time for deg.

   DEM som bor på jorden. Du er selvf ikke der. Takk Gud for det 🙂

 2. Anonym anonymusen:
  “Når det er sagt, syns jeg så mange menigheter har gått på kompromiss med tro og samvittighet.”

  Korrekt. De fleste tror på dødsgudinnen Hels helviti, et trehodet gudetroll og en udødelig “sjel”. De er narret, men det hjelper ikke, for selv “en liten surdeig syrer hele deigen” og ødelegger hele troen.

  “Sjel” – nephesh (hebr.) – betyr kun “en puster”, og Noah omtalte også dyrene i arken som “sjeler.

  Derfor er nesten alle som kaller seg “kristne” i virkeligheten bare såkalt navnkristne. Kristne kun i navnet. Dette støttes av Bibelen der Jesus sier at bare FÅ går på den smale sti.

  De som vil overleve den kollossale omveltningen som ligger foran oss må tilfredsstille visse enkle krav for å kunne bli stående på den siste dag. Du må tro på Jesu gjenløsningsoffer og som hanrette dine bønner til Faderen Jehovah Gud. Jesus ba ikke til seg selv!

  “Hver den som påkaller Jehovahs Navn skal bli frelst”, heter det i GT og siteres i NT. Dette Navnet står omkring 7000 ganger i skriftene, men er byttet ut av kristenheten med “herren” – Baal på arameisk.

  BE TIL JEHOVAH I JESU NAVN! Ikke rett bønnene dine til Baal for da vil du lide de navnkristnes triste skjebne.

  3
  1
  • Nå kan ikke jeg arameisk, men jeg kan forsikre deg om at det ikke var baal jeg mente.

   Ellers er jeg enig i at det er mange som kaller seg kristne, men som ikke er det.

 3. Jeg sitter nå og leser i misjonsblader. Det er tortur av pastorer, og kirkemedlemmer i enkelte deler av Kina. Det er tortur av pastorer i Iran. Det er maktbruk mot husmenigheter i Kina. Det er elektronisk overvåking av menigheter i Kina. Men Jesus sa: ” Har de forfulgt meg, vil de forfølge dere”

 4. Dette er ikke forfølgelse. Å påstå det er et hån imot kristne rundt om i verden som virkelig blir forfulgt fordi de er kristne. Denne pastoren burde spart barna sine, og ikke bruke dem for å vise hvor forferdelig han mener politiet oppfører seg.

  Pastoren blir arrestert fordi han har arrangert møter i strid med nåværende smittevernsregler.

  Datteren vår går i menigheten Listowel Bible Chapel i Ontario. Der har det ogdå vært lock down, men sist søndag fikk kunne de begynne å samles på parkeringsplassen utenfor menighetslokalet. Alle hadde med sine egne stoler, satt i passelig avstand fra hverandre, og med munnbind.

  Det er feil informasjon fra alternativ media som prøver å blåse opp dette som forfølgelse. De gjør dette for sin egen del for å få nye seere.

  Hvis vi som kristne bryter smittevernsregler eller bryter fartsgrensen, for den del, så er ikke vi fritatt fra straff eller bøter.

  Søkelys burde holde seg for god til å publisere denne type spekulativ journalstikk.

  4
  1
  • A) Du har rett i at vi i hovedsak må underordne oss “keiserens” lover. MEN ikke dersom de strider vesentlig mot Guds lover. Guds påbud overgår derfor keiserens påbud. I Bibelen om at “vi skal ikke unnlate å komme sammen”. (Hebreerbrevet 10:24,25)

   B) Man må ha store skylapper eller være i ledtog med denne verdens gud Satan Djevelen for ikke å se at makthaverne tilrettelegger for eksempelvis islam i sin globalistiske iver etter å bli kvitt kristenhetens “Gud, konge og fedreland” som står i veien for new world order og great resett.

   En skal ikke ha mye større IQ enn skonummeret sitt for å erkjenne og se at globalistenes taktikk er å snu samfunnet opp ned for å fjerne alle tradisjoner og alt det vante blant folk og klargjøre massene for en total omveltning hva sedvane angår.

   Vi ser jo daglig at det foregår en gedigen forskjellsbehandling av kristenhetens tilhengere og andre invaderende gudeentiteter. Muslimers samlinger passerer glatt, men kristenheten og endog 17. mai-feiring rammes tungt.

   2
   2
  • Det er interessant at Moseloven også inneholdt karantenebestemmelser mot smittsomme sykdommer. Etter èn uke i isolasjon ville en prest undersøke personen i karantene. Karanten kunne bli forlenget.

   Men dette har jeg da aldri hørt om før, sier kanskje noen. Men slå opp i 3. Mosebok, kapittel 13 og 14, der står dette svart på hvitt.

   Karantenebestemmelsene var ikke laget for å plage folk eller forfølge noen, men for å hindre utbrudd av sykdommer blant israelittene.

  • Som medlem av Jesu Kristi legeme er jeg blant dem som lider med denne broderen som nå opplever det samme som kristne i Sovjet opplevde og som kristne i Kina nå opplever.
   At du ser annerledes på det, gjør vel at du heller ikke lider med dem som lider, og dermed befinner deg på utsiden av Kristi legeme.
   For Kristi legeme kjenner sorgen og smerten over at kristne blir forfulgt i Canada fordi de holder gudstjenester og preker Guds ord.
   All ære til Søkelys som virkelig står opp for martyrkirken verden over.
   Er grunnleggende uenig med deg. Blinde mennesker skjønner ikke at smittevern er unnskyldningen for å drive kristenforfølgelse.
   Satans barn har alltid en unnskyldning for å forfølge kirken, nå er det smittevern.

   3
   3
  • Du har helt ret Magerøy, verken disse pastorene, eller pastor Rikhard Wurmbrandt eller Vanja som døde i en fangeleir i Sibir ble utsatt for forfølgelse. Alle disse brøt enten smittevern-regler, eller undergravde staten med å holde gudstjenester.
   Polykarp som ble brent på bålet nektet å følge samtidens skikker og ble selvfølgelig heller ikke utsatt for kristenforfølgelse.
   Du verden å heldige vi har at vi har i deg den som på vårt vegne definerer at brudd på religionslovene i Sovjet kanskje kunne defineres som forfølgelse, mens nedstening av kirker i smittevern-navnet ikke er forfølgelse. Hvorfor skal kirker måtte stenge ned når politiet samtidig ikke gjør noe for å stanse møter i Moskeen.
   Din definisjon ser ut til å passe deg siden du er hjernevasket av de samme medier som har hjernevasket Birgir Hermansen bort fra bibelsk kristendom. Jeg har sagt det mange ganger tidligere. Det er Jesabel ånden i troendes kjød som får deg til å motsi Guds folk,
   Jeg må si at jeg blir fullstendig matt av å lese hva tilsynelatende kristne mennesker kan lire av seg av åndelig død.

   2
   3
  • Jeg synes dette ser veldig traumatisk ut, og det er et trist skue hvor verden er kommet. Det som også er å registrere, er hvordan kommunikasjonen mellom oss alle i kommentarfeltene er, også som troende. Man kaster helvete etter hverandre med stygge ord. Jesus er i ferd med å vekke meg etter en lang «søvn». Selv kan jeg være ganske kjapp i replikken og bli provosert, men hvem er jeg til å kaste ut dommer over andre. Jeg vil så gjerne nå målet og gå inn gjennom himmelens porter med jubel, ren/hellig og renset i lammets blod. La oss være snille og gode med hverandre så lenge vi får lov å leve, oppbygge hverandre istedenfor og kaste eder og galle etter hverandre. La Søkelys bli til velsignelse for de som ennå ikke kjenner til Jesus og Guds vei, så mange kan komme til tro.

   2
   1
 5. Bakgrunnen for Hebr 10:25 var at noen av de jødekristne gikk fortsatt i jødiske forsamlinger (synagogene) i stedet for å delta i de kristne forsamlingene hvor det var vanlig å bryte brødet hver søndag.
  Hebreerbtevets forfatter kom derfor med denne påminnelsen om at de ikke skulle holde seg borte fra sin egen forsamling som bestod av frelste mennesker. De skulle prioritere sin egen forsamling fremfor synagogen.
  Henr 10:25 er således ikke noe påbud men en formaning.
  Når Jesus taler om den viktigste møtesamlingen vi som kristne kan delta på, møter hvor vi minnes ham, så sier han:
  Så ofte som dere gjør dette, gjør det til minne om meg. Så ofte som, altså ikke noe påbud om hvor ofte.
  Og likevel, når vi er født på ny så er lengselen til å samles med andre kristne noe vi får i fødselsgave

Det er stengt for kommentarer.